Modevisning ikväll

Ska snart köra till skolan och genrepa inför ikväll. Det känns rätt bra nu men börjar bli nervös! Det är så sjukt mycket folk uppe på scenen så det är trångt. Men det kommer säkert att gå rätt bra, tar med mig kameran så det kommer bilder sen! =)

Puss

Bytt lakan (Y)

Yeeessss nu har jag bytt lakan, höll på och dö. Det är hur varmt som helst här hemma! 24 grader inne och ändå har vi ingen värmepump på?Konsigt, konstigt. Jag har nu bestämt att hundarna inte ska få vara i mitt rum längre, eller jo på golvet men inte i sängen, haha. Det är sjukt äckligt egentligen men det är ju sååå mysigt :( Men det blir iallafall fullt med hundhår och mamma tror jag kan vara allergisk mot det eftersom jag är täppt hela tiden. Hur bra är det då att dom ligger i sängen? hehe. Jaja, får se hur länge detta varar, 1 dag kanske.
Innan gick Johan(min bror) och jag till konsum och jag misslyckades FETT! Jag köpte eller rättare sagt fick av Johan en glass och en brejk. Dom åt jag ju nästan upp direkt som det chokladfreak jag är. Sen har jag ätit 4 kex av Johan och sen druckit ett glas fanta? Hur fan gick dettat till?! Men men livet går vidare och jag dog ju inte precis. Men eeeeh ja du det var jävligt gott iallafall och det är ju huvudsaken. Så nu ska jag inte gå och må dåligt över det hela veckan och försöka vara utan imorgon igen. Jag behöver ju inte äta choklad varje dag liksssooom.. Jaja, nu ska jag hitta på något, blir nog tv lite och sen läsa twilight, fett spännande nu :) Även fast jag redan har sett filmen så tänker man bara: Neeeej, han får inte lämna henne och sen blir allt jättesorgligt, haha. Nöööörd men den är bra! :)

Godnatt :)

Trött

Usch, vad trött och sur jag är. Jag vill ha en massa choklad som jag bara kan frossa i. Dagen idag har varit dryg och sen övade vi på modevisningen och det gick rätt bra. Jag har fått ont i halsen, vet inte om jag ssskrev det imorse? Men jaaa det är jobbigt och jag vill inte bli sjuk. Får väl se vad det blir av det, funderar på att gå till konsum och köpta lite choklad faktist.

Puss

Tisdag

Har sovmorgon till 10 idag så jag vaknade för ca 45 minuter sen, haha. Idag så ska vi öva inför modevisningen och imorgon så ska vi visa upp det! Det ska bli kul, fast kommer vara jättenervös men det går säkert bra. Funderar på att skita i svenskan idag med, fast kanske är lite onödigt. Jaja, jag får se hur jag gör!
Igår så var jag faktist ute och sprang med Bella runt berget. Det var sjukt jobbigt och bella ville typ springa framför mig hela tiden, hihi men det gick bra ändå. Så jag var rätt duktig igår, inget godis heller! Jag lyckades rätt bra så jag får se hur det blir idag!
Lady Gaga ska ha konsert i november och jag funderar fett på att åka dit. Hon är ju rätt bra :)



Ha en trevlig dag, puss :)

Måndag!

Idag har vi sovmorgon eftersom vi redan är färdiga med våra kläder i skolan :) Så jag och Stina ska cykla till skolan om typ en halvtimme. Huvudvärken är borta idag men istället har jag fått mensvärk! älskar det. Idag har jag bestämt att jag ska försöka äta lite nyttigt och efter skolan ska jag ta med mig hunden och ut och springa tänkte jag. När man ändå är ute och går så kan man ju springa lite och slippa gå till gymmet sen? As varmt inne på gymmet ju. Det är hur fint väder som helst ute idag och det är så grymt skönt att vara ute! Mamma och jag pratade lite utomlandsresor fast mamma vågar inte åka längre,haha.Inte själv med mig iallafall, men jag skulle vilja åka med Johanna och Stina! Det hade varit kul =) Men just nu längtar jag faktist efter svensk sommar! Är så trött på det kalla vädret. Men det går fort nu verkar det som :) 7 veckor kvar till sommarlov! :)

Pusss


Ont i huvudet

När jag kom hem idag så hade jag så sjukt ont i huvudet så tog jag en tablett men det gick inte över så då tog jag en till men det gick inte över då heller. Sen stack jag till gymmet med Johanna och då gick det över lite men sen jag  kom hem så jag har haft så sjukt ont. Det var länge sen jag hade såhär ont, har haft ont i huvudet nästan varje dag i typ 1 eller 2 veckor. Har även varit täppt i näsan också? Funderar på om jag börjar bli sjuk eller nåt men jag tycker jag borde ju ha fått det nu isåfall? Jag fick iallafall ta en tablett till och sen gick jag och vilade så nu har det mesta gått över men har lite kvar. Fan att alltid jag ska ha ont i huvudet, hatar det. Ska se om jag kan fixa lite nya tabletter också. Fick ju i burk innan så ska se om jag kan fixa det nu som jag kan ha med mig överallt.
Min syster och hennes pojkvän var ju här och det var trevligt. Maten var gooooooood :) Jag tror mamma och jag bestämde att jag skulle köpa ett par Rayban-wayfere tror jag det stavas? Jag har funderat på det lite så tänkte se om jag kanske skulle köpa ett par såna. Bättre att ha ett par riktiga än såna som inte hjälper alls. Plus att dom är snygga också! :)

Nu ska jag hitta på något.
Puss

Pumpat muskler med Johanna :)

Har precis kommit hem och duschat efter att ha varit på gymmet med Johanna! :) Det var skööönt, brände ungefär 350 kalorier så det är iallafall lite. Det är ju mer än det hade varit om jag hade suttit här och degat istället! =) Men jag äter säkert upp dom igen för vi ska äta potatisgratäng och grillad kyckling! :)
Igår så fyllde Jonas mamma år så vi gjorde tårta och kycklingtortillas! Det var as gott :) Sen har jag bara myst med Jonas hela helgen för vi hade inte setts sen måndagen så det var mysigt :)
Nu har syster och hennes pojkvän kommit så ska gå och hälsa på dom :)

Ha en bra dag i det fina vädret! :D

Esteterna på bruket

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan laga lite mat. Sen ska vi ju till bruket så då blir det att ha med sig kameran så antagligen blir det lite bilder sen. Har rätt tråkigt just nu så jag busar och retar hundarna lite, det är så kul att reta dom. Speciellt när man kittlar dom under fötterna, haha dom blir så arga på mig då :) låter som om jag har barn eller nåt men dom är ju mina små fisar :)

Torsdag

Sitter i en datasal nu och väntar på att engelskan ska börja. Vi har ju ingen svenska idag så vi har bara matte med sen och så slutar vi :) När jag kommer hem har jag ingen aning om vad jag ska göra. Eller jo vid halv 7 så ska Stina, Johanna och jag kolla när Jonas och hans klass ska spela på bruket =) Det ska bli kul, sen blir det nog bara att ta det lungt och vänta på att det ska bli fredag! Ska bli grymt skönt med helg.

Puss

Onsdag

Idag är jag hemma från skolan eftersom vi bara hade idrott så jag pallade inte cykla in till skolan och ha idrott och sen hem igen. Skönt att vara hemma en dag iallafall :) Hjälpte mamma med hundarna imorse och sen har jag bara latat mig. Senare ska jag gå och klippa mig, hoppas det inte börjar regna när jag ska dit >.<
Igår så bakade mamma och jag frallor och mamma hade gjort bullar när jag kom hem. Dock så upptäckte hon senare att hon hade använt fel jäst. Hon hade använt det jästet hon skulle ha i brödet, haha. Bullarna blev lite torra men det går att äta men frallorna blev jättegoda =) Fick också reda på att mamma tänker bjuda mig på massage, behöver verkligen det. Jag är så spänd och har jätteont i armarna när någon bara tar på dom nästan.  Idag är det bara en vecka kvar tills vi ska gå modeller! Är nervös, kommer typ bajsa ner mig eller nåt, haha men kommer säkert ramla eller nåt. Nu ska jag se om jag hittar något att göra nu när man är hemma själv.

Puss


Lördag

Idag så vaknade jag av att Alfie väckte mig vid typ halv 8 sen kunde jag inte somna om så jag gick upp då. Alfie var så söt inatt, han väckte mig vid typ 2 och sen så började jag kela med han lite och då så började han kura in sitt huvud under mina kuddar där jag låg. Haha, så söt min lilla Alfie :)
Idag så ska Jonas och jag fira vår 3 årsdag! Fast det är inte förräns på måndag men vi firar den idag. Vi har varit inne i stan och tittat lite och fikat och ikväll så ska vi ut och äta och sen hem till han och titta på film och mysa :) Vi skulle egentligen typ åkt till malmö och shoppat och bo på hotell men ingen hade råd med det nu så vi bestämde att vi gör något kul i sommar istället. Men det ska bli mysigt :) Försöker ringa och boka bord men det är ingen som svarar!! Får väl ringa om någon halvtimme eller något istället.

Puss


Picknick i brunnsparken

Började vid 8 idag och slutade vid typ 3. Har varit en bra dag, dock har jag haft ont i magen >.< Jag ska tydligen gå "catwalk" med mina egna kläder jag har gjort! Jag tror nog att det blir rätt bra för det ska vara lite crazy typ och Lady gaga så det blir ju inte lika pinsamt då. Kommer vara sjukt nervös innan men det kommer nog gå bra! Kommer vara typ 8 dansare på scenen också samtidigt som vi ska gå :) Vi ska gå för allmänheten och även för hela skolan och sen våra föräldrar med då =) Nervöööööst, är bara 2 veckor tills dess också.
Efter skolan så stack Ellen,Stina,Johanna och jag till brunnsparken och hade lite picknick. Vi hade bakat som vi hade med oss och jag måste faktist säga att min kladdkaka var godast, haha :) Sen kom Johannas muffins :)
Johanna och jag spelade även in vår låt till våran mentor, haha! Eller jag gjorde för hon bara satt och skrattade, det gjorde ju jag  med men jag sjöng iallafall och Johanna ibland :) Vi vågade inte göra det live för han så han bad oss spela in det på hans Iphone :D Lät as bra, eller inte :)
Aja, ikväll blir det myskväll med familjen!

Puss


Dusch

Nu har jag precis duschat och tänkte snart ta mig en macka och jordgubbsfil och cornflakes =) Sen titta på Gossip Girl, fast jag har redan sett det avsnittet men det finns ändå inget bättre. Efter det så ska jag se wipeout tror jag så det blir en tv kväll idag. Jonas ville inte komma till mig idag och jag ville inte till han så vi var på varsitt håll idag med, tråkis är han :(  Men vi får väl sakna varann lite och träffas imorgon istället! Nu ska jag äta något =)

Puss

Kvällen hos Johanna

Vi började med att mötas på konsum då vi köpte godis =) Sen gick vi hem till Johanna och skulle göra våfflor men då hittade dom inte sladden till våffel järnet så vi fick steka dom och göra dom i sån toast, haha. Dom blev faktist rätt goda ändå, jag trodde inte det först men det blev dom! Sen satt vi bara och pratade hela kvällen och det var trevligt och roligt som vanligt :)
Vill bara säga att Stina och Johanna är bäst :) <3

Våra stekta våfflor! Rätt dåliga bilder också dom är tagna med digitalkameran.

Mums!

Yeah, toast våfflor!

Vi tog inte så många mer bilder =)

Till Johanna

Snart ska jag gå mot konsum där jag ska möta Johanna och Stina. Vi ska ha lite myskväll tänkte vi =) Så ska vi göra våfflor och lite sånt. Jag tror jag måste köpa en choklad också och sen kanske testa lägga det på en våffla? Undra om det är gott? Nu måste jag gå och kissa, är ju fan kissnödig hela tiden! Igår kissade jag 3 gånger på en timme och det var rätt mycket också :O Jaja, kisskiss. höhö

Tisdag

Jag har sjukt tråkigt och klockan är bara halv 10! Ska gå och duscha men jag orkar typ inte och sen vet jag inte om jag vill bada istället? Beslutsångest. Tittade igenom gamla bilder från 9:an innan och kom på att jag saknar min klass rätt mycket. Vi hade rätt kul faktist, skulle vilja ha en klassfest kanske. Aja, sen ska jag till Jonas för han fyller år idag :) Vi ska äta kycklingtortillas och tårta, fett gott! Men nu ska jag nog se om jag duschar eller badar.
Puss

Måndag

Kom precis hem efter att ha varit hos pappa och ätit middag. Det var trevligt och det var ju ett tag sen man träffade han. Innan dess var vi och tog kort på alla kusinerna för vi tänkte ge det till farmor i födelsedags present eftersom hon inte har något kort på oss allihopa. Så nu har jag fixat det och skickat i väg det så det ska nog inte ta så lång tid innan det kommer.
Ikväll blir det att se på Johan falk med min bror och tjocka oss, hehe.




Glass

Var och åt glass med älskling innan och det var gott och sjukt mysigt! Det är så skönt ute nu och när man sitter och myser med sin pojkvän ute i solen :) Fast sen blev det lite kallt så vi gick hem fast åt varsitt håll. Vi bestämde att vi ska träffas mer imorgon istället. Ikväll blir det våfflor och mys med familjen istället och det är alltid trevligt =)

Karlskrona

Idag har jag varit i karlskrona och köpt skor och en present till Jonas :) Är ju as svårt att hitta något till sin pojkvän, är inte sådär jättenöjd med presenten men för väl hoppas att han är det. Vi har också grillat korv idag, det var gott! Har längtat efter grillat :) Jonas och jag kanske ska gå och äta glass också! :)
 


Det blev bara vanliga tygskor som man kan ha ett litet tag iallafall. Skulle ju egentligen tagit ett par sommarskor också men hittade inga fina :( Men de här duger sålänge och när det inte är så bra väder för sommarskor=)

Sovdags snart

Usch, jag är så sjukt trött, har hållt på att somna i soffan flera gånger nu. Så det blir nog att ta sig en tupplur genom natten, hehe. Hade varit skönt om man kunde sova lite imorgon med men antagligen inte. Jonas sitter och mobbar mig på msn för att jag började gråta av en spindel :( Jag menar han hade säkert börjat gråta om det var en geting framför hans ögon helt plötsligt! Jaja, nu ska jag nog sova :)

Godnatt =)

Påsklov!

Äntligen är det påsklov! Har längtat sjukt mycket efter det, så nu ska jag bara ta det lugnt och vara med vänner,familj och pojkvän :) Haha, när vi cyklade hem från skolan så cyklade Johanna in i några tegelstenar?! Haha, fattade inte hur hon lyckades men det gick bra iallafall, tur är väl det! :) När jag kom hem så gjorde jag pannkakor så nu är jag sjukt mätt.
Ellen var sjukt taskig mot mig idag! Hon höll för mina ögon och när hon tog bort dom sen så var det en spindel som var mitt framför ögonen på mig! Jag är as rädd för spindlar så jag börjar ju gråta, haha och till och med 2 gånger :( Tycker det var lite taskigt faktist.
Imorgon fyller Stina år och då ska vi tjejer på bio på kvällen och mysa :) Det ska bli kul!

RSS 2.0