Lördag

Snart ska jag ta och bege mig mot min pappa. Vi ska få grillat hos han idag, det ska bli trevligt. Det var länge sen man träffade han. Annars idag har jag inte gjort så mycket, myst med Jonas :)
Igår så var det ju midsommar och det var trevligt. Stack hem till Jonas sen på kvällen och då fick jag blommor som han har plockat till mig! :) Det var gulligt, tycker jag =) Sen mös vi bara hela kvällen så det var en bra midsommar.
Nu ska jag göra mig färdig!
Puss

Midsommar

Inte skrivit på länge nu igen,hehe. Igår träffade jag Stina och Johanna, det var trevligt för det var längesen vi träffades! Sen igårkväll så städade jag mitt rum lite för idag kommer min släkt och ska fira midsommar,min bror och min mormor,haha. Det blir mycket men det ska väl säkert bli kul,hoppas jag :)
åh. har hittat fett bra låtar!  Billionaire- Travie MacCoy  och Airplanes- Bob

As bra låtar som man måste lyssna på :)
Nu ska jag gå, Ha en trevlig midsommar :)

Torsdag

Har inte skrivit på jättelänge,hehe. I måndags så började jag jobba på ett ålderdomshem. Det är väl inte världens bästa jobb men det som gör dagen bra är det söta tanterna, hehe:) Men det ska bli jätteskönt att det är fredag imorgon så då ska jag bara ta det lungt och mysa med Jonas!
Måste göra något med Stina och Johanna också, det var as längesen!
I helgen blir det att ha picknick med Jonas, ta det lungt och kanske fixa poolen. Lär vara helt död i helgen efter denna "hårda" vecka,haha. Man har ont i fötterna men annars så går det rätt bra på jobbet faktist. Fick vara där helt själv idag! Usch, det var jättehemskt, haha men jag klarade det och är faktist stolt över mig själv och det gick rätt bra sen ändå :)

Nu ska jag snart gå och sova, ska upp vid 6 imorgon>.<

Ha en fin kväll :)


Student

Idag tar många studente, Jonas,Johan,Mikaela,Elin och Sofie! Men jag har valt att fira Mikkas och Johans eftersom dom ska ha tillsammans. Så jag hoppas att det blir roligt! Ska snart äta frukost och sen fixa mig lite och så. Väntar på att mamma ska ringa mig eftersom jag har varit hos Jonas inatt. Han har ju redan stuckit iväg på frukost och allt. Så vi ska köra och köpa lite grejer =) Nä nu ska jag äta

Puss

Skolavslutning

Äntligen är skolan över och det har varit världens drygaste skolavslutning också för den delen. Ikväll ska vi kanske till brunnsparken om det inte regnar vilket det gör nu så det ser inte så ljust ut nu iallafall. Ska nog snart laga nåt å äta men vet inte vad. Äsch, har inget å skriva men ha en bra dag :)

Sovdags

Jag är jättetrött, vet inte varför men jag bara är det. Jag ska nog gå och sova nu så är det skolavslutning imorgon :) Det ska bli skööönt! Jag får även reda på mina allergi tester imorgon med, hoppas det inte är något!
Idag har vi kollat på alla fina studenter som hade bal idag. Vissa var jättefina! Vad kul, jag längtar tills vi också få gå på bal och köpa en sån fin klänning :) Det är bara 2 år till och det ska ju säkert gå fort, hehe.
Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och bara slappna av och sova :) 

Godnatt :)

Jag älskar även min Jonas hur mycket som helst :) <3

Fy fan vad trött jag är!

Jag är så sjukt trött nu, har säkert gått 1,5 mil! Dom sa att det bara var 7 km men fuck heller att det var. Vi frågade och då sa dom 8,8 km men det kan inte vara det heller. Det tog verkligen hur lång tid som helst! Blir så sur när lärarna ljuger. Men jag känner mig stolt som har cyklat till skolan och hem och gått så långt, minst en mil iallafall. Men nu är iallafall den här dagen över och nu väntar bara 2 slappa dagar till och så har vi sommarlov :) Ååååh vad skönt det ska bli efter man har jobbat! Nu ska jag gå, Pusss

Fredag

Idag så hade vi bara betygsamtal i bild och jag fick MVG :) Jag hade blivit as arg om jag inte hade fått det. Men iallafall sen så åt Stina,Johanna och hennes vän och jag mjukglass. Det var gott! Det är så sjukt härligt väder ute, går knappt att ha några kläder på sig. Nu ikväll så ska Johanna och jag titta på när Stina spelar fiol! Det ska bli kul :)
Min förskyldning har blivit liite bättre men är fortfarande täppt och hostar lite. Men det ska nog gå över snart!
Imorgon så ska jag träffa Jonas, har inte gjort det sen i måndags!! Det är längesen. Så vi kanske ska in till stan om han inte är bakfull eller ska hjälpa sin syster städa hennes lägenhet. Han ska ju på klassfest ikväll så får väl se imorgon om han mår bra,haha.

Nu ska jag titta på The hills! :)


Onsdag

Självklart är det jättefint väder ute när man är sjuk. Hoppas att det håller i sig iallafall! Vaknade vid 8 idag med och sen har jag inte alls gjort så mycket. Skickade iväg mamma till apoteket och konsum,hehe. Hon skulle köpa mer medicin för magen och sen en duschtvål som skulle vara jättebra sa läkaren igår. Jag har ju fått torrhets fläckar på armarna med så hon tyckte jag skulle använda en oparfymerad. Sen skulle mamma köpa köttfärs så vi kan göra lasange! Ååh vad gott det ska bli, om man känner någon smak men jag hoppas det :)
Asså jag är så uttråkad när jag är hemma så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vad kan man göra liksom? Ligga och dö typ, usch. Men ska till skolan imorgon och om jag fortfarande inte mår bra så går jag bara på de lektionerna som är viktigast. Alltså naturkunskap och matten.
Jaja, nu ska jag titta på tv eller nåt.

Puss

Snoooor

Jag är helt täppt i näsan, imorse kände jag inte så mycket var bara lite täppt så tänkte att jag kunde gå till skolan. Men sen efter bara en timme eller lite mer så bara var jag igen korkad. Det är konstigt sånt ibland asså. Så nu känns det som om jag har snor i hela ansiktet asså innanför ansiktet typ,haha. Nej men det känns som om det är rätt fullt. Jag ska nog snart gå och läsa lite twilight och få min skönhetssömn och hoppas på att jag börja bli bättre imorgon så jag kan gå till skolan på torsdag. Jag vet att jag bara har tjatat om hur sjuk jag är idag men det finns inget annat att skriva om när man är sjukt. Det är ju det ända man är när man är det,haha.

Nä nu blir detta sista inlägget för dig..


Godnatt!

Film och mat

Har precis ätit lite korv och potatismos, det var gott och innan tittade jag på en film som heter Confessions. Jennifer Love Hewitt är med men den var inte så jättebra. Jag tror jag har feber också så det blir nog ingen skola för mig imorgon heller. Men på torsdag måste jag komma för då ska jag göra matte och naturkunskap. Tror jag ska plugga lite matte nu så jag klarar det på torsdag!


Puss

Hemma från skolan

Jag stannade hemma idag istället för att jag känner mig helt död. Var uppe på vårdcentralen innan och var där typ en timme, drygt. Men hon undersökte mig lite och så sen fick jag göra lite tester och sånt. Får reda på om det är något jag är allergisk mot nästa vecka.
Usch, det är svinkallt här hemma så jag tror jag ska lägga mig under täcket och sova lite kanske.


Puss

Tisdag

Idag är jag verkligen inte pigg på att gå till skolan. Har ont i halsen och känner mig helt död. Jag börjar säkert bli förskyld >.< Vid 20 över 10 så ska jag ta allergi tester och sen hem och äta och sen till skolan. Man måste ju gå till skolan idag för vi ska göra klart en labb i naturkunskapen. Får väl se om jag orkar mer sen efter det.
Nu ska jag gå och sminka mig!


Puss!

RSS 2.0