Min dag.

Nu har jag precis tittat igenom SO:n som vi har tills imorgon och jag tror att jag kan få VG för jag kan det man skulle kunna iallafall. Jag tyckte att det var lite jobbigt att gå på stan idag, det var inte så roligt.Det kanske kan vara det för att vi är där hela tiden nu,hehe. Stina och jag skulle gå upp på andra våningen och då var rulltrappan sönder. Så när vi skulle gå upp där så ramlade Stina i typ mitten av trappan och de taggarna fick hon in i benet! Det var hur äckligt som helst så vi gick bort till mammas jobb så hon fick plåster för det blödde rätt mycket. Jag bara skrattade för det såg så jävla roligt ut men det var ju inte kul att hon skadade sig. Det såg ut att göra redigt ont, usch. Men hennes plåster var fina, hehe. Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska komma, hihi.  Jag är så stolt över mig själv för jag har inte ätit godis på 3 dagar! Det är helt otroligt tycker jag, haha jag brukar alltid äta godis typ varje dag annars. Men nu har det gått redigt bra! Jag var jättesugen idag men jag motstod:) Imorgon kanske det kan bli något lite eftersom det är Valborg? Fast jag kan säker stå imot det också. Nu ska jag gå ut å leka lite med hundarna tror jag. Puss !

Stan!

Nu har jag kommit hem från skolan och då började jag genast att leta kläder för det är så sjukt varmt ute! Efter ett långt sökande så hittade jag iallafall något som såg lite bra ut. Det blev ett kort inlägg för nu ska jag bort till Stina och sen ska vi in till stan. Puss!

Segis dag

Idag så var ju jag hos tandläkaren och jag hade inga hål, vilket jag är glad för. Sen så stack jag hem efter det för att vi hade lite hål så då åt jag hemma och dp blev det omelett.  Skolan sen var rätt dryg men man överlevde ju iallafall. Jag måste egentligen plugga men jag orkar inte. Idag har jag ätit stuvade makaroner och falukorv! asså det är verkligen as gott!!! Jag passade på att göra det nu när mamma inte är hemma eftersom att hon inte tycker det är så gott. Efter det så gick Johan och jag ut med Bella och det tog väl 40 minuter eller nåt så man har ju rört på sig lite idag. jag får så dåligt samvete för att man kör moped nu ibland för då rör man ju inte på sig. menmen.Just nu sitter jag ute och passar Bella så hon inte skäller ut någon som går förbi eller nåt. Jag har inte heller gjort som psykologen sa att  jag skulle göra och jag ska dit på torsdag så jag får väl se om det blir idag eller imorgon. Jag fattar itne varför det är så svårt ? Jag får väl se om man kan ta tag i sig själv nångång. Jag vill till ÖB och köpa en fotboll så att man kan kicka lite och sånt, det är kul!  Då har man ju lite man kan göra också om man har tråkigt,. Sen vill jag ha en studsmatta också men det har jag inte pengar till. Haha nu ska Bella skita, trevligt, men det är ju något som vi alla gör,höhö. Imorgon blir det att åka in till stan med Stinis . Men ööööööök nu åt hon upp lite av sitt bajs, fy fan vad äckligt!!!!! aja men jag ska iallfall till stan med Stina och det äröppet till 9 på kvällen så de kanske inte blir att man åker in direkt efter skolan men vi får se. Nu ska jag nog ta in Bella och fösöka göra lite läxor. Puss !

Tandläkaren

Jag ska vara hos tandläkaren idag klockan 9. Men så tänkte jag att jag skulle ta sovmorgon men  inte kunde jag sova. Så nu har jag bestämt mig för att gå till skolan iallafall och sticka efter 45 minuter eller nåt. Jag slipper att springa kvatersrundan idag som då är typ 2 km och det är hur jobbigt som helst. Jag måste förbättra min tid på den så jag kan höja mig till VG typ. När jag kommer hem så ska jag titta på ett nytt avsnitt av The Hills, höhöh :) Det är bra! Jag fattar bara inte hur Heidi kan vara tillsammans med det aset! Och nu såg jag att dom hade gift sig också. Jag bara längtar tills dom ska göra slut om dom gör det? Jag hoppas! Nu ska jag gå , Puss!

7 veckor kvar...

Nu är det bara 7 veckor kvar till sommarlov och det känns jävligt bra! Det ska bli kul att börja gymnasiet och jag hoppas att det blir så också.  Det är ju lite sorligt att man inte kommer träffa de man går med nu mer sen, det är tråkigt eftersom vi är en så bra klass nu. Vissa har man ju gått med i 6 år nu och då känns det ju jobbigt. Men man får väl ta det och man kommer ju hälsa på dom och så i skolan sen dom som man går med i samma skola. Det blir säkert bra!

Dagen idag har varit bra och jag har gjort färdigt Jonas kalsonger, hihi. Dom blev fina men trycket blev bara lite utsmetat på några ställen. Men jag tycker dom blev rätt dugliga ändå! Usch jag blir så arg på vår so lärare, hon säger att vi ska prov 3 dagar innan? man hinner ju inte plugga på det lilla + att hon var sjuk i 1 vecka nu. Jag får snart utbrottet på henne asså. Men vi ska gå till rektorn nu någon dag för vi orkar inte ha det såhär längre. När jag kom hem så åt jag pannkakor och det var gott. Sen så åkte mamma och jag in till stan för att se om det fanns några jeans för det är hål i alla mina. Och jag hittade 2 par från Vero Moda. Men det kan ni få se imorgon och nu har jag precis tittat igenom lite på våra läxor. Jag tror att jag ska cykla till Jonas snart. Få se vad han säger om kalsongerna! höhö :) Puss !



Det står på rumpan,höhö.



Och detta är framsidan :)


Tv är bra ibland.

Nu har jag precis tittat färdigt på de repriser jag vill se av Desperate housewives och Gret's anatomys. Eftersom att jag aldrig ser det mitt i veckan så tittar jag på repriserna istället. Men det var bra och jag undrar om Izzie kommer att dö men antagligen inte?dom har ju alltid sådan tur i serierna,haha. Iallafall så grillade vi korv innan och det var gott. Och sen ska jag till Jonas för nu är han på musikal igen och sen har han bara imorgon med och då rakar han bort sitt skägg! haha :) lite kul faktist. Här får ni ser hur mina klänningar som jag köpte på nelly.



Bilderna blev inte så bra men man ser ju iallfall hur dom ser ut.
Vila-299 kr




Mina UK- 750kr

Lite nyttig?

Jahaja nu har Stina och jag varit ute och sprungit lite fast det blev bara 1 & en halv kilometer typ. Vi har så jävla dålig kondition så det är inte sant. Men vi stannade på en lekpark och lekte lite, nää men vi klätrade lite och jobbade på brännan. Jag blev lite röd bara men det kanske är en början iallafall. Men vi sprang ju lite så lite nyttig har man ju varit. Igår så hade vi tråkigt för det fanns inget bra på tv:n alls så vi gick och la oss vid typ 11 eller nåt och vaknade vid halv 9. Jonas musikal igår var bra förtutom att ljudet var lite dåligt men det gick! Nu ska jag nog duscha eller nåt, Puss !

Glömsk !

Nu glömde jag lägga upp bilder så det får bli nu.

Chokladmuffins med vaniljkräm,


Skorna jag köpte.




Och lilla Stina, höhö hon kommer döda mig för denna bilden :)

Igår och idag.

Igår så var Stina och jag i stan och då jag köpte ett par skor och ett par svarta tights. Vi var också och fikade chokladmuffins med vaniljkräm i, det är gott! Stina köpte också ett par skor, hon ville ha såna som jag köpte men fanns inte i hennes storlek. Storlekarna var helt konstiga i dom skorna, jag har vanligtvis 37 / 38 men i dom fick jag ha 40 :O dom var jättesmå. Dom kostade bara 100 kr och det är bra när man har ont om pengar! Jonas mamma fyllde även år igår också så jag köpte en blomma och en kruka till den. Sen så grillade vi och åt tårta, men tårtan var inte så god.

Idag så ska jag på någon Josef musikal som Jonas är med i. Jag hoppas den är bra! Sen så ska vi vara hemma hos mig ikväll och då blir det nog någon film eller nåt. Få se om jag orkar hyra någon sen. Mamma och Ola ska på 40 års fest så vi har huset själva idag. Jag fick nyss reda på att Ola satte upp den nya poolen igår :) Det ska bli skönt när det blir riktigt varmt sen å bada ! Jag längtar tills det blir redig sommar! Men nu ska jag nog fixa håret lite. Hejs !

Fredag!

Skolan idag har varit slapp och bara 3 lektioner. Gick tyvärr inte så bra på idrotten idag, haha! Det var kul iallafall. Jag kunde inte koncentrera mig och typ ramlade hela tiden, jag är helt konstig idag,haha. Mamma har hämtat ut klänningarna idag och dom var fina men jag vet inte om den ena var för kort? Jag behöver isåfall svarta tights eller nåt till. Men jag ska se vad mamma säger ikväll när hon kommer hem. Jag har nu ätit korv för att Stina och jag ska in till stan idag igen. Jag trodde det skulle vara billigare idag men det var nästa vecka :( ibland blir man bara ledsen alltså. Men jag får väl åka in nästa vecka också kanske? hehe. Jag ska iallafall se om jag kan hitta ett par tights å lite så. Usch jag har bara 350 kr kvar, jag kommer aldrig överleva. Någon som vet något sätt man kan tjäna pengar? Jag fick något brev nu så jag kan tjäna pengar på att svara på frågor och sånt men jag vet inte redigt om jag vågar det? Man ska lämna ut banknummer och allt sånt. Och man kommer säkert inte tjäna så mycket pengar ändå även om  de skulle vara säkert. Jag vill jobba eller nåt på helgerna men hur lätt är det när man bara är 16 år? Det suger ibland. Jag tycker att Stina kan ringa nu så vi kan åka in till stan nu.  Jag tror att jag ska ringa och kolla hur det går för henne. Puss !

Snart helg !

Nu är det snart helg igen och veckan har gott jättefort. Men det ska bli skönt med lite helg nu ändå. Idag hade vi nationella i matte och jag tror att jag kan få G kanske, jag hoppas på det iallafall! Annars har väl dagen varit helt okej lite seg ibland och sista lektionen hade vi en helt dum i huvudet lärare, haha. Ja men hon var iallafall helt konstig, vi fick inte änns diskutera det vi håller på med i So:n. Jaja, så kan det va. Idag fick jag tillbaka min väska som min syster har lånat ett tag nu och jag har längtat efter den,hehe! Nu är det bara 7 veckor kvar till sommarlov och jag vill veta nu om jag har fått något sommarjobb. Jag har förresten fått mina klänningar idag men mamma hade inga pengar så vi kan inte hämta ut dom idag. Men ni ska få se när jag har fått dom :) Puss !

Stan

Idag efter skolan så ringde jag till Stina men då skulle vi inte in till stan. Men sen efter att jag hade ätit mackor så ringde Stina mig och frågade om vi skulle in till Stan ändå så det blev det. Jag hittade kanske ett par skor och dom kostar 600 men jag vet inte redigt om jag vill ha dom. Jag tror att jag väntar tills vi ska till Göteborg iallafall. Jag vet nu iallafall att jag ska få lite pengar av pappa när jag ska dit så det blir nog bra med pengarna också. Vi åt gyrostallrik i stan också och det var gott men jag var mätt men jag åt ändå. Men det var enbart för att det var gott. Nu ska jag nog gå och duscha och titta vad det är på tv. Puss !

Trött

Nu är jag hemma pågrund av att bilden var inställd så jag gick hem. Men nu är jag så jävla trött att jag nästan inte orkar gå tillbaka sen. Usch ja, vi får reda på vad vi fick på ett gammalt nationellt prov idag och jag gissar på att jag fick IG. Sen så ska vi ha praktist prov i hemkunskapen och det tror jag ska gå bra. Senare idag efter skolan blir det kanske att åka in till stan med Stina och se om man hittar några skor och kanske fika lite. Nä nu ska jag titta lite andra saker, puss !

Slapp dag

Efter att jag hade ätit så stack jag tillbaka till skolan och hade bara 2 lektioner. Det var slappt så det gjorde inget. Efter skolan så följde jag med Sara till konsum och då köpte jag lite godis. Men nu så tittar jag på Miami Ink och dom gör så sjukt fina tatueringar. Jag vill med ha men jag får inte förräns jag är 18 säger mamma. Det kanske är lika bra, vem vet. Jag har hittat ett par fina skor nu på forever21 men jag får inte beställa dom + att det nog kommer att bli rätt dyrt med frakt och tull å sånt så får väl se om jag kan hitta något fint här istället. Men nu ska jag titta färdigt. Puss !


Lunch

Nu så sitter jag hemma efter att varit hos doktorn och det var inget fel på mig. Så nu kan jag väl sluta oroa mig och jag har precis ätit lite.Men jag hade helst velat äta i skolan idag, det är så grymt god mat men jag hann inte det. Så snart ska jag väl dra mig tillbaka till skolan. Vi slutar inte förräns halv 4 så jag hinner med 2 lektioner till >.< lite segt men men. Jag hann inte heller hoppa studsmatta på idrotten:( blää det är ju så roligt ! Nä nu ska jag nog gå snart och skriver lite senare kanske.

Första skoldagen..

Nu har jag precis ätit och kommit hem ifrån skolan. Det har faktisti varit en rätt så bra dag för de har varit slappt tycker jag, Jag gjorde färdigt kalsongerna i slöjden som jag ska ge till Jonas fast jag vet inte om jag ska sy dit ett hjärta på benet typ eller vad man ska säga? Det hade nog varit rätt fint men jag vet inte om jag orkar det. Men dom blev fina, Julia sa faktist att dom såg ut som om dom var köpta så jag blev ju rätt stolt måste jag säga, hehe. Vi hade ett gammalt nationella i matte idag och det gick verkligen skit. Jag kommer inte klara G på det på torsdag eller onsdag eller när vi nu hade det. Jag har ju typ precis G i vanliga fall men jag tror inte jag kommer att klara nationella, det var helt stört.

Jag längtar tills jag får mina klänningar ifrån Nelly =)!   Pusss !

19/4

Idag så vaknade jag vid typ halv 9, tråkigt för det var sista sovdagen. Men då fick jag ju ut mer av dagen istället och det kan ju kanske vara positivt? Jonas och jag gick ut med Elias och Alva en stund och det var roligt för dom är så söta, hihi. Sen så skulle Jonas övningsköra och det gick bra tycker jag så då körde vi till ÖB samtidigt. Jag hade sett pärlor där i går som var fina så då köpte Jonas dom till mig för att jag är så söt nää men det är ju faktist vår 2 årsdag idag men vi ska inte göra något speciellt eller köpa något. Jag har inga pengar till det just nu, hehe. Men jag fick ju pärlor och sen får jag nöja mig med hans kärlek till mig, hiih:)  Det blir nog lite mys ikväll och en film. Jag har förresten precis övningskört också och det gick bra men det blev lite för mycket gas ibland, haha mamma är så söt ! ´men jag tänker inte skriva varför men hon är ju söt i vanliga fall med men nu menade jag i personligheten denna gången.

Igår så var kalaset okej, Stina och jag satt för oss själva och skrattade som vanligt :) Maten var jättegod och så var tårtan också. Det blev grillade flintastekar med olika smaker typ texmex, vitlök och lite så. Och till efterrätt blev det pinochiotårta och den är himmelskt god asså ! Men det var en trevlig kväll iallfall. Nu ska jag titta lite på tv, Puss !




Armbandet som jag gjorde av några pärlor, hehe :)

















Kalas!

Idag så blir det kalas hemma hos Jonas för att han har fyllt år. Och då blir det mat och tårta men jag sitter faktist och äter en hamburgare nu men jag kan nog klämma i mig lite mat sen också det blir ju inte förräns några timmar till. Idag så vaknade vi rätt tidigt och då gick vi ut och lekte med Alva och Elias sen så gick vi till ÖB för att se om det fanns någon god glass, men icke så jag köpte choklad istället. Sen bakade vi tårtan och sen hämtade mamma mig för jag var tvungen att åka hem å duscha å byta kläder och så :) Föresten så har jag beställt 2 klänningar nu! Fast vi ska skicka tillbaka den ena om jag inte får den sen ändå (a) haha man vet ju aldrig. Men det blev inte den klänningen jag egentligen helst ville ha men detta kanske också bli bra, hoppas jag iallafall :) Men det kommer väl i slutet at veckan tror jag. Nu ska jag äta upp min hamburgare sen ska jag nog ringa älskling , vi har varit tillsammans i 2 år imorgon! Det är kul :) puss !

Snart slut på påsklov

Jaha nu är påsklovet snart slut och det känns lite jobbigt för det har kännts som om det är sommarlov lite. Men det är väl pågrund av värmen :) Än så länge idag har jag inte gjort så mycket kan vara för att klockan bara är halv 1. Men jag har ritat lite sen var Johan och jag ute och sköt lite. Jag tror att jag ska gå och duscha, kanske blir att bowla ikväll. Det är ju alltid kul, när man inte får jätteont i fingrarna.

Igår så kom Jonas till mig och då gick vi och Johan till konsum för att gotta oss. Det blev chips och choklad :) och även Bedtime stories igen för min del. Har sett den 3 gånger nu, haha  men det går. Jag hittade även en annan klänning nu som var 200 kr billigare men jag vet inte om det kommer att passa på mig, det är så jobbigt när man inte kan prova kläderna. Men jag tror jag ska skicka efter den annars får jag väl skicka tillbaka den om den inte passar. Nää nu ska jag duscha, Puss !

No money !

Idag så gick jag upp vid halv 8 för att jag skulle följa med min bror till stan idag. Han skulle göra en synundersökning och sen kollar kläder så jag skulle vara lite smakråd och det är ju alltid kul. Själv så har jag inga pengar så för mig blev det ingenting. Vi fikade också hos mamma och det var gott ! Senare så ska jag till ungdomsmottagningen för att prata lite, sen så kanske övningsköra? =) Få se om mammsen vill det.

Jag har hittat en jättefin klänning på nelly som jag tänkte att jag kunde ha på skolmiddagen och skolavslutningen. Men den kostar typ tusen kr och det har jag inte pengar till. Så jag tänkte om jag kunde få 500 av mamma och 500 av pappa så kan man kanske köpa den, men sen behöver man också ett par skor och det kan ju också gå på rätt mycket. Usch vad kläder och skor ska vara dyrt. Jag vill tjäna pengar nu så man kan shoppa redigt rejält ! Eller typ vara rik, då hade min värld varit helt fantastisk. Tror jag? Fast då hade man väl blivit så bortskämd och bitchig, kanske kanske inte. Nää jag hade varit rätt snål ändå tror jag. Jaja, nu ska jag inte babbla om det, Men jag vill verkligen ha klänninge och sen ett par fina pumps ? Det hade ju  varit något kanske! Jag ska iallafall visa klänningen för mamma idag så får man se vad hon säger. Nu ska jag leta efter skor, hihi.


Puss !

Onsdag

Nu har jag precis tittat färdig på Top Chef och det var bra =) Men jag ville att den andra skulle vinna, jag vet inte varför men jag bara kände det att det var han. Annars idag så har jag och Jonas gjort pinochiotårta och den blev god som vanligt. Sen har jag och Ola varit ute med hundarna eftersom mamma jobbar sent idag. Jag känner att jag börjar på ont i nacken, usch jag hatar det och sen får man bara ont i huvudet.

Stina och jag har bestämt oss för att vi ska bli designers och vårat märke som jag kom på ska vara  SnC, Coolt då tyckte vi, höhö. Får väl se hur det blir med det. Nu tror jag att jag ska ringa Jonas =) Puss !





Den här bilden tog jag ute i skogen häromdagen :)

Trevlig dag :)

Idag så har Stina och jag varit i stan och sen gick vi och åt gyrostallrik :) Efter det så såg vi Confessions of a shopaholic, den var bra och rolig. Jag har ont i min kinder efter att ha skrattat så mycket idag, hihi. Nu så sitter vi och tittar på fotboll och det är mellan Chelsea och Liverpool. Jag tror att jag håller på Liverpool men det står lika >.< Jag är inte så insatt i sånt här men det får bli Liverpool. Nu ska jag gå och titta färdigt på fotbollen. Det kanske kommer lite bilder imorgon på Stina och mig , höhöhö :) Puss !


Tisdag...

Idag vaknade jag vid typ 8 fast jag somnade rätt tidigt igår. Jonas och jag skulle egentligen göra en tårta idag men dom har ingen grädde och det finns inte på konsum >.< Jag tror jag ska vandra hemåt kanske för jag måste duscha och lite så. Senare idag så ska Stina och jag in till stan och sen blir det att se Confessions of a shopaholic. Jag hoppas den är bra, det är så irriterande att betala massa pengar när filmerna är dåliga. Men nu ska Jonas följa mig en liten bit så Heeejs!


Måndag

Idag så har det varit fint väder så jag tvingade Jonas att följa med mig ut i skogen,för jag tänkte att jag skulle ta lite fina kort men då hade dom sågat ner typ jättemånga träd ! Jag fattar inte varför , det var jättefint där inne och nu ser det hur fult ut som helst. Usch vad sur jag blev, jag ville ju ha lite fina kort men icke. Iallfall så skalade jag lite potatis sen så tittade jag på en film som hette 7 dagar och 6 nätter fast jag har redan sett den innan men den är rätt bra. Efter det så lagade Johan och jag mat och det var gott. Jag har även börjat ta medecin för magen igen för den fungerar ju fortfarande inte, det är jobbigt men jag ska till doktorn nästa vecka och då ska vi prata om min huvudvärk. Jaja, jag kommer inte på något att skriva idag så nu ska jag nog dra mig iväg här i från.
Puss !

Glass !

Nu har jag smakat Ben and Jerrys nya glass wich :) Och den var rätt god men dyr. Den smakade nästan precis som mina chocolate chip cookies jag gjorde för någon månad sen. Men det blev nästan lite mycket sen i slutet så jag gav den till Jonas sen. Älskling kommer hit sen så ska vi och Johan (bror) titta på Twilight, jag vill gärna se den igen så jag har tjatat på dom för dom har ändå inte sett den. Så jag fick min vilja igenom ikväll. Det känns nästan som om jag är lite hungrig igen,men det var ju faktist typ 5 timmar sen jag åt så kanske kan man ta en macka eller nåt? haha det är helt sjukt , jag kommer sluta som ett berg sen >.< Men man lever ju bara en gång i livet, fast man ska ju vara nöjd med sig själv också. Och det är man väl kanske inte sådär jättenöjd med precis, iallafall inte min kropp. Äsch nu ska vi inte tänka på sånt inte, nu ská jag se om jag hittar något roligt att göra =) Puss !

Slappis dag

Idag så vaknade jag vid 10 :O det är helt otroligt, jag brukar alltid vakna vid typ halv 9 eller nåt. Så jag har sovit extra länge idag. När Jonas och jag åt frukost så tittade vi på råttatouille fast jag har redan sett den typ 4 gånger innan. Men den är rätt bra faktist. Sen så följde Jonas mig en bit i det fina vädret :) Han skulle spela fotboll i dag och efter det så har han lovat mig att vi ska äta glass för vi har sagt det i några dagar nu men aldrig blivit av, men idag så ! Då ska jag smaka den nya med Ben & Jerrys om den finns, (hoppas).  Nu har jag precis badat och håller på att fixa håret, så får se om det blir fint sen ? Det ska bli fina lockar iallafall. 

Mamma åkte precis till Anna för hon mår inte alls bra, men det var inget att göra åt sa doktorn. Jag hoppas iallfall att hon inte smittade mig när dom var här igår :O Men det tror jag inte. Hoppas att hon blir bättre snart då. Anna skulle egentligen kommit idag också men så blev det ju inte då.'

Någon som vet vad man kan hitta på?

Lördag

Imorse när jag vaknade så satte jag mig framför tv:n och tittade på Dr Phil, och då var det en kille som var 15 år som hade blivit mobbad, jag vet inte om det var sen han hade börjat skolan men det var ett par år iallfall. Sen så orkade han inte mer så han hade tagit livet av sig med en pistol på skolans toalett :O asså jag förstår inte hur man kan göra så mot någon? Det är helt sjukt, det är ju tur att man inte går i skolan i USA iallafall. För jag tror det förekommer mer mobbning där än vad det gör här.

Efter att Jonas hade vaknat så åt vi frukost sen fixade jag mig lite och sen åkte vi in till stan. Det är sjukt tråkigt här, det finns ingenting att göra eller titta i några roliga affärer. Så vi åkte hem efter 1 och en halv timmer ungefär. Plus att jag inte hittar den nya glassen men Ben & Jerrys , jag vill smaka den ! Fast den är rätt dyr, men jag ska ändå smaka den nån gång, Jonas och jag kanske skulle till kiosken sen så vi kan ju se om den finns där ,annars få det bli mjukglass.

Snart så skulle Anna och Fredrik komma, för vi skulle fixa mat tills mamma kommer hem :) Och då blir det grillad fläskfile och hemma gjorda klyftpotatis, sallad och sen ska jag göra en vitlöksås :) Det är gott ! Nu ska jag se om jag hittar något roligt att göra här i hålan :P Puss !

Gulligt :)

Jag tycker den här texten är så söt :) Jag var tvungen att bara lägga upp det =)

so i sneak out to the garden to see you
we keep quiet because we’re dead if they know
so close your eyes
lets keep this down for a little while

Påskgodis :)




När jag kom hem från Jonas så la jag mitt godis i ett påskägg :) Så nu sitter jag och smaskar imig en massa. Sen blir det att grilla korv :) Och imorgon kommer Anna och Fredrik hit så vi ska fixa mat tills mamma kommer hem efter jobbet :)Det blir gott och trevligt ! Jag har nu på mig min egna sydda klänning så jag ser ut som en kyckling nu när det är påsk eftersom den är gul , hihi :)

Första dagen på lovet..

Igår så hade Stina och jag filmkväll så vi tittade på Twilight och den  var jättebra :) Och han var ju faktist rätt snygg som alla säger fast ibland så ser han ju lite psyk ut kom Stina och jag framtill :P Men inte visste jag att det skulle komma fler filmer, men det är ju bara bra om dom fortsätter att vara bra :P Jag åt inte så mycket godis för jag mådde illa sen som vanligt .

Idag är det jättefint väder och med det ska jag vara ute och vi kanske ska grilla :) Ska fråga Ola om vi ska sätta upp den nya poolen med så den kan bli varm till sommaren. Sen funderar jag på om det är idag eller imorgon man får påskägg?Mamma trodde det var imorgon, men men.  Jonas ligger och sover och jag är redan uppe så jag vet inte vad jag ska göra nu? Får väl se om jag kommer på nåt :O Puss !


Påsklov !

Nu har vi äntligen påsklov, fast det var lite tråkigt eftersom vi hade rätt kul idag :)  Och jag mår jättebra, jag är bara lite lite täppt i näsan och det går ju faktist att leva med i några dagar. Kemi provet gick där imot skit :O jag tror inte jag fick G änns. Usch , jag hatar att göra omprov >.< Men man får väl se om hon kan vara lite snäll kanske ? Jaja,skolan idag har iallafall varit rolig och bra :)

Nu ska jag nog snart ringa till Stina för hon gick precis ifrån msn, för sen ska jag till henne och då ska vi ha filmkväll och snacka lite skit kanske ? :) Tror vi skulle titta på Twilight för jag har liksom inte sett den än :O och folk säger att den är jättebra, så jag får väl se. 

Imorgon så hoppas jag att det blir jättefint väder så man typ kan grilla kanske?  Och jobba lite på brännan fast man kanske inte ska klä av sig för mycket när jag precis har varit sjuk. Imorgon kommer också Olas mamma och pappa på fika så det ska också bli gott med lite kakor (a) Usch jag måste verkligen sluta äta så mycket :O haha. Kommer sluta som ett berg sen :P  Men nu ska jag titta lite vad mamsen gör och sen ska jag gå till Stina :) Puss !

Nästan frisk !!!

Igår efter att jag hade duschat så märkte jag att jag typ skulle vara frisk imorgon (alltså idag) och när vaknade så var jag bara lite täppt men jag mådde bra annars :D Fan vad glad jag blev, fast det har runnit lite i ena ögat men det har gått bra ändå :) Gött ! Idag så har skolan varit helt okej, har varit slappt tycker jag. En lärare sa att vi skulle gå in i klassrummet och vänta på att vår franska lärare skulle komma men efter typ 25 minuter så gick vi. Sen efter 20 minuter eller nåt så skickade Sanna till Sara att vi skulle skynda oss till franskan för att hon var as sur så när vi skulle gå och precis nästan var igenom dörren så kom hon skrikande bara "så det är här ni är " ! Asså jag blev as rädd :O haha hon skrämde ju livet ur mig. Men vi fick ha lektion i 20 minuter sen ändå :P På hemkunskapen så gjorde Carro, Nathalie och jag currygryta med ris till och sen fick vi i uppgift att göra en kaka ockå och det var typ snoddas :P Så det blev lite rörigt men det blev as gott :) Så nu vet jag inte vad jag ska göra sitta och slappa lite framför datan tror jag sen får jag väl plugga lite till för imorgon är det ju prov :O få se hur det går ska väl förhoppningsvis få G iallafall. Och jag vill att det ska vara fint väder, det är typ mulet >.< men jag har ju hört att det ska vara fint väder i veckan så får väl se om det blir finare.


Imorgon ska Stina och jag ha filmkväll igen :P :)


Dryg dag.

Idag har skolan varit lite jobbig och jag har snytit mig typ var 20 minut >.< Sanna sa att jag skulle stoppa upp vitlök med papper runt men det hjälpte inte på mig + att det sved pågrund av att jag är torr nu vid näsan :( Vi har ju iallfall inga läxor men har kemiprov på torsdag som jag tyckte jag kunde hyffsat iallafall jag orkar inte satsa på mer än G på detta provet. Men nu är det bara 2 dagar kvar sen är det påsklov ! :) Skönt.  Jag typ sitter här och gråter, nää men mina ögon bara rinner, det är så fult när man sitter med papper på lektionerna och torka ögonen så folk tror man är ledsen :P Usch jag borde vara hemma och vila egentligen... Men jag ska nog klara dom 2 sista dagarna sen är vi ju lediga =) Jahopp nu ska jag se  vart Jonas tog vägen. Heeejs !

Sjuk

Usch förskyldningen är mycket värre nu, får gå och snyta mig hela tiden. Det är lite jobbigt när man 'är i skolan egentligen ska jag vara hemma men man missar så jävla mycket då. Får väl se hur jag mår imorgon, jag hoppas verkligen det har blivit bättre då. Nu blev jag jättekissig också men båda toaletterna är upptagna så jag får vänta lite. Skulle egentligen tittat ¨på när Jonas är med i en Pelle svanslös musikal ? tror jag det är. Men jag orkar nog inte det så vi ska träffas sen och då ska vi kanske äta tårta eftersom han fyller år idag :)  Jag måste plugga kemi också men jag orkar verkligen inte så jag får se om jag gör lite imorgon >.< Nu ska jag göra nåt annat, heejs. 

Skola...

Usch jag har typ vaknat 1000 gånger i natt eller nåt >.< Jag orkar inte vara förskyld och jag orkar inte gå till skolan heller egentligen men jag måste endå hämta min kemibok så då kan jag lika gärna gå idag. Om det är allt för jobbigt så stannar jag väl hemma imorgon då. Min näsa börjar bli röd också så det svider lite sisådär. 

Idag kommer syster hem och hälsar på :) Och då kanske vi ska byta tillbaka våra väskor nu ? :P  Vi får se. Nu så får jag väl fixa till mitt hår eller nåt innan jag sticker till skolan. Usch det är så drygt och vi går till 4 idag med :O bläää !

Slappar

Sigge :)

Nu så har jag precis badat och har legat framför tv:n hela dagen.  Har tittat på Brothers and sister och Desperate Houswives. Sen gick jag och badade och det var skönt. Stina frågade om jag ville komma och lyssna när hon spelade i kyrkan idag men jag tror jag skippar det för jag tänkte att jag bara skulle ta det lungt i dag. Får ju då hoppas på att jag blir bättre tills imorgon. Men jag ska fråga mamma om vi kan åka till Maxi sen tänkte att vi måste köpa presentpapper så jag kan slå in älsklings present eftersom han fyller år imorgon. Sen tänkte jag köpa en grej till , höhöhö. Nu tror jag att jag ska lägga mig framför tv:n igen och se om det finns något bra :) Puss !

Tråk dag.

Just nu är jag hos Jonas och jag gör ingenting typ ska snart hem för att Jonas ska öva på sin musikal grej tror jag det är. Jag vet absolut ingenting om vad jag ska göra, det är ju inget fint väder heller + att jag är förskyld :( Men jag brukar ju inte vara sjuk så man får ju ta det när det kommer. Men jag går ju i skolan iallafall, kan ju vara lite jobbigt men så är det. Måste öva på kemin med, glömde att ta hem den i fredags och vi ska ha prov på torsdag. Det kommer inte gå så bra skulle jag tippa på, jag fattar ingenting av det vi håller på med nu. Fast det är ju bara 2 månader kvar sen är det sommarlov =) och då börjar man gymnasiet, usch jag kommer vara jättenervös :O jaja , nu ska jag mysa lite med Jonas tror jag , höhöhö :)


:)

Nu så har jag precis ätit cheesecake och den blev as god :) Sen har vi varit på ÖB idag igen, hihi och efter det så övningskörde mamma och jag och mamma tyckte det gick jättebra =) Sen har vi grillat korv och det har också varit gott. Satt även ute i typ 3 timmar och läste tidnigar och lite så. Det var skönt ,tror dock att jag håller på att blir förskyld >.< men man får väl se vad det leder till . Heejs !


Lööööördag =)

Idag så vaknade jag typ vid kvart över 9, sen efter att vi hade ätit frukost så gick Jonas, Johan och jag ut och sköt lite luftgevär :P det är kul om man träffar :) Sen så skulle Jonas hem så då skulle jag till konsum också så jag följde han en bit :) Så jag gjorde en Cheesecake innan och jag hoppas den blir bra. Så nu vet jag inte om jag ska gå ut i solen lite :D det är över 20 grader ute ! Helt sjukt. Vi ska grilla korv sen när mamma och Ola kommer hem, det är gott ! Heeeejs !


Härlig dag !

Idag så har det varit en rätt så bra dag tycker jag :) Hade lite brottom hem efter skolan, var tvungen att äta innan jag skulle till farmor så jag var hemma 5 över 1 och bussen går halv 2. Så jag åt och la mina idrottskläder i tvätten och så sen så stack jag kvart över och det blev lite stressigt men det gick,. Sen när vi kom till farmor så bjöd hon på frallor :P och lite fika. Så vi var där till 5 typ och det var trevligt tycker jag, farmor är så söt, haha :)  sen så hämtade mamma oss och då åkte vi till ÖB sen övningskörde jag men det var faktist lite tråkigt för jag gör  bara samma saker hela tiden :P Men jag kanske ska lära mig det jag gör nu innan jag går till nästa steg som mamma sa. Sen  har det varit as najs väder idag, har varit jätteskönt :) NU KOMMER SOMMAREN :D ! '


Nu väntar jag på att Jonas ska ringa mig för vi ska köpa godis sen ska vi vara hemma hos mig idag =) Men jag tror han på rappa på lite om vi ska inna för det stänger om en halv timme :O Imorgon måste jag köpa presentpapper så jag kan slå in Jonas present eftersom han fyller år på måndag.  Jag fick reda på att Jonas inte änns har duschat än så det blir nog inte att köpa godis iallafall.  Jaja ,man kanske kan klara sig utan choklad ändå och köpa det imorgon istället.

fredag :D

Nu har jag precis ätit en macka och lite yoghurt och duschat håret och sminkat mig :P Så snart ska jag till skolan och ha musik, det gick faktist jättebra förra gången :) Jag ska bara lära mig ta ett F på gittaren med, hihi. Sen har vi idrott och då ska vi hoppa studsmatta :D sen har vi bara språk sen så slutar vi och sen ska jag till min älskade farmor :) Sen ska mamma och jag övningsköra lite med =)

2/4

Idag så har skolan varit rätt så seg, tråkiga lektioner. Men imorgon är det äntligen fredag och sen är det bara 4 dagar nästa vecka sen är det påsklov ! Ska bli så skönt. Idag ville jag övningsköra men blir inget igen för att mamma ska iväg så vi skulle ta det imorgon istället. Imorgon ska jag även till farmor :) det är iallafall något som kan göra mig glad nu. Sen hade det varit bra om någon ville äta mjukglass med mig men icke. Kanske ville Jonas sen men man vet aldrig.
Jag känner att jag fortfarande är lite ledsen sen igår för det mamma sa. Det är faktist inte så lätt som hon tror men jag får väl ta det antar jag.

Farfars grav


Idag så cyklade  Stina och jag till kyrkogården. Jag la en påsklilja på farfars grav, det var 11 år sen han dog nu.
Usch jag kommer ihåg det som om det var igår när man fick se han ligga där död :( läskigt.

RSS 2.0