Nyår!

Idag är det nyårs afton och det firas med fest :) Jag vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig. Funderar på att ha fjärils klänningen? Jag får se! Det löser sig säkert. Undrar vad man får för mat idag, mamma och dom ska ju iväg och äta. Hoppas dom fixar något åt oss innan dom sticker. Sen drar jag till Johanna och sen åker vi iväg :)


Puss!

Victoria Secret Fashion Show


Snart så börjar Victoria Secret och det ska bli kul att se! En av dom jag tycker är snyggast av modellerna är Miranda Kerr

Jag tycker det är kul att dom har så roliga "accesoarer eller vad man ska säga. Men jag menar som tillexempel fjärilsvingarna hon har på sig. Dom är ju så sjukt fina och det är kul att dom lägger ner rätt så mycket arbete på det :)

Onsdag

Idag är det typ världens tråkigaste dag? Jag kan inte hitta på någonting att göra, jag funderar på att baka men då vet jag inte vad. Sen vill jag att Jonas ska komma till mig och baka med mig men jag får inte tag i han just nu. Blä, har spelat Guitar Hero i 2 timmar också, haha vilket liv. Men jag håller på att få damp snart.

Ikväll är det Victoria Secret fashion show =) Det måste jag se för det brukar alltid vara bra! Någon mer som ska se det?

Puss!

Avatar

Nu har jag precis kommit hem ifrån bion och jag måste säga att det var en riktigt bra film! Den är verkligen se värd. Jag tyckte om avatrarna, haha eller vad man ska säga. Dom var så sjukt coola och allting i filmen var jättebra gjort. Men den var verkligen skitbra!


Puss!


Ny mobil

Nu har jag hämtat min nya mobil och den funkar mycket bra tycker jag :) Fast det tar nog ett litet tag innan man får in det med touch, haha. Men iallafall så ska vi snart in till stan och titta på fyrverkerierna och sen bio :) Vet inte vad jag ska skriva så,

Puss!

Tisdag

Nu har jag precis kommit hem ifrån Jonas och jag ramlade på isen! Jonas utmanade mig att gå på isen och då ramlar självklart jag och tar sönder min ficka på mina byxor. Det var ioförsäg rätt kul men nu behöver jag köpa nya byxor och det har ju inte jag pengar till nu, haha. Får väl leva med att dom ser lite missbildade ut efter att jag har sytt ihop dom. Men iallafall idag så ska vi och titta på fyrverkerierna i stan och sen gå på bio. Jag ska även hämta min nya mobil också :) Så jag tror att jag ska gå och duscha nu!

Puss!

Avatar


Imorgon så ska vi titta på Avatar. Min bror,Jonas,Elin,Stina och Alexander.  Många säger att den ska vara jättebra så jag tänkte att man kanske kunde gå och se den. Jag trodde den skulle vara jättedålig först, men vi får se. Innan det så ska vi titta på fyrverkerierna i stan :)

Jag väntar just nu på att Jonas ska ringa mig eftersom jag tänkte att jag skulle komma till han. Men han ringer nog snart!

Puss!

Måndag

Shit, redan en vecka har gått av lovet så nu är det bara 2 kvar. Men jag tycker verkligen det är skönt med lov nu, jag trodde inte jag skulle tycka det men det var rätt avkopplande. Idag så åkte Jonas,Stina, Elin och jag in till stan och tittade lite. Jag får ju inte köpa någonting eftersom jag inte har några pengar kvar till det nu, hehe. Men Elin hittade rätt så mycket, lite parfym och kläder :) Jag blev dock rätt trött sen och ville bara sova typ, usch ja. Det är jobbigt när man bara bli så trött helt plötsligt. Vi åt iallafall kebab sen, haha usch jag får alltid en sån ångest efter. Sen mår jag bara illa efter någon timme eller nåt, men men gjort är gjort. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Jag får se,

Puss!

Hem till Jonas

Nu har jag beställt mobilen så den kommer förhoppningsvis på tisdag tror jag. Men jag får leva lite fattigt i 3 veckor. Fick inga pengar i julklapp men det ska väl funka ändå. Men nu ska jag gå hem till Jonas :)

Puss!

Ny mobil

Nu har jag bestämt mig för att köpa en ny mobil och det ska få bli den här
Så jag hade tänkt beställa denna om jag får några pengar av pappa i julklapp. Vi ska fira jul idag för att hans flickvän fyller år idag, så då firar vi jul idag istället. Mobilen kostade först 2600 här i stan men sen hittade jag den på en sida för 1800 med frakt och moms så det var ju betydligt billigare. Det ska bli kul! Men nu ska jag fortsätta måla mina naglar, jobbigt att skriva med en hand.

Puss!

Dagen efter julafton..

Julafton var bra igår och jag fick en massa fint :) Maten är väl inte så väldans god, åt det säkert 3 gånger igår, haha. Usch, vad äckligt. Idag har jag och min bror varit hos min syster och bakat bullar! Dom blev as goda, fast lite degiga i mitten men det går ju liksom att äta dom. Vi gjorde också någon indisk kyckling gryta med ris till och det var jättestarkt men det var gott! Annars har jag bara tagit det lugnt idag, tittade precis på filmen Offside. Det var en svensk och den var faktist rätt så bra :) Nu tror jag att jag ska lägga mig och sova för imorgon bär det in till stan och ska se om vi hittar födelsedags present till pappas flickvän.


Godnatt :)

Skola strax..

Jag ska snart gå till bussen för att åka till skolan. Jag känner inte riktigt för att vara i skolan just nu, min hund har blivit sjuk så man vill helst bara vara hemma och kela med han. Att djur alltid ska bli sjuka eller iallafall våra >.< Men jag hoppas verkligen att han blir frisk snart. Jag ska försöka få i han lite mat och vatten nu..

Hejs!

Fredag!!

Nu är det äntligen fredag och det är grymt skönt. Ikväll så ska jag följa med Jonas på någon jazz grej, jag tycker inte om sån musik egentligen men jag gör det för hans skull :) Imorgon så ska Jonas och hans familj ha dop för Elton och då ska jag ta en massa kort. På kvällen så blir det hem till Johanna och titta på dansbandskampen och heja på Svante,haha =) Sen blir det antagligen en massa skitprat och göra oss till tjockisar :) Nu ska jag gå....





Puss!


Onsdag

Idag är det redan onsdag och tiden går hur fort som helst, snart är det ju julafton! Jag har bara 2 till jag ska köpa julklappar till, så det är ju nästan redan fixat eftersom jag redan vet vad jag ska köpa. Iallafall så har dagen idag varit slapp, hade idrott och engelska och sen så slutade vi! När jag kom hem så bakade jag kringlor men dom blev ju inte så värst goda, tråkigt nog. Blev jättesugen på det när jag såg receptet men inte kunde dom bli goda då inte. Sen så gjorde jag lite pyttipanna och tittade lite på the hills och nu sitter jag här. Jag borde egentligen plugga men jag tog inte hem boken för att jag var för lat för att ha den i väskan? Aja, så är det när man är osmart. Ikväll blir det nog bara att mysa och läsa lite Twilight :)

Puss!

RSS 2.0