Söndag

Idag har jag inte alls gjort mycket, kan jag säga. Jag vaknade vid typ 9 och jag åt en fete stor frukost! JAg blev hur mätt som helst och klarade mig ända till halv 4!! Det är helt otroligt, jag tror jag ska börja äta en stor frukost varje dag. Jag blir hungrig efter typ 3 timmar annars, stört. Jag har haft sjukt tråkigt idag iallafall. Det ringde en på mopeden idag så dom var här och tittade men jag vet inte om dom var så intresserade. Tjejen var iallafall men dom andra vet jag inte. Dom skulle hem och fundera på det, så vi får se. Min bror och jag var på konsum för någon timme sen och så köpte vi lite godis men sen så tyckte jag det blev himla billigt. Jag tog upp kvittot och så såg jag att hon hade glömt att slå in min nutella, så jag fick den gratis! =) Snacka om att jag blev glad! Då kunde jag äta den med ett gott samvete, haha. Imorgon börjar jag inte förräns vid kvart i 12, sen går jag till 20 i 4 tror jag. Men det blir en slapp dag för först har vi bild sen datakunskap och sen foto. Jag har sovmorgon till 10 sen till onsdag, så det är skönt att få sova lite extra länge ibland också. Jag tror jag ska hälsa på min kära farmor på tisdag när jag har håltimme =) Det var ett tag sen jag var uppe hos henne. Jag funderar även på att ringa min pappa som jag inte har pratat eller sett  på en månad? Känner att jag vill hitta på något med han nu, så får se om han vill göra något med mig och min bror. Jaja, det är jobbigt att skriva och känner inte så mycket för att skriva längre. Puss

Välj mellan biobiljetter och presentkort!

www.gratisbio.se får man gratis presentkort och biobiljetter! Det enda man behöver göra är att tex värva vänner, vara med i tävlingar m.m. Om man ska internetshoppa så finns det så man får tex 10 % på sin köpesumma, det beror på vilka affärer det är. Men det finns hur mycket som helst att välja emellan! Det är superenkelt att tjäna ihop sina poäng! Det enda du behöver göra är att registrera dig på www.gratisbio.se . Det är såklart gratis också!

Schoool

Undra vad vi får göra för roligt idag? Jag hoppas på att vi får dansa och sen nått annat,höhö. Teatern vi gjorde igår, blev rätt så bra faktist! Vi tog bilder på våra olika scener sen så gjorde vi ett bildspel och sen hade vi en berätta röst, så det blev rätt roligt. Vi tror att vi ska visa upp en afrikansk dans för 2 och 3, jag hoppas det! Jag vill inte visa upp våran teater, eller ja det gör ju ingenting egentligen. Men nu ska jag gå, Puss!

Godmorgon

Nu är jag färdig för skolan! Jag testade mitt torrschampoo idag och jag vet faktist inte riktigt om det hjälpte så mycket. Lite hjälpte det ju men inte så mycket som  jag ville så jag tvättade håret istället=) Jag kommer skämmas ihjäl idag när vi ska spela upp teatern, jag kommer bli röd i ansiktet =( piiiinsamt. Jaja, sån är ju jag iallafall så då får det vara så. Det är ju inget man bara kan ta bort så.  Jag hoppas vi får våra skåp idag så jag slipper går runt och släpa på min väska hela dagarna. Men  nu ska jag gå. Pusss

Baka,baka,baka

Nu har jag och min mamma precis bakat en massa. Först blev det en blåbärs kaka, sen sockerkringlor och sen bullar. Bullarna är i ugnen nu så dom är nog snart klara. Sen ska jag nog laga lite mat, fast det blir bara makaroner, korv och bacon. Jag låter som en hemmafru som bara lagar mat och bakar, men jag tycker det är kul så det är bra! Nu ska jag nog ta ut bullarna. Puss

Stan

Idag åkte jag in till stan med´min moder och bror. Jag skulle se om jag kunde hitta en tröja idag igen, men inte lyckades jag. Jag vill åka in till karlskrona, jag är så trött på ronnebys affärer. Jag köpte torrschampoo på kicks som kostade 80 kr, så då måste jag ju testa det på måndag när jag egentligen ska tvätta mitt hår. Hoppas det är bra, för hon sa iallafall att hon tyckte det var jättebra. Jag köpte ett spel på ÖB också,haha. Det heter rollercoster tycoon 2, man ska bygga massa karuseller och så. Det var väl rätt så okej, det funkar nog när man har tråkigt,hehe.

Nästa vecka så ska vi spela upp våra sagor vi gjorde i skolan i grupper. Vi ska göra det för alla esteter, haha jag kommer skämmas ihjäl. Jag kommer bli jätteröd i ansiktet också för den delen, usch det är fan det värsta som finns! Vi ska iallafall vara i dom grupperna hela veckan och det blir säkert helt okej. Man lär ju känna andra så, det är ju positivt!

Nu ska jag gå, Puss!

RÖSTA PÅ WWW.HITTAATLANTIS.NU OCH RÖSTA PÅ TIGERBILDEN! SÅ ÄR NI GULLIGA =)

Andra skoldagen

Idag har det inte varit lika mycket information som det var igår, tack och lov. Vi började vid halv 9 sen så gick dom igenom vår studieplan sen fick vi fylla i lite grejer i den. Stina och jag gick och åt hamburgetallrik för vi var inte alls sugna på fisk idag. Sen så gick vi en runda till brunnsparken för att besvara lite frågor sen fick vi sluta och då var klockan halv 1. Så det har varit rätt så lugnt idag, fast ändå drygt eftersom vi inte får göra nånting typ. Men imorgon så börjar vi med estetisk orientering eller verksamhet eller nåt tror jag vi skulle göra. Jonas sa att vi skulle ha afrika tema, så det ska väl bli lite spännande och se vad vi får göra =) Vi ska ha det tills nästa fredag sen så börjar vi med det vanliga schemat. Hoppas det blir kul! Nu vet jag inte om jag ska ut med bella eller inte, så Puss!

Godmorgon

Nu har jag precis sminkat mig och klätt på mig det fattas bara jeansen nu,hihi. Jag är lite sur nu för jag är inte med på topplistan på marabou grejen längre!!! Så nu tycker jag verkligen att ni ska rösta på mig www.hittaatlantis.nu på tigerbilden! Varje dag helst =)  Nu ska jag äta frukost, sen åka till skolan! Puss

Första skoldagen avklarad!

Guud, jag var jättenervös imorse när vi skulle till skolan. Men efter att vi alla hade satt oss i klassrummet så kändes det bra och jag tror att vi blir en rätt så bra klass än vad jag trodde innan. Lärarna har bara gått igenom en massa information idag, vilket har varit väldigt drygt. Vi har fått jättebra mentorer eller asså vi har 3 stycken typ men varje inriktining i estet har en var av dom. Jag vet inte vad man ska säga men alla är iallafall jättebra! Vi slutade ungefär vid halv 3 sen så gick Stina och jag till mamma och fikade lite =) Det blev en negerboll och en chokladmuffins, det var gott. Sen kollade vi lite i stan eftersom det tog lite tid innan bussen kom. Men jag var hemma vid 4 typ och sen åt jag lite. Så nu har jag bara tagit det lungt efter det. Har fått veckorevyn idag med så jag får se om jag orkar läsa den idag eller inte.

Imorgon så ska vi inte vara så mycket i skolan, lärarna sa mest att vi skulle vara ute så jag vet inte vad man ska ha för kläder imorgon? Det skulle ju bli fint väder, så jag tänkte ta en kjol men då har jag inga bra skor att gå i om vi ska gå en massa. Äsch, jag hoppas jag hittar något iallafall. Imorgon så börjar ju alla 2 och 3or också så det blir säkert roligare när det är mer folk i skolan. Men nu ska jag gå och se om jag hittar några kläder! Puss

Tisdag

Idag vaknade jag vid halv 6 utav att jag var så kissnödig att jag var tvungen att gå och kissa. Sen kunde jag inte somna om men jag låg och försökte sen direkt när jag nästan precis somnat kom en fluga eller mygga och surrade över mig. Snacka om att man får damp eller. Mamma väckte mig vid 8 så då gick jag upp och käkade frukost sen gick vi en timme med hundarna =) Efter det så åkte vi in till stan och köpte ett busskort till mig som jag ska ha när jag ska till skolan. Jag tycker att det är sjukt dåligt att man inte får ett busskort. Ska man behöva betala för att komma till skolan? Dom säger att det är frivilligt men om man inte går där får man inget jobb? Då tycker jag fan att man ska få ett busskort också så man kan komma till skolan!! Men iallafall sen åkte vi till maxi och köpte sytråd för mamma skulle sy upp mina byxor vilket hon gjorde och det blev bra =) Så nu har vi precis ätit köttfärsås och spaghetti och det var asgott! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, jag tror att jag ska gå och duscha snart eller nåt.

Imorgon börjar skolan och jag kommer inte kunna sova ikväll för jag kommer vara så nervös,haha. Men det blir säkert bra! Hoppas man får en bra klass iallafall och lite roliga och trevliga människor.

Puss!

Rösta på www.hittaatlantis.nu på tiger bilden varje dag!! =)

Kvällen

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och det blev Elton John med your song. Den är så fin =) Jag har tittat lite på gossip girl också, men det stoppades nu eftersom att jag har tittat i 72 minuter nu>.< Så irriterande. Min bror och jag ska antagligen titta på Två och en halv män sen vid 9, det är ju typ det roligaste som går på tv nu. Det är ju så stört,haha =) Men nu ska jag se om jag kan hitta på något roligt så länge. Jag saknar Jonas =( men vi ses ju imorgon igen,hihi. <3

Puss!

Glöm inte att rösta varje dag på www.hittaatlantis.nu på tiger bilden!! Så är ni snälla =)

Rubrik

Jag köpte ingenting i stan idag förutom en hamburgare och lite godis. Jag hittade en t-shirt men jag visste inte om jag ville ha den eller inte. Jag hittar säkert något jag kan ha i skolan, min andra t-shirt ifrån H&M kanske? Spelar väl inte så stor roll egentligen. Ikväll ska jag sova hemma eftersom att jag förhoppningsvis kommer sova hos Jonas hela veckan. Stina och jag ska ta bussen till skolan tillsammans, haha =) Men nu ska jag gå, Jonas och jag ska mysa lite innan jag ska hem. Puss!

Stan

Nu har jag precis sminkat mig och väntar på att mitt hår ska torka lite. Stina och jag ska in till stan och jag ska se om jag kan hitta en t-shirt eller nåt sånt.

Igår så stod vi på loppis hela dagen ifrån klockan 6 på morgonen till halv 4 på eftermiddagen. Snacka om att man var trött sen eller. Jag sov i en timme sen och sen stack jag till Jonas. Vi tjänade ihop 800 kr iallafall så vi fick ju lite var! Vi ska stå där igen någon annan söndag så vi får lite till pengar =)

Imorgon är det vår sista dag på sommarlovet och då ska jag försöka sova extra länge tror jag? Sen vet jag inte vad jag ska göra, det får bli att gå och lägga sig i hyffsad tid så man orkar gå upp på morgonen. Usch jag kommer inte kunna sova för jag är alltid så nervös dagen innan skolan börjar igen. Nu blir det ju säkert speciellt mycket bara för att allt är nytt nu. Men det ska nog gå bra iallafall!

Puss

Våfflor är gott

Nu har jag precis ätit våfflor och det var gott som vanligt. Just nu väntar jag på att Jonas ska ringa upp mig som vanligt. Det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll för imorgon så ska vi upp klockan 5! Guud, jag kommer döööö. Men jag hoppas vi tjänar ihop lite pengar iallafall. Sen så vill jag gärna ha mina pengar ifrån klasspengarna vi har tjänat ihop som alla inte har fått än. Jag tycker det är lite dålig stil men jag hoppas att vi får dom snart iallafall.

Puss

Lördag

Nu har jag precis tittat lite på Gossip Girl, det är så sjukt bra ju! Jag är redan inne på andra säsongen,haha jag har inget liv. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag har packat ner loppis grejerna i lådor. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror att jag ska gå och bada lite och raka benen!

Bella är så söt när hon ligger och sover i min säng =) Nä, nu ska jag bada/duscha, har inte bestämt vad jag ska göra än. Puss!

Rösta!

www.hittaatlantis.nu och rösta på tiger bilden!! Varje dag kan man rösta så gör det för min skull :)

Slutat jobba!

Idag har jag äntligen slutat jobba och det ska bli jävligt skönt! Jag tror att jag får halva min lön nu i augusti sen halva nästa månad. Iallafall idag åkte jag in till stan och mötte Stina och Jonas så gick vi och tittade lite. Dom hade ju iallafall shoppat rejält på JC,haha. Jonas köpte ett par trosor till mig men jag ska ge han pengar sen =) Nu väntar jag ´bara på att han ska ringa mig för jag har skickat 2 sms till han. Vad ska man ha mobil till om man inte använder den Jonas? Det säger han alltid till mig om jag inte har svara nån gång :O Jaja, vi ska iallafall vara hos mig idag så det blir nog någon film eller nåt sen. Pusss!

Jobb

Nu ska jag snart åka in till stan och städa. Jag vill bara sova för jag är hur trött som helst, blää.

Priserna är färdiga

Nu har jag satt priser på mina loppis grejer. Det är lite svårt för man vet inte riktigt vad allting ska kosta, men det går nog ihop sig. Just nu har jag ingenting att göra så jag har tråkigt som vanligt och jag saknar Jonas. Jag tycker att han kan komma hit och mysa lite med mig. Men han skulle iallafall ringa sen =) På fredag ska vi göra vofflor och mysa lite =) hihi. Vid nio ikväll ska jag titta på hur man blir av med en kille på 10 dagar. Den är ju rätt så okej, tycker jag. Det finns ju inget annat så det får blir det. Den går på tv4+ tror jag det var. Jag tror jag ska läsa färdigt min veckorevyn sen när jag ska sova också. Aja, jag har aldrig något intressant att skriva så. Pusss

Onsdag

I morse tog det verkligen imot att gå och jobba men jag fick pallra mig upp. Det kändes som om det skulle bli en stressig dag för efter jag hade jobbat skulle jag hjälpa Jonas med hans syskon sen skulle jag ut med hunden och det kändes lite tajt asså. Men det gick iallafall, när jag kom hem för typ 1 timme sen så behövde jag inte gå med henne för då skulle dom andra ut med henne istället. Så nu sitter jag här och gör ingenting. Funderar på om jag titta lite på gossip girl, det är as bra ju! Förstår inte att jag inte tittade på det innan?

Haha, jag råkade låsa in mina jobbnycklar i en källare idag (Y)! Men jag hittade en sen som kunde låsa upp till mig så jag kunde ta dom igen. Nu är det iallafall bara 2 dagar till att jobba och det känns jävligt skönt måste jag säga! Sen är jag ledig i 4 dagar sen börjar skolan. På söndag ska vi stå på loppis, hiih. Hoppas vi säljer mycket! Jaja, nu ska jag gå. Pusss


Tisdag

Blää vad trött jag är, jag vill inte jobba mer men jag får glädja mig av att det bara är 3 dagar kvar att jobba! Blev lite glad när jag kom hem eftersom att jag har fått veckorrevyn som jag ska läsa senare =) Jag gjorde mig precis en hamburgare också som jag har slängt  i mig. Nu vet jag inte vad jag ska göra, ringa Jonas kanske? Sen ska jag nog bara ta det lungt idag =) Jag har sovit hemma i 2 nätter nu och jag känner mig faktist rätt stolt över mig själv! It's good!

Gå in och rösta på min tiger bild VARJE dag på www.hittaatlantis.nu   =)  Pusss

Söndag

Nu har jag nästan precis kommit hem efter att varit och solat och badat i Vieryd =) Det var skönt, men mamma hade glömt solkrämen hemma så jag ser ut som en kräfta nu,haha. Det var första doppet i havet i år, haha jag har inte vågat bada ute än och det är ju kallt men rätt så skönt sen efter. Jag har sett att min bild har kommit in på www.hittaatlantis.nu som jag tycker att ni ska gå in och rösta på min tiger bild! Den är bäst! Man får en värdekupong på marabou också då!

Senare vet jag inte vad jag ska göra, Jonas och jag kanske skulle gå en runda eller nåt. Ikväll ska jag sova själv! Så jag ska gotta mig med lite twister och gossip girl! Jag tror väl att det ska gå bra, det känns rätt bra nu iallafall.Men om det gick bra på öland varför skulle det inte gå bra hemma då? Haha, vilka problem jag har.  Nu ska jag nog titta på ett avsnitt av gossip girl tror jag :)Puss

Woooooooow!

Äntligen gick det att ladda upp ett bidrag till marabou tävligen, har säkert försökt i en timme eller nåt. Men sen testade jag min brors data och då gick det! Cpt. Så går gärna in och rösta på min bild när den har kommit in, på www.hittaatlantis.nu och sedan tiger bilden =) hihi.

Idag var det inte lika jobbigt att jobba men jag var så kissnödig att jag fick springa in på toaletten sen när jag kom hem. Sen så tog jag mig ett dopp i poolen för jag höll på att svettas ihjäl, sen gjode jag pannkakor till mig =) Jag åt typ 3 stycken jag och trodde jag skulle spy, jag blev as mätt. Jag förstår mig inte på dom som INTE blir mätta på pannkakor? Jag har högt ätit 4 stycken, och vissa andra kan typ äta 8? Man lär ju spy ju. Jaja, min bror försöker få mig att bada med han i poolen men jag vet inte, nu är jag ju inte lika varmt längre och då är det inte lika skönt. Men jag får se. Nu ska jag se om min bild har kommit in =)Puss

Jonas är dryg

Han spelar gitarr och är tråkig nu, så jag hör inte min musik som jag vill lyssna på >.< Imorgon så ska jag kanske ut till havet, har inte bestämt mig än. Det beror ju på om jag orkar efter att jag har jobbat, fick ju nästan ett utbrott idag. Haha. Hoppas inet det är lika jobbigt imorgon. Puuss

Sprängs snart

Gud, vad mätt jag är!! Jag åt för mycket av maten känner jag och jag vill bara typ spy upp allt, haha. Idag har jag iallafall solat sen tog jag mig ett dopp i poolen, Jonas ringde sen men han kunde inte komma till mig. Men sen sa han senare kanske, men nu tycker jag att det är senare så nu går jag snart och duschar. Sen så la jag mig i sängen liten och läste lite veckorevyn och tittade på halva Confessions of a shopaholic. Jag blev så sugen på att titta på den sen Stina och jag såg den sist,den är verkligen hur rolig som helst. Hon är ju så jävla ful, haha =) Jag menar ju inte att hon är ful i utseendet men i personligheten, alltså menar jag att hon är så söt,  hiih =) Aja, nu ska jag nog duscha.Pusssssss

Torsdag.

Guud, jag är helt slut nu efter att jag har jobbat i denna värmen. Sur och irriterad blir jag också när man ska jobba när det är hur varmt som helst ute. Jag funderar på om jag ska ta mig ett dopp i poolen men igår var det svinkallt. Fast det är ju rätt så skönt att svalka sig lite och sedan ligga lite i solen. Det får nog bli det, jag har ringt Jonas för jag tänkte att han med ville bada men han svara inte så jag får bada själv. Puss

Djurparks bilder

Jag tänkte lägga upp några av mina 
bilder från djurparken.

















Jag trodde det här djuret var dött först! haha.






Öland

Nu har jag fått tillbaka lite energi så jag tänkte berätta lite vad vi har gjort.

Dag 1: Vi kom fram till öland vid typ 12 så vi åkte till Färjestaden eftersom vi inte fick stugan förräns klockan 3. Jag hittade en kofta och ett par jeans på H&M. När vi sen hade ätit lite middag så åkte vi till stugan. Den var faktist rätt så fin, den var dubbelt så stor som dom andra stugorna eftersom den var handdikapps anpassad. Den kvällen tog det mest lugnt och gick runt på campigen och tittade hur det såg ut. Den var fin, och det fanns pool,hundbad och en fin strand. Min halvbror jag och gick upp till affären och köpte lite godis,bröd och sånt. Så vi satt mest ute och njöt på kvällen sen,haha.

Dag 2: Då åkte vi till Ölands djurpark, jag har inte varit där sen jag var liten så jag ville gärna se hur det såg ut. Usch, jag tycker synd om djuren, fast det är bra att dom kan ha det bra för dom som är utrotingshotade =(. Jag tog rätt så många kort och mest på tigrnarna, åååh asså dom är typ det finaste djuret som finns! Helt seriöst, dom är hur fina som helst och så fina färger. Jag ville bara hoppa in och klappa och kela med dom,hehe. Men senare så åkte vi till Färjestaden igen men hittade inget då. Dom hade några affärer med massa roliga grejer, man vill bara köpa allt. På kvällen sen så spelade vi lite spel och åt pizza, som jag fick typ magknip av >.< Men det gick över sen som tur väl var.

Dag 3: Idag så åkte vi då till kalmar, vi stannade först och tittade på lite husbilar och husvagnar. Det är väldigt fint i dom och dom är ju svindyra! Jag tyckte mer om husvagnarna än husbilarna för dom var finare och mer utrymme. Dom är även billigare också! Vi åkte sen in till stan, men vi hittade inget då heller. Mamma sa att vi skulle åka in i september typ så att man kan shoppa lite höstkläder. Mamma och jag åt på en resturang och jag åt snitzel med stektpotatis och sallad. Mamma åt någon torsk med potatis och sallad. Det var gott, tur vi åt det istället för MCdonalds som ´mamma pojkvän och hans son åt,hihi.

Jag tyckte det var lite tråkigt att åka hem men vi får väl åka upp nästa sommar också. Det var rätt mysigt på campingen och trevliga var dom. Det var skönt att komma bort lite nu innan skolan börjar också. Men imorgon ska jag jobba 6 timmar istället för 4 eftersom jag var ledig i 2 dagar nu. Det blir drygt men man får ta det så. Jag beställde lite ifrån H&M idag, en väska,2 tröjor och 1 kofta. Jag tänkte beställa ett par skor också men dom fanns inte förräns v.34 så jag väntar ifall jag fortfarande vill ha dom då. Snart så ska jag till Jonas och då ska vi mysa lite med film och godis =) Puss!

Hemma nu

Nu är jag iallafall hemma ifrån Öland men jag orkar inte skriva allt nu men jag har iallafall haft det kul och trevligt =)

Kvällen

Nu är det typ kväll och jag känner att jag börjar bli lite nervös. Men jag hoppas verkligen att det går bra och att vi har kul iallafall. Vi ska shoppa lite imorgon också, men jag kommer inte att uppdatera förräns på tisdag, då vi kommer hem. Vi åker typ vid 10 / halv 11 imorgon, sen ska jag vara ifrån min älskling i 2 dagar =( Jag kommer sakna han. Men det är väl alltid bra att vara ifrån varandra så man kan sakna varandra lite, har jag hört? Det blir säkert bra! Nu väntar jag på att han ska ringa mig. Pusss

Sommaren snart slut?

Usch, nu är det 1 augusti och det känns som om sommaren verkligen håller på att ta slut. Det har inte varit något fint väder på typ hela Juli, men idag är det rätt så fint tycker jag. Men det känns ändå som om hösten är här om typ 1 månad, fast jag hoppas den är mycket senare i år. Jag hoppas även också att det är fint väder hela augusi nu så man hinner njuta av vädret!

Packning

Nu har jag nog precis packat färdigt, jag letar bara efter ett par vita tights. Jag vet inte riktigt vart dom har tagit vägen! Men jag tänkte iallafall lägga upp lite bilder på det jag har packat ner.

Skor

2 par jeans

En kjol,en klänning,1 vit t-shirt och ett vitt linne, en blå tunika, och en större
svart tröja.Det blev något linne till också.


Min marc o polo väska

En liten väska måste man ha också.

En bikini + en bikini till som jag packade ner lite senare så jag orkade inte
ta kort på den med,

Det är typ de jag har packat ner + lite till. Tex harry potter boken som jag läsa när jag ska sova,hihi. Sen smink och deoderant och massa behövande grejer. Min kamera ska ju också med.Det är säkert något jag har glömt men det märker jag väl när jag är där antagligen. Aja, nu ska jag gå. pusssss


Löööööördaaag

Jag vaknade för typ 10 minuter sedan, helt otroligt! Det var skönt att få sova ut lite. Igår så tittade Stina och jag på Confessions of a Shopaholic, haha den är så jävla bra! Sen så tittade vi på Harry Potter men jag var så trött så jag somnade typ efter 5 minuter eller nåt som vanligt.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag funderar på om jag ska städa mitt rum lite? Sen kanske jag ska packa det jag ska ha med mig imorgon till Öland.Det vore ju kanske smart! Nu ska jag se om jag kan få upp Jonas ur sängen så vi kan äta frukost =) Pusss

RSS 2.0