Hos Jonas

Nu har jag kommit hem från kalaset, åkte hem med min syser och hennes pojkvän. Så jag sitter hos Jonas nu och han spelar någon låt för mig :O Det var väl inte sådär jättekul på kalaset, har haft mina klackar på mig hela tiden och det gjorde as ont när jag tog av mig dom! Men nu är dom normala igen, nu ska vi nog gå och mysa lite. Jag kommer bli sjuk eftersom att Jonas är sjuk nu och jag är så dum som är med han också men vad gör man inte för att få vara med sin pojkvän ? =)


Puss!

Halloweeen

Nu ska jag åka på kalas så nu säger jag trevligt halloween! =)

Lördag

Igår så var filmen jättebra, tycker jag! Vi skrattade en hel del, Johanna kom sen också =) Vi käkade frasses innan bion men jag ångrar lite att jag åt det för det var inte speciellt gott heller. Ellen kör som en galning med sin moped, trodde vi skulle krocka flera gånger, haha. Men det var iallafall en rolig kväll igår!

Idag så vaknade Ellen och jag vid typ halv 10. Sen så satte vi på Moulin Rouge och jag åt lite pizza som frukost som mamma och dom hade ätit igår,haha tjockt jag vet. Hon åkte hem för typ en halvtimme sen och nu så sitter jag här vid datorn och gör ingenting. Funderar på om jag ska gå och duscha snart eftersom vi ska på kalas sen! Men ja, jag tror jag ska göra det nu.


Puss!


Bio

Min syster och hennes pojkvän kände inte för att gå på bio idag. Men jag frågade Sathina så nu ska hon,ellen och jag gå och se The ugly truth ikväll =) Det ska bli kul ! Jag har inte haft något att göra på hela dagen och sen när bion blev inställd så blev jag lite sur men som tur väl var så var det några som ville =) Hoppas den är bra nu med då! :)


Tråkigt

Jag har sjukt tråkigt att jag snart får ryck typ. Mamma kommer hem om typ en timme men jag kommer fortfarande inte ha något att göra. Jag vill äta pizza, så jag frågade Jonas men han ville inte. Nej usch, just nu vill man bara sova.



Godmorgon

Vaknade vid typ 8 idag igen, tråkigt för jag har vaknat vid 8 alla dagar på lovet >.<  Idag så ska jag på bio med min syster och hennes pojkvän och kanske mamma =) Vi ska titta på The ugly truth. Men nu ska jag tydligen följa Jonas en liten bit.


Puss!

Hemma

Nu sitter Jonas och jag hemma hos mig och Jonas har försökt att lära mig lite matte. Det gick faktist rätt bra tillslut, det var typ första gången han kunde förklara riktigt för mig =) Men nu ska vi mysa  och titta på en film :) Men Jonas vill inte se någon rolig film som jag tycker är rolig =( Vi får se vad vi väljer ! God natt!



Puss!

Äta,äta

Nu har jag precis ätit potatismos och biffar, det var gott! Gymmet gick bra, men vi hann inte träna så mycket för han gick igenom i över en timme typ. Så vi var tvungna att åka hem sen men ja vi ska dit på söndag och köra ett pass =) Nu har jag ingenting mer att skriva förutom att Jonas och jag kanske ska in till stan ikväll för det är kvällsöppet!


Puss!

Gymmet

Nu ska mamma och jag sticka till gymmet och pumpa muskler,haha :D

Torsdag

När jag vaknade i morse så var det enda jag kunde tänka på var Michael Jackson. Jag kan inte sluta tänka på filmen, jag tror den berörde mig rätt mycket. Så nu sitter jag och lyssnar på han! Han var verkligen The king of pop! Tycker det är så sjukt synd att han dog. Men man har alltid nöjt sig innan med att lyssna på han hemma så varför inte nu också. Hade velat gå och lyssna på en konsert med han innan han dog. Men nu är det så och det är synd men livet är bara så!

Idag så ska jag hem till mig för jag ska tvätta rent mina skor lite sen så ska mamma och jag pumpa muskler på gymmet! haha. Det är en som ska gå igenom alla grejer med oss först, sen så ska vi börja träna! Nu ska jag bli smal! =)

Hemma ifrån bion

Kom hem för typ en timme sen ifrån bion. Den var jättebra! Det var en väldigt intressant film man fick se mycket hur Michael var som person också. Jag ska inte avslöja något men man får se när dom repar inför hans konserter han skulle ha haft i sommras! Den är verkligen se värdig tycker jag! Nu ska jag nog sova, God natt!

Puss!

This is it

Nu ska jag sminka mig lite fort och sen ska jag möta upp Jonas och hans syskon vid konsum. Sen ska vi se This is it!

Puss!

Målat naglarna

Har precis målat mina naglar i ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga vad det är för färg. Den är typ lite mörk rosa fast en fin mörk rosa,haha. Det är iallafall en sommarfärg som bara såldes i sommras :P Ska måla om en nagel för den blev helt konstig. Kanske kan lägga ut en bild sen på det, fast jag har ju inga långa naglar nu så detär ju inte sådär jättefint :P Jag badade innan också så då passade jag på att raka mina ben också! Kan ju behövas ibland,haha.

Puss!

Inget The hills

Tråkigt att det inte har kommit upp än,brukar ju komma upp samma dag typ. Eller är det på torsdagar? Jag kanske har läst fel,haha. Måste kolla det sen bara för det. Jag har typ inget att göra nu, funderar på om jag ska gå och duscha eller bada? Sen ska jag nog måla lite kanske :) Det var ett tag sen nu, eller ja förra veckan i skolan men det var länge sen jag gjorde det hemma känns det som. Jag tycker inte riktigt att det blir lika bra i skolan som hemma. Kan koncentrera mig mer hemma typ. Men ja, nu ska jag bada tror jag!

Puss!


Lasange

Nu har jag precis ätit lite lunch och det var gott! =) Nu tänkte jag titta om det nya the hills avsnittet har lagts ut =) Tittade innan på Aschberg eller hur det stavas när kissie,dessie och paow var med. Kissie var ju den enda som vågade säga något typ, dom andra sa typ jättelite? Jaja, ska titta det nu =)


Puss!

Onsdag

Har varit uppe sedan 7 imorse, vilket var skitjobbigt att stiga upp då. Det är redan onsdag och lovet är snart slut känns det som. Dagarna går så sjukt fort nu för tiden. Men iallafall jag stack till ungdomsmottagningen imorse och sen så har jag varit ute med hunden. Min bror jag ska tittade på John tucker must die, haha, jag tycker den är så bra! Ska snart äta lite lasange, eftersom att jag har bestämt att jag ska äta på bestämda tider nu. Ikväll så ska jag,Jonas och hans syskon gå på This is it, hoppas det är intressant. Man måste ju nästan se den eftersom den visas bara i 2 veckor och aldrig mer igen typ? Men jag hoppas det är intressant iallafall, men det är de säkert!

Puss!


Mörkt

Asså det blir typ kålsvart ute redan vid 5 tiden nu. Jag tycker det är så tråkigt för man blir så sur och deprimerad när det är mörkt hela tiden! Men man får stå ut. Nu så är jag hos Jonas och han sitter och spelar gitarr medans jag sitter vid datorn,haha socialt. Nä, men vi ska nog gå och mysa lite snart tror jag. Ska se om det är något på tv ikväll också fast får somna i lagom tid idag för imorgon ska jag upp vid 7 eftersom jag ska till ungdomsmottagningen vid halv 9 imorgonbitti. Men jag säger iallafall god natt nu!

Puss!

Tacos

Nu har jag precis ätit tacos och jag blev proppmätt! Orkade inte ta någon bild på varken maten eller kakorna såå ja det får bli utan bilder idag igen. Jag har ont i nacken och det spänner typ jättemycket >.< Hatar det och sen så får jag rycket sen när jag ska sova för att jag blir så arg på allting när det inte är skönt att ligga ner. Usch,ja.


Puss!

Gym

Kom hem för ungefär en halv timme sen och då har mamma och jag varit på gymmet, varit ute med hundarna och handlat! Vi skrev upp oss på gymmet i 6 månader så det blev 749 kr att betala idag och sen blir det 395 kr i månaden för mig. Jag tycker det är lite dyrt men mamma skulle betala det fast eftersom att jag är så snäll så ger jag hälften till henne varje månad  =) Så vi ska dit på torsdag och då ska en gå igenom lite saker med oss och så. Ska se om Stina också ville börja? Ska prata med henne sen! Men nu ska jag gååå och göra lite tacos.


Puss!

Tisdag

Vaknade vid 8 idag, skulle ringa till ungdomsmottagningen för nya p-piller. Sen så stack jag hem och då cyklade jag inom konsum och köpte cornflakes och blockchoklad, så då gjorde jag cornflakeskakor! Dom står i kylen nu och jag tror dom är färdiga så jag ska smaka en snart. Men jag får högst äta 2 stycken idag! Sen imorgon när vi ska på bio så blir det ungefär lika mycket, kanske. Jag känner att detta inte går särkilt bra, men vi ska ju till gymmet sen så då hoppas jag att vi blir medlemmar så man kan börja träna lite. Senare idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det får vi se då!

Nu ska jag smaka en kaka! Puss!

Duschat

Nu har jag nästan precis duschat, har kollat lite på facebook också. Var ju tvungen att sköta mina fiskar,min farm och mitt cafe haha :D Nöööörd. Jag är iallafall hos Jonas ikväll och vi har bakat kladdkaka eller jag har. Jag hade ju klarat mig hela dagen utan något sånt sen så säger dom att jag ska baka det och då var ju jag tvungen att smaka. Men jag får ta nya tag imorgon! Mamma och jag ska till gymmet imorgon och prata lite med dom. Så jag hoppas vi kan börja träna redan imorgon, det hade varit kanon! Men nu ska jag se om det är något på tv.

Puss!

Spöregnar

Usch, vilket tråkigt väder! Det blir en slapp dag idag, får bli att bara ta det lugnt och mysa lite. Tänkte lägga mig i ett varmt bad men sen kom jag på att jag ska ut med hunden sen i regnet så då tar jag hellre det efter det! Tänkte se om jag orkar göra ett referat som ska vara färdigt efter lovet. Kanske,kanske inte. Jag kanske ska läsa lite i Twilight? Ska även laga lite mat sen men vi har typ ingenting hemma, sen när man hittar något så duger det inte till någon annan. Det är lite tråkigt då ju. Pratar med Jonas om julklappar på msn, jag tänkte köpa konsertbiljetter till han men han ville inte gå och lyssna på den personen såå det sket sig. Det är svårt att köpa till sin pojkvän!


Puss!

Måndag

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra! Jag frågade Jonas om vi skulle in till stan och fika men sen kom jag på att jag inte får äta sånt nu. Sen funderar jag på om min bror jag kanske kunde åka och hälsa på farmor lite =) Annars blir det nog att städa mitt rum lite.

I lördags så var det jätteroligt hade jag glömt att säga! Vi tittade på "skräckfilm" det var typ ingen skräckfilm men det gick och se på. Sen så pratade vi lite och så,, så det var en trevlig kväll! =)

Tjock


Asså det här är typ jag om ett år. Jag får snart panik men ändå kan jag inte sluta äta choklad. Idag så ska jag få köpa lite godis men det är fan sista dagen på iallafall en vecka. Ska ringa till Wellness så jag kan börja träna på gym sen. Ska försöka äta godis en gång i veckan. Jag kommer seriöst snart rulla fram annars. Usch, jag blir så ledsen när jag bara går upp i vikt hela tiden, men ändå går jag och köper något sen. Nästa vecka så ska jag försöka bli bättre!

Duschat

Nu har jag precis duschat och klätt på mig, ska snart börja sminka mig. Sen så ska jag bara vänta på att Ellen och Stina kommer,sen ska vi gå till Chaplin. Usch, jag har upptäckt en sak fast jag vet inte om det är det som det ser ut som men jag får se. =(


Puss!

Godmorgon

Vaknade för typ 40 minuter sen av att Jonas försökte väcka mig! Det var jobbigt så nu ska jag vara jobbig mot han när han sover,höhö. Idag så ska jag hjälpa Jonas passa sina syskon i några timmar. Sen ska jag hem och städa/duscha och sen kommer Ellen till mig. Vi ska sen gå till Chaplin och möta upp några vänner ifrån klassen och äta och sedan kolla på film hos Johanna =) Stina kanske också skulle följa med :) Så hejs!

Puss!

Dumma i huvudet!

Usch, läste precis en hemsk sak på Aftonbladet. En hund hade rövats bort av någon och sedan blivit torterad! Ååååh hatar såna jävla idioter rent ut sagt! Jag blir så himla arg när jag läser sånt. Jag läste bara rubriken för jag klara inte av att läsa  en massa sånt som jag blir så ledsen och arg av. Jag fattar inte hur man kan göra så mot någon varken djur eller människa! Usch, hemska typer! man borde göra precis samma sak med dom så får dom känna hur det känns, idioter.

Idol

Ikväll så är det Idol och jag hoppas att det är bra! Vissa brukar ju inte vara sådär jättebra. Men hoppas det är lite bra eftersom det är rock tema tror jag? Det kan ju vara lite kul, när dom sjunger rock. Jag tror att Erik är bäst . Vilka/vilken tror ni är bäst?


Puss!


Går inte att ladda upp bild eftersom det är sjukt segt!

Jimmy Choo

Åhh vad jag längtar tills kolletionen på H&M kommer ut från Jimmy Choo! =) Då måste jag ju köpa ett par skor iallafall! Har redan sett ett par fina, såå kanske det blir dom?

Rubrik

Nu har jag precis ätit hamburgare........ Det var ju inte sådär jättegott men det fick duga! Jag är ju iallafall mätt! Sen vet jag inte om jag ska vara med Jonas? Ska ringa han sen.

Puss!

Foto

Just nu har vi foto och ska snart redovisa våra torget-bilder! Får se hur det går. Sen så slutar vi och sen ska jag nog bara ta det lugnt och titta på Idol ikväll. Stina och jag har bestämt oss för att börja på gym nu!   Innan jag rullar fram.

Puss!

Fredag!

Nu är det äntligen fredag och det betyder att det är lov efter denna dagen i skolan!! =) Åååh det ska bli så skönt! Ikväll ska jag nog inte göra nånting, tror jag? Men imorgon så ska några i klassen till Johanna så ska vi ut och äta och sen gå hem till henne och titta på film =) Det ska bli kul! Nu ska jag platta lite av mitt hår, står åt alla håll och kanter.

Puss!

Min dag

Idag så var jag tvungen att gå upp vid kvart i 7 eftersom att vi börjar vid 8. Skulle egentligen till ungdomsmottagningen idag men det var tydligen imorgon. Så jag fick skynda mig till provet vi hade men jag hann! Annars idag har det varit en sådär dag, har haft roligt och tråkigt. Har fått reda på att det är lite bråk i klassen =/ tråkigt nog. Men det ska säkert lösa sig, antar jag! Nu sitter jag hos Jonas och äter Marianne, hihi det är gott! Jag ska titta på Mammas pojkar sen och se vad som händer =) Det är roligt är det! Puss!

Prov

Nu har vi precis haft prov och jag vet inte riktigt hur det gick. Men jag hoppas att det gick bra iallafall! Puss

Hem till Jonas

Just nu sitter jag och lyssnar på Kanye West, han är  faktist helt okej ju. Hat lyssnat lite på Knock you down, tycker den är så bra! Väntar också på att Jonas ska ringa mig, han skulle äta innan han skulle möta mig. Vi ska plugga lite, eller iallafall jag. Har ju provet imorgon och jag har inte börjat plugga idag än. Shit det är ju så tråkigt. Kommer sluta med att jag dör med läxor över mig. Nä men känner verkligen att jag inte orkar, hoppas det blir skönt med lov! Men efter man kommer tillbaka till skolan så attackeras man med nya läxor. Vi har även en massa glosor tills imorgon men jag struntade i att ta hem dom och öva på provet istället. Smart va?

Puss


Kycklingkebab

Nu har jag precis ätit kycklingkebab med massa tillbehör. Det var as gott! =) Har ätit så mycket att jag snart spricket. Jag kommer rulla fram snart,haha. Men nu ska jag iallafall ut med hunden och sen ringa till Jonas :)

Pusss

Onsdag

Idag så började vi vid 10 och hade idrott! Först hade vi lite teori om man säger så? Sen hade vi lite idrott som innebar styrka, fy fasiken vad jobbigt det blev i längden. Men sen hade vi bara engelska och sen slutade vi! Så jag kom hem för en halvtimme sen kanske. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, det blir att plugga lite kultur och idée historia ='( fy vad tråkigt. Hoppas det går bra på provet imorgon, annars blir jag ledsen fast jag har ju mig själv och skylla i såfall. Jaja, nu ska jag titta alla mina grejer! Puss!


Tv?

Jag vet inte vad jag ska göra nu. Åt precis en apelsin, fan vad det sved runt munnen! Men jag fick bort det,hehe. Jag funderar på om jag ska titta på House eller Desperate housewives sen. Det lockar med Desperate housewives fast jag har inte sett något avsnitt av det sen det började. Jag får se hur det blir. Jag ska iallafall läsa lite i Twilight sen när jag går och lägger mig :) Den är bra! Jag längtar tills New moon kommer! Hoppas den är bra men det är den säkert =) Pusss

Plugg,plugg,plugg

Nu har jag pluggat lite kultur och idé historia. Skitråkigt, men vi har prov på torsdag och jag vill ha VG minst. Inte för att jag kommer få det, tror jag inte iallafall. Det känns som om jag har tappat lusten för att plugga alls, så som om man verkligen inte orkar.. Men jag gör det bästa iallafall! Nu ska jag antingen gå och duscha eller titta på nya avsnittet av The hills! Puss

Mmmm.. Marabou


Och jag vet att jag ser skev ut,haha!

Choklad

Jag är grymt sugen på Marabou men vet inte riktigt vilken. Jag köpte apelsinkrokant igår och det var hur gott som helst! Så kanske ska köpa lite idag med? Sjukt gott är det. Jag har sagt många gånger att jag ska sluta men det går fan inte! Nu ska jag gå till konsum och köpa choklad!

Lite brottom

Nu så känner jag att jag har lite brottom och ändå sitter jag här. Ska äta frukost snart, får ta bussen vid 9 in till skolan och sen börjar skolan med matte! skitkul, hatar det. Men får se om jag kan göra något tal iallafall. Puss!

Segt

Fan vad blogg.se är segt, helt sjukt. Idag så hade vi ju inte någon speciellt lång dag, hade 3 lektioner som gick väldigt fort. När jag kom hem så åt jag och gick ut med hundarna. Sen nu är jag hos Jonas! Vi har varit tillsammans i 2 och ett halvt år idag! =) Vi ska titta lite på två och en halv män sen. Puss!

Måndag

Jag har börjar drömma en massa konstiga drömmar nu för tiden. Inatt drömde jag att det var några som skulle hänga all personal i skolan? Helt cpt, igår natt drömde jag att vi fick avliva får hund för att hon hade för ont i sina ben. Vet inte varför jag har börjar drömma en massa konstiga och läskiga drömmar. Men nu ska jag göra mig färdig och ringa till Stina tror jag. Puss!

Stina, haha :D


Söndag

Idag så vaknade Stina och jag vid halv 10 ungefär, så då åt vi frukost.Sen så gick vi ut i skogen och tog lite kort! Det var kul, hihi. Vi tog en massa fula bilder på varandra,haha. Till exempel när vi hoppade ifrån stenar och när vi satt i kojor? haha, jaja så är det! =) Idag har jag inte gjort sådär jättemycket, har varit på maxi och sedan tog jag mig ett varmt bad. Sen satte jag på mig lite lösnaglar, det är lite svårt att skriva med på datorn tycker jag. En nagel har redan lossnat! Dåligt. Får sätta dit den antingen idag eller imorgon. Kom på att jag ska lägga in lite bilder på mitt usb minne som jag ska ha med mig till skolan imorgon. Ska nog snart gå och lägga mig och läsa lite Twilight! Puss!

En osminkad jag i skogen!

Stan

Nu har jag gjort färdig mig och väntar på att Stina ska ringa mig. Hon är ju lite segare än mig så då får hon ringa istället.
Vi kollade på Idol igår, jag tyckte att Eddie,Razah eller nåt jag vet inte vad han heter,calle och Tova/Tove var bäst. Vilka tyckte ni var bäst?

Lördagmorgon

Det är så skönt att det är helg nu, fast den går ju över lika fort som man börjar njuta av den. Igår så var Jonas och jag ute och åt lite, haha kebab! :D Jag har varit sugen på det i typ 2 veckor så då köpte jag det och det var as gott! Sen så hyrde vi film, men jag somnade så jag vet inte om den var bra. Jonas säger att den var rätt sjuk men jah. Idag ska jag och Stina in till stan, vi ska fota torget och sedan göra en känsla utav det. Så det är alltså skolarbete men vi skulle ta lite egna bilder sen i skogen kanske =) Sen ska hon sova hos mig så ska vi titta på film och käka godis! Det blir nog bra =) PUss

God natt

Nu så väntar jag på att mina blåbär på farmville ska bli färdiga så jag kan gå och lägga mig,haha nörd jag vet! Jag tänkte att jag skulle läsa lite i Twilight! Sen sova på det, kanske drömma lite om Edward? haha nej men jag ska upp vid halv 7 imorgon och duscha så jag kommer vara ganska död då. Men sen är det fredag iallafall =) Så jag säger god natt nu, Pusss

Mammas pojkar

Nu har jag gjort negerbollar, fast det var typ en timme sen, haha. Sitter och skriver med Stina på msn och skickar Harry bilder, haha =) Hon ska göra om dom till Harry Potter bilder, bilderna är på oss och några till =) Det kommer bli skitkul! Men snart ska jag se på Mammas pojkar och äta negerbollar :) Hon den blonda med silikon bröst som är typ i storlek FFFFFFFFF eller nåt är ju helt blåst ju! Stackars barn till henne säger jag bara. Liksom vem skulle vilja ha en mamma som har stora fete bröst som ser helt sjukt ut och som är strippa? Stackars barn.
Men underhållande är det!
Puss

Toooooorsdag!!

Idag är det torsdag och imorgon är det fredag, igen. Det ska bli skönt med helg och imorgon så ska Jonas och jag ut och äta eftersom vi ska fira vår 2 och ett halvt års dag då. Det är inte imorgon utan på måndag men jag vill helst inte göra något sådant på en måndag. Efter vi har ätit så ska vi bara mysa och titta på film och lite så =)

Idag har det varit en lång dag.. Vi har haft fullspäckat hela dagen och så slutade vi vid halv 4 >.< Jag fick precis G på mitt matteprov igen! Jag har fått det på alla matteprov vi har haft än så länge men det är ju bra med G men skulle vilja ha lite över för annars känner jag bara att det var nära att man fick IG. Men det ska säkert bli bra! Senare ska jag bara ta det lungt och titta på Mammas pojkar tror jag det heter? och sen ska jag göra negerbollar tror jag! =) Är jättesugen på det!

Pusss

Dra hem till Jonas

Nu ska jag snart ringa Jonas och säga att jag kommer till han! Jag har typ as tråkigt just nu, sitter jag tar hem lite Ccleaner och sånt. Men jag ska ringa till jonas nu, Puss

Fryser

Usch, det är svinkallt här hemma, får ju snart sätta på mig vantar inomhus! Var inte i skolan så länge idag, typ 3 timmar. Jag orkade inte stanna kvar i nästan 3 timmar tills för att ha en halv timmes svenska och lyssna på några som redovisar sin bok? Så jag åkte hem istället. Jag skulle installera sims men jag hittar inte serienummret så jag kan inte installera det! Så kollade jag om man kan köpa sims 3 lite billigt och jag hittade några sidor men det var typ slut på den som var billigast. Sen såg jag att min dator knappt klara av spelet så jag vet inte hur jag ska göra. Jag har även börjar läsa Twilight! Den är bra och ändå har jag bara läst 24 sidor. Nää, nu är jag jättesugen på choklad så jag överväger faktist att gå och köpa det i kylan. Jag vill inte vara beroende av choklad!!!!!! Men ja, nu är det så,haha. Puss

Tisdag

Nu är jag rätt så trött, fast jag har redan sminkat mig. Snart ska jag gå och äta frukost och sedan ta bussen! Går till halv 4 idag, skit segt för vi har 2 timmars hål. Stina och jag funderar på att gå och käka kebab då? Har varit jättesugen på det i typ en vecka nu! Jaj, får se hur vi gör. Ska måla färdigt min höstbild idag, den blir faktist rätt fin =)  Men ja, pUss

Måndag

God morgon, nu har jag precis duschat och försökt gnugga bort lite färg som sitter kvar i pannan sen vi färgade håret :P Men jag tror faktist att jag lyckades lite. Jag måste klippa min lugg annars för jag kan ju inte ha den uppsatt när det är en brun rand längst håret,haha. Ska försöka gnugga lite till sen. Idag så börjar vi vid 12 fast Stina och jag ska ta bussen tidigare eftersom det är god mat idag tror vi? Det står att det är schnizel men vad för någon? det är typ vanlig för annars hade dom skrivit kycklingschnitzel. Jaja, vi hoppas det är gott iallafall. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Puss

Rubrik

Nu har jag precis fikat lite och det var patricia tårta. Den var sådär, inte riktigt min smak. Maten blev iallafall god! Jag har något cpt virus på min data, så jag måste bränna ut alla mina bilder! Det är verkligen hur mycket som helst. Men det är inte så himla mycket kvar, typ 10 mappar kanske. Men jag har inga mer skivor så skulle få av Jonas sen. Det står att det har tagit bort viruset men jag sökert igenom den igen för internet bara stängs ner ibland. Viruset är säkert ifrån skolan! Jävla bajs, hoppas inte mina bilder försvinner!!!! Då dör jag helt seriöst. hoppas,hoppas,hoppas!

Maxi

Kom hem för ca 20 minuter sen efter att ha cyklat till maxi med Jonas! Han kom till mig igår så då tittade vi på Blades of Glory och mös lite dock somnade vi vid typ 10! Vi var as trötta efter en hård vecka i skolan, haha. Men jag köpte iallafall hårfärg så det ska bli chokladbrunt! Hoppas det blir det med då. Sen så ska mammas sambo och jag laga mat tills mamma kommer hem så då blir det fläskfile gryta med hasselbackspotatis! Det är gott. Senare så kanske Jonas ska färga mitt hår! Puss

Snygga


Jag tycker dom här skorna är as snygga. Skulle jättegärna köpa dom om inte det var så hög klack. Det är hela 12 cm! Jag har ett par som är 11,5 men kan knappt gå i dom eftersom det gör så jävla ont i fötterna. Så kanske inte så smart att köpa dom här heller?

Tråk

Just nu så har jag ju rätt tråkigt,men det kanske behövs för vilken dag det var i skolan idag,haha.  Jag har skrattat hur mycket som helst idag, det är helt sjukt. Vi har haft jättekul som vanligt i skolan, men det slutar som vanligt med huvudvärk. Jag har också märkt idag att jag gör en massa rörelse när jag skrattar,haha. Så jävla fult! =) Vi har åkt på såna rullstolar i korridoren idag, Stina och jag åkte samtidigt och det gick faktist helt okej men andra gången så ramlade vi framlänges! Det gjorde skitont först, mina ben är ju inte härdade,det var dom ju bara när man var liten och ramlade hela tiden. Men vi ska göra om det på måndag. Det har iallafall varit en sjukt rolig dag i dag. Nu så har jag absolut ingenting att göra, förutom att vänta på att mamma ska komma hem och att Jonas ska ringa mig. Puss!

Väntar på mat

Nu är jag hemma ifrån skolan, vilket är rätt skönt. Jag känner att jag är rätt så slut efter att ha skrattat en masssa idag. Vi har bestämt oss för att vara olika karaktärer i Harry Potter,haha. Skitlöjligt men as kul, känns som om man går i lekis igen! Men jag har iallafall skrattat en himla massa idag. Jag redovisade min bok också och jag blev inte änns röd i ansiktet!!! Helt amazing ju, blev jätteglad! Men jah, det gick bra. Så nu sitter jag och väntar på Lasagne , fett gott. Puss

Skola

Nu sitter vi i en datasal typ hela klassen och nörda oss på farmville och spelar lite andra spel,haha. Vi ska snart gå och äta köttfärslimpa och potatis och sås, fett gott! sen har vi engelska, får se hur det går med glosorna! Puss!

Torsdag

Jag är sjukt trött just nu, eller har varit sen halv 7 men usch ja vad tidigt. Jag brukar alltid få sova en timme längre 3 dagar i veckan. Idag är det fullspäckat på schemat förutom att datakunskapen är inställd. Så det blir en jobbig dag kanske. Men nu ska jag äta frukost och föna håret! Puss

Nattinatti

Nu ska jag gå och lägga mig, God natt!

Vill du ha presentkort eller biobiljett?

Det kan du få om du blir medlem på www.gratisbio.se . Det enda man behöver göra är att tillexempel värva vänner, besöka hemsidor eller göra olika grejer på hemsidan. Det är gratis att bli medlem. Det är också väldigt lätt att samla ihop poäng till ett presentkort eller en biobiljett! Så gå med i www.gratisbio.se nu! =)

Mätt och belåten

Nu har jag precis ätit köttfärsås och spagetti, det var skitgott! Så det hade jag lyckats bra med tycker jag. Jag känner att det typ "darrar" lite i min arm. Det måste vara från boxningen. Det känns typ som om jag inte har någon kraft i den,haha. Jag kan inte förklara riktigt men typ så. Men eeeeeeeh, jah jag har inte så mycket att säga förutom att jag saknar Jonas lite. Men jah puss.

Home

Kom hem för ungefär en timme sedan. Vi tittade på Jonas och hans klass Michael Jackson uppvisning och den var  as bra! Jag fick rysningar i hela kroppen (jag får typ alltid det när någon dansar och sjunger) haha. Så nu har jag suttit och sjunt lite Michael låtar, det låter ju inte så bra men det är kul! Nu sjunger jag Man in the mirror. Jag tycker det är synd att man aldrig fick se han live innan dog. Han är verkligen typ den bästa ever! Jag hade lätt gjort det om han nu kom till Sverige. Men nu är det som det är och man får avnjuta det hemma istället. Jag ska lära mina barn att lyssna på han sen om jag nu ska ha några sedan,hihi. Men antagligen vill jag väl det? Men det var iallafall skitbra. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska laga köttfärsås och spagetti sen! Puss

Godmörgon

Nu har jag precis sminkat mig och åt precis en chokladbit,haha. Bra start på morgonen! Idag är det en väldigt slapp dag, vi har idrott vid 10 sen har vi engelska och sedan sluta. Men vi ska skita i engelskan och titta på Jonas och hans klass när dom gör en Michael Jackson uppvisning. Hoppas det är bra =) Nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan åka till skolan! Puss

Choklad!

Jag är så sjukt sugen på choklad och sen är jag hungrig också. Maten var inte så god idag, så jag åt inte så mycket. Funderar på om jag ska ta en macka? Sen ska jag nog köpa choklad sen också. Försöker ju dra ner på chokladen lite men det går fan knappt! Jag är verkligen beroende och kan inte sluta =( Eller jag vill sluta och ändå inte för det är ju såååååå gott! Jag måste försöka dra ner på det, men jag börjar imorgon istället för nu måste jag ha choklad. Jag har ju gott rätt mycket, igår gick jag med hundarna både på morgonen och på eftermiddagen sen gick jag hem till Jonas också. Det är ju säkert en mil jag gick igår och jag har även gått idag också. Sen imorgon har vi ju idrott, borde jag inte förjäna lite choklad då?

Hemma från skolan

Blev aldrig någon redovisning idag, jag var väl antagligen lite seg med att säga att jag skulle göra det. Men det har varit helt okej idag. Vi kunde ha slutat vid 1 om inte alla var såna pluggisar som ville ha 3 timmars hål så dom kunde sitta och jobba på sina redovisningar. Jaja, så är det. Blev lite nedstämd pågrund av en grej med hunden, vet inte om jag ska skriva det eller inte. Men jah, jag skiter nog i det. Ska nog göra nått nu,hejs

Redovisning

usch, nu är jag nervös inför min redovisning om min bok >.< Hoppas det går bra!

Godmorgon

Idag kände jag verkligen inte för att gå upp och när jag väl hade gjort det så var mitt hår flåtit så då fick jag hoppa in i duschen också. Blev lite irriterad men så är det. Jag får gå ner till bussen om typ en halvtimme också. Vi börjar med matte i dag och det är verkligen skittråkigt om man inte fattar vad det handlar om. Jag har fått precis G på de 2 proven vi har haft än så länge. Får väl se hur det går på det tredje. Aja, går till halv 4 idag, kanske uppdatera i skolan! =) Puss!

Varmt

Nu är jag skitvarm efter att ha varit ute med hundarna när det är kallt ute och inne är det varmt. Vi var ute och gick i typ 1 timme så det var uppfriskande! Haha, min bror ramlade också när vi gick på ett berg där det var lite halt, det var kul. Skolan idag var ju slapp, vi ´hade ingen bild när vi kom till skolan men vi målade lite ändå. Sen hade vi foto där vi tittade på en film om en svensk fotograf. När jag kom hem gjorde jag stuvade makaroner och köttbullar, fett gott! Sen var vi ute med hundarna precis. Ska nog dra till Jonas sen också :) Nä nu ska jag titta runt lite på några bloggar kanske =) Puss

Foto

Nu ska vi ha foto, har precis kollat farmville också,haha. Sitter brevid Stina och Ellen, vi har tagit massa roliga bilder i kopiatorn! Haha, 12 stycken har vi tagit nu=) Men nu kommer läraren, så Puss!

Pengar...

Nu har jag bestämt mig för att mamma ska ta mitt bankkort eller vad man säger. För nu ska jag spara pengar, till en tatuering och en utomlandsresa har jag bestämt! Jag ska ha typ en hundralapp i plånboken så man kan fika eller köpa en fralla eller nåt i skolan, men sen ska jag inte röra mitt kort. Jag har köpt upp 1700 kr på bara 5 dagar eller nåt tror jag. Så nu har jag bara 700 kr kvar, sen ska jag lägga undan 200 kr av mitt studiebidrag på ett sparkonto. Annars köper jag bara upp allt på massa onödiga grejer, som tex choklad,kläder fast kläder är inte onödigt men jag behöver egentligen inte det. Jo kanske några t-shirtar men det får vänta tills nästa månad då istället. Hoppas det går bra! Nu ska jag snart gå till bussen så jag kan åka till skolan. Puss!

Yo

Nä men jag hade ingen rubrik så det fick bli så. Nu har jag precis fixat mig och ätit lite lunch, det fick bli lite pizza som blev kvar sen igår. Jag tycker det är mycket godare dagen efter ibland,men men det var gott iallafall. Jag har plattat håret också, brukar nämligen inte göra det men det blev faktist rätt fint. Det är ju bra att man kan vara nöjd med sig själv ibland,haha. Det är så irriterande för jag blir aldrig bra på foton, men ser alltid bättre ut i verkligheten. Det är ju både positivt och negativt men det är väl bättre att se bra ut i verkligheten än på ett kort? Jag tänkte att jag kunde bjuda på en bild, tagen med mobilen. Den blev fett dålig. Men ja, skitsamma. Jag ser ju ut så och då får det vara så!



 


5/10

Nu är det måndag igen och det betyder då att det är skola. Känns inte så lockande att gå till skolan idag, men det är bara 3 veckor kvar till lov och det går säkert skitfort! Idag har vi bara bild och foto, så jag börjar inte förräns vid 1 och slutar halv 4. Känns lite onödigt förj ag vet inte om foton är inställd eftersom den var det i fredags. Åh jag drömde inatt att jag blev tatuerad på foton av Chris nunez,haha =) Det blev skitfint men jag vill ju ha den i nacken men det gjorde ju inget. Jag tror till och med att vi var ute på dejt eller nåt sen, haha :D Roliga drömmar man kan ha ibland. Men jag skulle gärna vilja bli tatuerad av han, vem vill inte liksom? Hela det gänget är ju fan as bra. Det ska jag göra om jag har mycket pengar en dag och jag är i miami förstås,hihi. Drömma kan man ju. Men nu ska jag gå och duscha tror jag och sedan sminka mig!Puss


Trött

Nu börjar jag bli trött och känner att sängen lockar lite. Det blir nog snart att gå och lägga sig och titta på en film, typ Blades och Glory. Den är as bra,haha. Inte för att jag kollar på filmen så mycket, för jag somnar efter typ 5 minuter ändå. Inte så stor mening men jag måste ha något igång när jag ska sova, iallafall när jag sover själv. Jonas brukar inte vilja ha något på när man sover men vi brukar alltid ha det ändå för att han är så snäll mot mig. Men ibland får jag ju vara snäll tillbaka och låta han sova tyst,hehe. Nä nu ska jag nog gå och borsta mina tänder! God natt, sov sött! Puss =)

Rubrik?

Kommer inte på någon rubrik så det får gå så. Jag fick mamma till att köpa pizza så hennes sambo och jag åkte och gjorde det! hehe. Var inte så gott ändå för jag var inte särskilt hungrig men det funkade. Sen pratade jag med Jonas men han ville inte komma till mig idag inte. Vi får ses imorgon istället =) Det är bra att kunna saknar varandra också, tror jag! Just nu sitter jag och lyssnar på Christina Aguilera. Tycker hennes låt Beautiful är så fin! Tycker hon är en av dom bästa sångerskorna jag vet iallafall =) Hon är så sjukt snygg också, är avundsjuk. Oj, nu börjar snart två och en halv män. Det är ju sjukt roligt,haha. Bästa tv programmet ever! Vad tycker ni om två och en halv män? =) Puss

Top model snart

Snart ska jag se Top model fast det börjar ju inte förräns om en halvtimme men det är väl snart? Jag har missat 2 avsnitt innan så jag vet inte riktigt vad som har hänt. Min syster och hennes pojkvän har precis varit här och det var trevligt! Vi tittade lite på ormprogram, störda dom som håller på så med ormarna. Hur fan kan man våga det? Hoppas dom dör, haha nä men det är ju rätt åt dom ifall dom gör det. Men nu ska vi försöka övertala mamma med att köpa pizza! Haha=) Puss!

Matmatmat


Nu har jag precis ätit en kycklinggryta med pitabröd och potatismos. Det var ju inte speciellt gott för kryddan smakade inte som den skulle göra. Men det gick och äta och jag är mätt så varför klaga? Vi var och handlade på lidl och maxi, jag köpte Lindts nya choklad som heter noisette. Den är verkligen jättegod! Den som gillar typ Geisha och nötkräm kommer tycka den är skitgod. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, jo jag har duschat men det brukar man väl göra så ja. Min syster och hennes pojkvän kommer sen!=) Vi ska fika lite. Puss



God middag

Shit detta är typ första gången på hela året som jag har sovit till kvart i 11! Men jag behövde det eftersom vi kom hem rätt sent igår. Skönt var det! Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Jag hatar söndagar för det finns verkligen ingenting att göra då. Jag kom på att det är kanelbullens dag idag, då kanske man kan äta en sån,haha. Men jaa, jag vet inte riktigt. Jag får se om jag kan hitta på något, måla lite kanske ?=) AJa, Puss

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen. Kalaset var trevligt så nu ska jag gå och lägga mig för nu är jag trött! Puss

Nu blir det kalas

Pappa hämtar min bror och mig om typ en kvart. Jag tro det blir kul, kalas brukar vara roliga tycker jag. Hoppas det blir god mat också, fast dom har alltid god mat så det är nog ingen skillnad idag! Men nu ska jag gå. ha en trevligt kväll! Puss

Skor! :)

Dehär skorna köpte jag på Din Sko och kostade 699 kr. Det är riktig mocka och så, så det ska nog gå bra! Dom är väldigt mysiga! Annars hittade jag inget annat, det var bara mammas som shoppade en massa, haha =) VI åt på MCdonalds också, det var as gott. Det var jättelänge sen jag åt där så det var gott var det. Sen köpte jag chips och veckorevyn på ÖB sen, hihi =) Nu ska jag nog gå och duscha av mig lite, sen blir det kalas! =) Puss


God morgon

Nu har jag precis sminkat mig och är redo för att åka in till karlskrona. Jag ska se om jag hittar några stövlar, hoppas jag gör det! Ikväll blir det 40 års kalas! Puss

God natt

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta färdigt på en bra film så går på ettan. Den verkar vara rätt bra! God natt, Puss

Fett tråkigt!

Jag tråkar snart ihjäl, jag sitter typ och terrar Jonas för att jag tycker han ska äta nu. Sen ska vi gå till konsumoch köpa choklad. Vet fortfarande inte vart vi ska vara. Imorgon kanske vi ska in till karlskrona, jag ska se om jag hittar några stövlar nu! Jag fryser ju ihjäl om mina fötter, får typ har 3 dubbla strumpor om inte mina fötter ska vara kalla. Det är precis lika dant med fingrarna. Sen nu ska jag ut och gå också! Kommer dö i kylan, hur ska jag klara mig i vinter? Typ lägga mig ner i snön och dö eller nåt, speciellt närman har så här tråkigt. Nu känner jag att jag har klagat rätt så mycket så, Puss

Pizza

Nu har jag precis ätit pizza som vi gjorde hemma. Mamma köpte deg bara sen gjorde vi det andra:P haha. Det blev inte så lyckat då smörpappret fasnade på hela pizzan. Det stod att man inte behövde olja men tydligen behövde man väl det. Men det gick och äta ändå. Nu vet jag inte vad jag ska göra, vet inte om jag ska vara hemma eller sticka till Jonas. Jag ska nog köpa en lindt choklad som jag fick smaka av Malin i skolan idag. As god var den! Puss

Skor

Någon som har något tips på vart man man hitta fina stövlar? =)

Hemma från skolan

Vi fick sluta vid 1 idag för att våran fotolektion var inställd, skönt! Idag så började det med matte sen vad det mentorstid och sedan bild =) Bilden var as svår! Vi skulle rita av en del av en bild sen skulle några andra ta en annan del av den bilden. Vi fick bara rita medblyerts och jag fick typ svåraste av alla! Det var massa skuggningar och allt möjligt svårt. Jag kan ju inte änns skugga =( Men jag får fortsätta nästa gång, så hoppas jag det blir bättre iallafall. Dagen har varit väldigt rolig tycker jag och nu så återstår det bara att se vad man ska göra ikväll. PUss

Godmorgon

Nu har jag precis fixat mig och duschat. Fick typ rycket för att mitt hår var flåtit så jag var tvungen till att duscha det. Tycker inte om att duscha på morgonen för då blir det så flåtit på morgornarna sen också >.< Aja, känner mig stressad, måste föna håret och äta frukost också. Går i skolan till halv 4 idag så är väl inte hemma förräns vid 4 eller nåt. PUsss

Rubrik

Nu är jag hos Jonas och jag kom på att jag har missat halva idol! Tråkigt så jag skiter i att titta på det, hihi. Undra om det är imorgon också? Ska nog mysa lite med Jonas nu. God natt och Puss

Hem till Jonas =)

Ska dra hem till Jonas ikväll och mysa lite =) Så nu väntar jag bara på att han ska ringa mig för han skulle äta innan han skulle möta mig. Men det tar väl inte så lång tid, tror jag inte. Usch, vad kallt det kommer bli att gå ut igen. Får varma mig med min nya halsduk jag köpte =) Kanske skriver hos Jonas sen, jag tror jag gör det antagligen. Pusss


Höst

Man känner verkligen att det är höst nu. Det är kallt, löven faller och det blåser mycket. Tanken på att veta att det bara bli mörkare och mörkare för varje vecka eller dag typ. Det är ju så deprimerande, det jag tycker om med hösten är att det kommer nya kläder och skor och att man kan ligga inne och titta på en film. Det jag mest ser framemot är julafton då man umgås med familjen och bara myser tillsammans. Jag ser också framemot min födelsedag i februari! Jag tycker det känns konstigt att fylla 17 år, det känns så "kan man inte bara fylla 18 istället" typ. Men det blir säkert jättebra! =)

Stressad!

Vad stressad jag känner mig, ´bella bara gå runt och gnäller och vill gå ut en runda. Men jag tänkte att jag skulle skriva lite. Jag har precis ätit pannkakor, himla gott var det!  Köpte en halsduk i stan också =) Äh, va fan nu får jag gå ut med henne innan det börjar regnar också >.< Skriver mer sen. Pusss

God morgon!

Guuud, jag vaknade redan vid 6 idag! Helt sjukt, när jag kan ligga i sängen till 10 i 8! Men jag och Jonas har legat och pratat lite, hihi =) Jag fick en liten känsla av att det är julafton, men det är de ju såklart inte. Men det är en sån mysig stämning =) Längtar! Idag så börjar vi vid 10 eftersom vår första och sista lektion är inställd. Efter skolan så blir det nog att gå in till stan lite och se om jag hittar en halsduk och en mössa. Håller ju på att frysa röven av mig när man är ute. Men nu ska jag nog göra mig färdig. Puss!

RSS 2.0