Snart lyssna på Stina när hon ska sjunga! :)

Snart så ska jag in till stan och lyssna på när Stina ska sjunga! Det ska bli kul :) Efter det så ska jag hem till Jonas och mysa :)
Imorgon så ska jag ta allergi tester och sen till skolan efter det :) Hoppas på att det blir en lugn dag imorgon.

Shopping




Jag köpte 2 lika dana skor fast i olika färger för jag hittade ett par skor till som var fina. Man får ju tredje paret gratis så jag tog 2 lika dana istället. Jättesköna skor :)



Så det här var dagens shopping och jag är rätt nöjd :)

Karlskrona

Har precis ätit kebab och kommit hem ifrån Karlskrona! Jag fick med mig hem: 2 naglack och 3 par skor! Så nu har jag så jag klarar mig hela sommaren! Iallafall skor :) Ska ta kort på det senare och lägga upp. Men det var kul och så har jag fått vara lite smakråd, hihi. Jag har även fått hem ifrån Nelly men jag vet inte. Den var jättefin men den var inte så fin på mig. Tror den är till för smala och inte så kurviga tjejer eller vad man ska säga. Jag har ju rätt stora höfter så jag är lite osäker. Min syster vill ju ha en sån, så hon kanske kan ta den :)

Nu ska jag ta kort på grejer så kan jag lägga upp det sen :)


Puss

Måndag

Vaknade vid 8 idag även fast jag är ledig idag, lite irriterande men man får ju ut mer av dagen! Idag så ska jag och mammas pojkvän till karlskrona och titta lite :) Jag ska köpa nya naglack och sen se ifall jag hittar några sommarskor. Fast just nu verkar det ju inte som om det blir någon sommar? Liksom vart är solen? Det är juni imorgon och det brukar väl ändå vara fint väder nu? Men får hoppas den kommer snart!
Idag tror jag att min topp från nelly kommer också! Hoppas den är fin :)

Nu ska jag göra mig iordning!
Ha en fin dag :)

Söndag

Idag så är det ju morsdag så jag hade köpt noblesse till mamma och sen skrivit en liten grej till henne :) Hon blev glad så det är väl det som räknas! Annars idag så har vi ätit grillat och det bästa av allt JORDGUBBSTÅRTA! Ååh vad gott det var! Har längtat efter det länge..
Vi kom precis hem efter att ha varit i systers lägenhet och vattnat blommor, hon är ju i kroatien eller dom är påväg hem nu men ja :P Sen var vi på maxi också :)
Sen ska vi äta lite baguetter och bara mysa lite. Jag mår illa och jag vet inte varför, har gjort det i några dagar nu. Jag vet att det kan vara pågrund av min mage men jag vet inte? Får hoppas det går över tills imorgon.

Imorgon är vi lediga så jag vet inte alls vad jag ska göra? Mammas pojkvän och jag ska nog fixa min cykel, eftersom någon IDIOT som inte har något annat för sig har gjort punka på den IGEN. Asså jag blir så sjukt sur av sånt, varför kan man inte låta bli andras grejer? Jag tror jag ska sätta cyklen hos min farmor istället hädanefter.
Nu ska jag gå :)

Pusss

Skitdag

Fy fan vilken dålig dag jag har haft idag. Ingen sovmorgon för en viss person förstörde den genom att säga att vi skulle till skolan fast vi inte skulle det. Sen fick jag bara VG i foto och sen frågar dom ju fan nästan om jag är efterbliven eller nåt. Sen när jag ska cykla hem så har jag fått punka, IGEN! Jävla fittor som inte kan låta bli andras saker. Fast det verkar som om dom bara har släppt ut luften men ändå?! Vad har dom för liv? Ååh, blir så jävla irriterad på allt idag. Vad händer näst liksom?

Fredag!

Vi har ingen matte idag så vi skulle haft sovmorgon. Men sen skickade en vän att vi skulle ha grafitti nu på morgonen så jag hoppas fan det är rätt nu. För jag behöver min sovmorgon.
Aja, men idag ska vi få betyg i foto och jag hoppas jag får MVG för annars börjar jag gråta eller nåt,haha. Så det hoppas jag att jag får,hehe.
Annars har vi inga mer lektioner idag, så det är med skönt men vi slutar ju vid 3 eller nåt.
Ikväll blir det myskväll med familjen, så det ska bli skönt att bara ta det lungt för imorgon vid halv 9 ska vi jobba! Vi ska spela wii med gamlingar och får 500 kr för 3 och en halv timme! Så det är perfekt för mig för jag behöver dom pengarna.
Nu ska jag se om Stina är färdig så vi kan cykla! =)


Ha en fin dag! :)

Natti natti

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Antingen så läser jag lite Twilight eller så slocknar jag direkt till en film. Tror kanske filmen låter mest lockande, känns som om jag behöver sova mycket eftersom vi börjar vid 8 imorgon, hehe. Jag får panik om inte jag får lägga mig tidigt när jag börjar vid 8,haha, vilka problem man kan ha.
Ska bli skönt med sommarlov då man inte behöver tänka på sånt! Fast jag får ju vänta 3 veckor extra eftersom jag börjar jobba 3 dagar efter! Men det ska bli skönt med pengar :) Då ska jag SHOPPPAAAA :) Och åka till Göteborg har jag bestämt, älskar den staden :)


Nu ska jag drömma lite om kläder och skor och kanske några väskor, hihi.
Godnatt och sov sött! :)

Badat

Nu har jag precis badat och då blev det att raka benen,haha. Lite ludna var dom ju, haha. Jag har faktist också gjort situps och armhävningar. Fy fan vad jobbigt det var! Trodde jag skulle dö. Men nu har jag iallafall gjort lite och tänkte faktist att göra lite varje dag.
Nu blir det nog att mysa lite framför tvn :)

Ha en fin kväll :)

Joshua Radin

Jag har hittat en låt som jag tycker är jättefin :) Den heter  I'd rather be with you . Här är texten! =)


Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do

Spruta

Sprutan gjorde inte alls ont. Jag trodde det skulle göra jätteont men hon sa att det bara spändes lite och hon hade helt rätt! Det spändes i kanske 5 mintuter efter och sen känns det inget mer :) Så ja, det gick bra!
Nu har vi varit på ÖB och konsum. Jag blir alltid så sugen på att flytta hemifrån när jag är på ÖB för dom har faktist lite roliga grejer som man kan ha sen. Typ häftiga burkar man kan ha spaghetti i? Jag har försökt tvinga på mamma den nästan varje gång men hon vägrar så jag får väl köpa den när jag flyttar då. ¨

En fett dålig grej idag är att på MTVs hemsida i USA så har dom nu ändrat att man inte kan titta på några avsnitt där längre eftersom jag inte bor i USA. Jävla skit, Sverige är ju så sjukt jävla segt så man kan ju inte titta på grejerna förräns om ett år typ. Nä men ett halvår iallafall. Men som tröst så hittade jag en NY sida där jag kan titta på det fast det nya avsnittet av The hills och The city har inte kommit ut än. Jag vet att jag är sjukt nördig men det är ju as bra? Och det är ju nu som allt är så spännande!

Gardasil

Snart ska jag åka till vårdcentralen och ta spruta mot livmordehalscancer. Jag är nervös men det ska säkert gå bra :) Nu ska jag gå!

Sommarjobb

Fick reda på sommarjobbet idag och jag ska jobba på Olsgården! Det är ett hem för gamla människor, så jag får väl se hur det går! Tur att jag inte får torka bajs och sånt äckligt iallafall :) Men det ska säkert bli kul! Stina och jag har fått samma veckor och allting så det blir säkert as bra =)

Onsdag

Idag är jag hemma ifrån skolan för vi har bara idrott och sen slutar vi. Tyckte det kändes lite onödigt. Men iallafall sov hos Jonas inatt och  nu är jag hemma för jag skulle hem till mina fina vovvar :) Så nu har jag varit ute och lekt med dom lite. Sitter också och väntar på om jag får något sommarjobb! Antingen i mail eller posten så jag får väl se om jag får något snart eller så kommer det imorgon eller på fredag.
Senare idag ska jag ta spruta mot livmoderhalscancer! Jag är lite nervös för jag tycker inte om att ta sprutor och speciellt inte i armen det är bättre i armvecket. Men jag får väl se om det gör ont.

Nu ska jag hitta på något!
Puss

Shorts


De här shortsen köpte jag igår och de är från Lindex, 249 kr :) Jag beställde även en topp /klänning idag från nelly som inte finns kvar längre men kanske kan visa den imorgon om den är där igen då. Shortsen är iallafall jättesköna :)

Nu är jag hos Jonas och äter choklad >.< Haha, det går verkligen inte sluta. Misslyckade jag här ja.
Nu ska jag sjunga vidare på lady gaga och titta runt lite =)
Puss

Tisdag

Usch ja, idag är jag trött och vill helst bara lägga mig under täcket och sova.
Snart ska jag cykla till skolan och det blåser jättemycket, får väl se om man kommer någonstans. Det är värre hem för då är det bara uppförsbackar + den jävla vinden. Då vill man bara lägga sig ner på marken och dö typ.
Det är iallafall en jobbig dag idag men jag ska väl klara mig igenom den antar jag. Ska bli färdig med matten nu på morgonen! tror jag om vår lärare vill ha muntligt med oss nu. Annars blir väl det en annan dag den här veckan. Nu ska jag göra mig färdig och sen cykla!

ha en bra dag :)

Måndag

Hade en väldigt skönt och behövande sovmorgon idag. Hade kunnat sova lite extra men var rädd för att jag skulle få ont i huvudet, hade redan sovit i 10 timmar så det kanske hade blivit lite för mycket. När vi kom till skolan så hade vi extra matte och det betyder att jag bara har 3 tal kvar på matte B! Fatta vad nice, ska bli så himla skönt att slippa det i tvåan. Det går om man bara vill :)
Efter det hade vi lite hål så då gjorde Stina och jag lite naturkunskap, vi har lite till att göra men sen är vi färdiga.
Vi hade foto också och då skärde vi ut våra 10x10 bilder vi ska ha utställning med.
Efter skolan så stack Stina och jag till stan och det var roligt. Jag hittade ett par shorts på Lindex, men tror jag ska byta till en storlek mindre kanske. Jag ska nog in och prova någon dag nu i veckan.
Annars ikväll så har jag bara duschat och fixat lite i PhotoShop.
Nu tror jag att jag snart ska gå och lägga mig, börjar bli trött. Kanske läsa lite Twilight? :)

Godnatt och sov sött! :)

Söndag

Jonas väckte mig klockan 8 imorse! Lite taskigt för jag var jättetrött men jag vaknade ändå, jag kan aldrig somna om. Vi firade ju pappa igår och det var trevligt! Johan(min bror) och jag var och hjälpte till nästan hela dan så det var trevligt.
Idag så gick Jonas och jag till pappa och hämtade min väska för jag glömde den där igår. Men jag råkade tydligen väcka han för dom hade inte gått hem inatt förräns vid 4! Så han låg fortfarande och sov, haha :) Sen gick Jonas och jag å köpte glass :)
Sen har jag varit och ätit glass med Johanna och Stina också och det var också trevligt :) 2 glassar idag, inte bra, haha.
Är sjukt trött idag och känner mig nere men blev lite gladare när jag träffade mina fina vänner :)

Nu ska jag lyssna lite på Lady Gaga och läsa SOLO tror jag :)

Puss


Skola

Nu ska jag snart cykla till skolan och laddar med Lady Gaga :) Hon är sjukt bra!
Det är varmt ute idag också, ca 18 grader just nu. Igår blev det upp till 23 grader, vilket var jätteskönt men det är jobbigt att cykla när det är så varmt. Hoppas det inte blir regn idag bara.
Det blir till att ha naturkunskap när vi kommer till skolan och sen är det lunch och det är kebab, det är gott! Sen har vi bara engelska och matte. Måste verkligen jobba på båda lektionerna, ligger efter rätt mycket >.<

Nu är det snart bara 3 veckor kvar till sommarlov! Fatta vad skönt det ska bli! Jag ska bara ligga och sola sen doppa mig i poolen och sen blir det självklart stranden också =) Fy fan  vad jag längtar efter värme och bad och slippa skolan ett tag. Är så sjukt skoltrött nu.


Ha en fin dag! :)

Onsdag

Idag så vaknade jag vid halv 7 och var jättepig, konstigt nog. Men jag lyckades nog somna om en kvart eller nåt innan jag skulle gå upp. Mamma och jag gick ut med hundarna och sen stack jag till skolan och hade idrott och engelska. Så det har varit en kort dag, vilket har varit skönt :) Annars idag har jag inte gjort så mycket, lagat mat och försökt hjälpa min bror med matten men jag hade tydligen inte gjort den delen så jag fattade ingenting. Inte för att jag hade räknat med att fatta ändå som det geni jag är, haha. Kommer få IG på fredag >.<
Idag har jag gått och oroat mig för Jonas, haha. Han har åkt upp till Stockholm med sin klass på klassresa. Vi är utan varandra hemma 2-3 dagar ibland men nu är han iväg så därför oroar jag mig? Hatar att jag alltid ska oroa mig för allting, men det går väl bort med tiden hoppas jag. Men nu ringde jag till han och han verkade ha kul och det var bra med han så nu mår jag mycket bättre, haha. Jag vet att jag är töntig men jag kan inte hjälpa det :)

Igår hade vi ju uppvisning för föräldrarna och det gick helt okej! Vi rappade och det var ju faktist det bästa på hela kvällen, enligt oss och föräldrarna :) Så det lyckades vi iallafall lite med. Jag skämdes ihjäl men jag har iallafall gjort det och gjorde det bättre än musikeleverna som inte änns vågade. Det är ingenting jag kommer att göra igen iallafall!

Imorgon så har vi sovmorgon och slutar tidigt! Vilken torsdag, nästan härligt ju. Sen på kvällen blir det att åka hem till pappa och fira han lite för han fyller år på fredag. Han fyller jämt så han ska ha fest på lördag så vi ska dit då också men min syster åker utomlands på fredag så vi firar han lite imorgon också.

Jag kanske lägger in lite bilder ifrån igår lite senare om jag orkar, haha.

Puss =)

Måndag

Idag så väckte mamma mig vid 7 för vi skulle ut med hundarna. Sen åt vi frukost och sedan åkte vi till vårdcentralen och tog blodprov. Sen cyklade jag till skolan, vilket var ganska onödigt. Vi hade inget foto så jag hade egentligen lika gärna kunnat vara hemma. Men jag fick iallafall lite motion, hehe.
När jag kom hem så bakade jag kolakakor och chokladsnittar. Kolakakorna ska vi ha till våran föräldrakväll imorgon. Vi ska tydligen gå modevisningen imorgon, trodde inte vi skulle göra det eftersom alla instrument är på scenen också. Men det går säkert bra antar jag. Sen ska vi rappa också ju, haha just nu känns det inte så bra. Vi kan inte änns låten riktigt och vi vet inte när vi ska börja rappa eller nånting. Jaja, det går säkert bra, annars får sig väl pubilken ett skratt. Fast det lär dom ju få ändå,haha.
Snart ska jag till Jonas och sova där för han åker ju på klassresa sen. Bara ett par dagar men ändå, haha :)


Ha en bra kväll :)

Söndag

Idag är det konfirmation för min kusin Daniel. Lite drygt att sitta i kyrkan men det ska nog gå.
Min mage är helt cpig med, min medicin som jag fick på vårdcentralen som strular till det eller vad man ska säga,haha. Men det är lite bättre idag tror jag, hoppas det iallafall. Jag kan ju inte gå i skolan såhär iallafall.
Ska gå och möta Jonas sen så jag kan få min cykel eftersom jag cyklar till skolan. Han ska få låna min gamla mobil också för hans är cpig. Jag får ju inte mina fina godnatt sms längre för hans är cpig :( haha.
Nästa vecka ska vi ha prov i matte igen och jag har inte gjort nånting! Blää, hatar det och kommer säkert inte bli färdig med matten denna terminen. Får kanske sätta igång med den lite innan konfirmationen nu. Ska nog göra det!
Ha en fin dag :)

Tisdag

Usch, jättedryg dag idag, vi har inte gjort nånting eller jo vi har haft matteprov och det gick helt okej. Behöver 5 poäng på andra delen så får jag G sen :) Så jag hoppas att jag klarar det. Nu sitter vi och väntar på svenskan som börjar 10 i 3 och sen ha 40 minuter, stor mening. Sen ska jag hem och sen till min syser =)

Pusss

Ögonen rinner

Usch, har precis gjort köttfärslimpa så nu rinner det i ögonen av löken :( Svider gör det! Men det är väl värt det och få god mat =)
Idag så hade vi genrep och det gick rätt dåligt, haha. Vi måste hålla oss för skratt och sen veta när vi ska börja rappa och sånt, haha =) Låter ju säkert as bra. Men efter det så hade vi foto istället för vid halv 3 istället så vi gjorde färdigt vårt bildspel och sen hade vi extramatte! Jag tror jag fatta lite nu så jag ska göra provet imorgon :)

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder jag tog igår när mamma och jag var i skogen. Dom blev inte sååå bra men vissa är väl helt okej, så dom lägger jag upp.


Mamma hittade såna stora äckliga sniglar :)





Min lilla söta Bella stod och väntade på mig :)

Måndag!

Nu är det måndag igen fast denna veckan går vi bara till onsdag vilket ska bli jätteskönt! Dock så regnar det idag precis som alla andra dagar förra veckan.. Så sjukt drygt, jag vill cykla men då är man ju genomblöt när man kommer till skolan.
Vi ska repa till vår föräldra kväll nu på morgonen, så då ska vi rappa, haha :) Får ser hur det går, vi kan inte änns texten, men det går säkert bra! Sen ska vi ha extra matte, är rädd för att jag inte kommer hinna klart med matten denna terminen >.< Hoppas vår mattelärare  kan vara lite snäll och låta mig jobba hemma lite också. Efter matten så har vi hål och sen foto =) Dryg dag men det funkar.

Ha en bra dag :)

Söndag

Söndag är typ den värsta dagen av hela veckan. Det finns absolut ingenting att göra och så sitter man bara hemma och drygar. Har även en dålig dag idag men det går säkert över lite senare.
Vaknade vid 8 imorse av hundarna så jag gick upp då och sen har jag typ inte gjort nånting. Jag har badat och sen tittat lite på tv.
Bella kom även och hoppade upp i min säng med såklart skitiga tassar >.< Så blir att byta lakan IGEN senare. Då blir man ju inte lite irriterad...
Mamma och jag ska snart ut och gå en runda så då blir det att ta med kameran och fota lite om det inte börja regna..

Trött

Var och firade min syster innan och det var helt okej och när vi körde hem så hämtade vi mitt H&M paket.. Så sjukt besviken, klänningen sitter skitdåligt + att den är inte änns vit typ gul/vit. Den ser alltså inte alls ut som på bilden tycker inte jag. Kjolen var helt okej så den behåller jag men absolut inte klänningen. Ser ut som ett nattlinne eller ett förkläde eller nått sånt. Sen så tittade vi på film, All About Steve. Den var inte heller så bra, rätt dryg faktist. Trodde den skulle vara bra men icke.
Sen har Bella skitat ner hela min säng, hon hade varit ute i regnet idag ju sen så var hon såklart i min säng efter det. Härligt, eller inte. Så jag bytte precis lakan igen efter typ en vecka >.< Menmen alltid skönt att sova i nya så det gör väl inget förutom att det var jobbigt. Nu är jag trött och ska snart gå och lägga mig tror jag, har ändå inget vettigare för mig.

Godnatt :)


GratisBio

På GratisBio så får man gratis biobiljetter och presentkort! Det är hur enkelt som helst att samla poäng det enda du behöver göra är att bli medlem på www.GratisBio.se . Jag har fått mina poäng ifrån att vara med i tävlingar och tillochmed bara gå in på en hemsida så får man poäng! Det är alltså hur enkelt som helst :)
Så gå och bli medlem på www.Gratisbio.se ! Du kommer få jättemycket presentkort och biobiljetter!

Karlskrona

Idag har jag varit i karlskrona med Stina. Det var trevligt men sjukt tråkigt att det inte finns någonting i affärerna. Det jag hittade var godis på hemmakväll (min nya favorit affär). Nej men vi hittade ingenting, så sjukt tråkigt. Jag ville ha skor eller några tröjor >.< Får väl åka någon annanstans nån dag.
Snart så ska jag iväg igen till min syser som ska firas för hon har gått ut skolan. Så nu är hon vådare tror jag,hehe :) Det ska bli trevligt!

Puss

Heeeelg!

Idag har det  blåst  som satan rätt ut sagt! Men vi cyklade ändå och det var sjukt jobbigt och jag trodde jag skulle dö påvägen hem. Man kommer ju ingenstans? Detta skitväder.
Dagen idag har varit bra förutom matteprovet för jag tittade bara på det sen så såg jag att jag kan inte ett piss. Så det blir att gå till extra matten på måndag igen..
Annars har det inte hänt så mycket idag, vi hade vernissage på bruket där vi visade våra målningar vi har gjort. I min grupp gjorde vi ingen målning men vi tog kort och satte upp på väggen istället, mycket lättare! Vi var precis och handlade lite så sen ska jag till Jonas och mysa. Stina,jag och Jonas ska titta på film och tjocka oss :)

Puss

Torsdag!

Idag så vaknade jag vid 20 över 7 för stina och jag tog lite sovmorgon. Vi kom till skolan typ 20 i 9 så det var inte så mycket, men det behövdes! Det har varit en dryg dag med huvudvärk och massa annat. Kommer få IG på matteprovet imorgon, bläääääääääää på matte. Jag är även så sjukt irriterad på en viss person, hon är så sjukt falsk. Hon måste ha något fel i huvudet.
Vid sex tiden så ska vi in till stan och titta på bio. Kulturpiloternas filmer! Det ska bli riktigt roligt att se :)

Puss!

<3

Duschat

Nu har jag och Jonas precis duschat och jag har insett hur jävla fet jag är. Hatar min mage just nu och jag vill bara spy upp allt jag någonsin ätit typ, nej men är sjukt sur nu. Ändå fortsätter jag att äta massa skit? Jävla bajs, nu säger jag godnatt.

Snart hem till Jonas

Väntar bara på att Jonas ska ringa och sen skulle han möta mig,hehe. Han skulle tydligen in på konsum och köpa Cola.
Jag hatar att det är så jävla dåligt väder och är svinkallt ute! Får ju nästan sätta på sig vinterjackan igen. Tråkigt, tycker det kan bli sommar nu så man kan ligga och sola och sen bara hoppa ner i poolen. Man får väl hoppas att det blir sol nästa vecka. Haha, nu låter jag som en kärring som pratar om vädret hela dagarna.
Imorgon så börjar vi vid 8 och har estetisk verksamhet, bläääää. Sen ska vi till härstop och göra några prover i vattnet för vi ska göra någon labb i natukunskapen,haha. Så tråkigt med alla labbar hela tiden. Vi är inte änns färdiga med den andra än, fast kan ju bero på vårat prat hela tiden.
Imorgonkväll så ska vi titta på bio, kulturpiloterna ska visa sina filmer som dom har gjort så vi ska titta på det! Det ska bli kul att se :)


Puss!

Precis varit ute med Bella

Kom nästan precis in efter att ha varit ute med Bella en runda. Så snart ska jag laga mat och det blir köttfärsås och spaghetti!Sjukt gott ska det bli. Jag har typ blivit husmor här hemma när mamma inte är hemma,haha. Det har varit skönt att vara ledig idag med och jag har bara tittar på tv och massa serier :) Mysigt. Det som inte är så mysigt är att jag kollade mitt midjemått :'( ååååh hatar det. Kan man inte bara få tänka sig smal istället. Om jag hade haft pengar hade jag fan fettsugit mig, haha. Antagligen är jag bara för lat för att göra något åt det men det är ju så jävla svårt! Jaja inte ska man gå och gnaga sig på det hela dagen.

Här är en gammal bild på Bella när hon var en liten beeebis :) Min sötnos<3

Klänning och Kjol


Klänningen är från The garden collection och jag tycker den ser väldigt söt ut så jag får se hur den ser ut på senare =)


En vanlig kjol bara, vet inte om den är fin men får se när den kommer!

Godmorgon

Mamma väckte mig vid 8 idag och jag var skittrött. Har blivit väckt flera gånger inatt av en viss Alfie som vill kela och Bella i morse. Har precis varit ute med hundarna, mamma och jag pratade om vikten och sånt så vi ska försöka äta lite nyttigare hemma nu. Eller iallafall jag. Nu ska jag titta på det nya avsnittet av The hills om det har kommit ut! =) Senare tänkte jag visa klänningen och kjolen som jag beställde från H&M :)


Puss

Min dag

Skulle egentligen haft sovmorgon idag men vi hade nationella i engelska idag så icke sa nicke. Var hur trött som helst imorse men hostade och sen var jag ju tvungen att gå upp. Jonas sov även hos mig inatt, vilket var mysigt :) Han kan ju alltid sova lite längre eftersom han inte sminkar sig, höhö. Nationella gick iallafall sådär, läsförståelsen var jättesvår tycker jag men sen hade vi hörförståelse och den var lättare tycker jag. Vi har alltså haft heldag i dag i skolan och jag var kvar hela dan! Ovanligt men jag gjorde det och jag var inte så trött och sur som jag brukar vara idag, men det var ju bra!

Dagens höjdpunkt idag: -När toalettpaprets ställning ramlade när Stina och jag var på handikappstoaletten, förstår mig verkligen inte på det.
- Marabou Polka, skitgod choklad =)


Snart ska jag nog gå och sova för jag är hur trött som helst nu, kanske läsa lite om jag orkar. Vi är lediga imorgon, eller vi har idrott men pallar inte cykla in till stan och ha idrott som jag inte änns ska vara med på eftersom jag är förskyld. Jaja, jag tar ledigt imorgon iallafall =)

Puss!

Mmm Marabou Polka

ååh sitter precis och mumsar på denna och det var första gången som jag smakade den. Den är hur god som helst och hamnar ju lätt bland favoriterna! Smakar verkligen polka och choklad så det var ju en jättebra kombination. Tycker inte dom andra har varit så goda tex, vinter,sommar och nonstop, usch inte goda. Men den här har dom lyckats med :) Fett gott!

Top model

Tittade nyss på Top model säsong 11 tror jag det var. Tyckte helt fel tjej vann men men. Tänkte se om tv3 har dom nya avsnitten av top model på deras hemsida? Har för mig att dom har det. Tycker det är kul att titta på det, hade det inte varit roligt att vara modell eller? Fast då har man ju lite å kämpa med dåå om man säger så,haha. Måste vara riktigt svårt det här med att dom ska hålla sig smala hela tiden, usch ja. Dom borde ha normala modeller istället för pinnsmala! Nu ska jag ta en muffins,haha :)

Måndag

Skööönt att vara ledig idag! Väcktes av min kära lilla hund idag som ´kan öppna min dörr även om den är stängd? Hon bara måste typ in eller nåt, haha så söt är hon =)Sen kom Alfie också och skulle kela lite, mina vovvar är bäst <3  Idag har jag bara tänkt mig att ta det lungt, så jag mår bättre tills imorgon. Så har tänkt mig att mysa framför tv:n med en rolig film eller något sådant. Dock stå har jag ju inget godis och det är ju nästan ett måste när man ligger hemma helt ensam och är lite sjuk assååå. Men jag får väl överleva antar jag.
Har ätit en nyttig frukost med grovt bröd där det var 50% fullkorn i och sen Verums hälsofil! Tror det kan vara lite nyttigt iallafall :) Sen har jag varit ute med hundarna också såå liiiiiite nyttig har jag varit. Men nu ska jag se om jag har något bättre för mig!

Puss

Muffins

Såhär blev då resultatet, skulle behöva lite mer färg men jag var rädd att dom skulle bli torra så jag tog ut dom, hehe. Jag har dock inte smakat dom ännu men ska göra det snart! Blir antagligen att mysa med familjen framför tv:n ikväll och imorgon har vi ingen skola för vi är så duktiga så vi inte behöver det, haha :) Ska bli skönt att vara ledig en extra dag :)
Ha en bra kväll =)



Blåbärs muffins

Snart ska jag göra blåbärs muffins! Mamma skulle göra paj med blåbär men så tyckte jag vi kunde göra muffins istället för jag tycker inte om paj så vi ska göra både och =)
Hamburgarna blev as goda, men blev mätt efter en men försökte få ner en till men det gick nästan!
Ska visa resultatet av muffinsen sen :)
Igår så beställde jag en kjol och en klänning från H&M. Klänningen är tydligen slut nu så jag kan inte visa någon bild just nu men kanske kommer nångon annan dag. Annars så visar jag den när jag har fått den. Den är ifrån The garden collection :)

Pussss

Söndag

Vaknade runt halv 9 idag och sen så låg Jonas och jag och mös till typ halv 10 sen gick vi ner och åt lite frukost =) Vi var även ute och gick en runda och Jonas visade mig ett mysigt ställe där vi har bestämt att vi ska ha picknick nån dag. Vi såg typ 3 ödlor!! Blev livrädd, jag är skiträdd för små djur, speciellt spindlar,myror och skalbaggar, usch. Men det var mysigt iallafall, jätteskönt väder idag också. Mindre kul är väl att man är förskyld, blev det i typ torsdags/fredags. Hoppas det går över snart. Senare ska mamma och jag göra hemma gjorda hamburgare som vi ska grilla :) Det ska bli fete gott!

Ha en bra dag.

RSS 2.0