Onsdag

Vaknade vid halv 8 av att mamma släppte in Bella hos mig för hon skulle åka och jobba. Har precis smörjt in mitt ansikte och sen sminkat mig och hittat kläder :) Börjar vid 10 idag och slutar 1 och efter det så ska vi kanske in till stan lite, har fått pengar idag ju! =) Det blir att cykla till skolan idag också, vilket jag tycker är väldigt duktigt! Det är ca 1 mil fram och tillbaka så lite är det ju iallafall. Nu ska jag käka frukost och titta lite på tv sen blir det att cykla!

Ha en bra dag :)

Tisdag

Började vid 10 idag och Stina och jag cyklade till skolan! Duktigt. Vi ska ha naturkunskap om 45 min och sen slutar vi, skönt att sluta tidigare idag! Jag är sugen på en mjukglass men jag får inte äta :( Får vänta till helgen! Nu ska vi nog gå och se vad Johanna gör kanske!


Tjadå! haha skojar bara :)

Måndag

Usch, måndag idag igen.. Var sjukt trött när jag vaknade och ville verkligen inte till skolan. Inte änns maten lockade mig idag men jag var ju tvungen ändå. Nu har vi bild och ska fixa med våra foton som vi ska ha på bruket. Så snart ska vi börja skriva ut dom och sen vid 11 är det luuunch, gott ska det bli! Ikväll ska jag träffa Jonas som jag inte gjort sen i torsdags! Typ det längsta vi har varit ifrån varandra. Men ikväll ska jag få träffa han igen :) Nu ska jag se hur det går för Stina!


Söndag

Vaknade vid typ 7 idag av att Alfie kom in och väckte mig sen började katten jama så jag fick gå upp och släppa ut han.Jag kunde självklart inte somna om sen >.< Men jag följde med mamma och hennes sambo på en runda, tog typ 1 timme och 20 minuter eller nåt, så jag har varit ute och gått lite idag med! Sen körde vi till mammas sambos mamma och fikade lite och sen till maxi! Så nu har jag precis dammsugit också, så jag har hållt igång idag. Vi kanske ska grilla kött sen:) Anna och hennes pojkvän kommer sen, det ska bli kul! =)

Godis

Har precis varit och köpt lite godis, jag tycker faktist att jag får unna mig lite! Jag har gått ner i och ett halv kilo ungefär så jag ska absolut fortsätta att inte äta godis på veckodagarna. Innan gick jag ner 3 kilo på 3 dagar på att bara sluta äta choklad! Fatta vad mycket choklad jag åt då, helt sjukt.
Snart så ska jag på kalas! Det ska bli trevligt!


Ha en bra kväll :)

Trött

Nu är jag rätt trött efter denna veckan så jag funderar på att läsa lite twilight och sen sova. Om jag änns orkar läsa, haha jag blir aldrig färdig med boken. Får nog lämna tillbaka den snart även om jag inte har läst ut den, har ju sett filmen så det spelar väl kanske inte så stor roll?

Imorgon blir det kalas för min kusin som fyller 12 år :) Det ska bli kul!

Godnatt :)

Hungrig

Guud vad hungrig jag är! Mår illa och har ont i huvudet också, sitter ju bra där. Vi ska beställa pizza men får vänta på att mammas pojkvän ska göra klart bilen. Blev inget hos Johanna idag så jag får vara hemma istället :P Titta på Let's dance eller nåt, hehe =) Nehe, nu ska jag se om vi får någon pizza eller inte!'


Puss!

Fredag!!

Äntligen är det fredag och då är det bara 1 vecka kvar till påsklooooov :) Så jävla skönt ska det bli, behöver verkligen det nu. Idag så ska vi cykla igen, jag har så sjukt ont i röven så jag kan knappt sitta på cyklen! Det kan ju knappast vara träningsvärk, eller? Skitsamma men jag har det iallafall och det gör ont :( Men vill man vara fin får man lida pin :) Senare idag så ska vi till Johanna, vi ska äta tacos och mysa =) Det ska bli kul!

Ha en bra dag!

Cykla till skooolan

Nu ska jag snart cykla till skolan och det är bara 1 plus grad :( Men det ska nog gå bra! Får ta på mig mössa och överdrags byxor. När jag kommer hem så ska vi äta våfflor tror jag eftersom det är våffeldagen idag! :) Gotttt!


Ha en bra dag!

Simmat

Nu har jag precis simmat med Johanna,Linus(hennes lillebror) och Stina!Det var skönt och trevligt, haha :) Nu är jag faktist lite hungrig igen så funderar på att ta en macka eller nåt. Tycker jag har varit rätt duktig idag, har haft idrott i en timme i skolan, varit ute med hundarna och simmat idag! Imorgon ska jag väga mig och se om jag har gått ner något, ska även cykla till skolan imorgon med. Det blir 1 mil när jag cyklar hem då med, rätt bra om jag gör det varje dag sen. Då borde jag gå ner några kilo tycker man. Men nu ska jag äta något!

Puss!


Onsdag

Började vid 10 idag med idrott och det var roligare än vanligt idag :) Sen hade vi engelska där vi hade gamla nationella, lyssna delar. Därefter slutade vi, skönt att sluta tidigt en dag i veckan iallafall. Just nu håller jag på att koka potatis och snart ska jag börja steka hemma gjorda köttbullar! Mums, vad gott! Vid 6 tiden ska jag simma med Johanna och hennes lillebror, kanske Stina och Jonas skulle med också :)
Idag är det tredje dagen jag är utan godis! Trodde nästan jag skulle ge upp igår för Jonas satt och åt goda chips bredvid mig, men det gick galant!haha. Idag är jag lite sur, trött och har ont i huvudet kan nog vara sur pågrund av att jag inte får någon choklad :( Men nu ska jag inte skriva om det för då blir jag bara sugen, ska tänka på den goda maten jag ska äta istället! :)

Puss!

Nu sticker jag

och äter med min pappa, tjoooock :)

Tisdag

Idag så vaknade jag vid 20 i 9 eller mamma väckte mig då för vi skulle ut med hundarna. Efter det så åkte vi till Jysk och fixade en dörr grej till vårt vitrinskåp och sen till maxi :) Nu har jag precis badat lite och läst SOLO :) Skönt med ett varmt bad, synd att det blir så kallt efter typ 10 min, vill att det ska vara varmt så länge man är där i, haha :) Vid 4 så ska min pappa, bror och jag äta pizza, fast jag tror jag ska ta en kebab i bröd :)
Jag sket i skolan idag för vi hade bara dom  2 sista lektionerna + att det är en timmes hål där emellan. Skönt att ha varit hemma idag :)

Hemma från skolan

Kom hem för någon timme sen och har huvudvärk som vanligt.. Har ätit lite så har blivit lite piggare och nu tänkte jag att jag skulle gå ut med Bella. Mamma jobbar idag så det är jag som går ut med henne då, alltid bra med lite motion :) Vi ska tydligen skriva in henne på ett hunddagis så hon slipper vara själv hela dagarna och det är ju rätt bra! Men nu ska jag ut med henne! :)

Puss!

Måndag

Då var det dags för skola igen, blä. Vi ska presentera våran målning på bruket för dom som jobbar där tror jag. Sen har vi matte vid 12 och sen foto vid halv 3! Älskar vårat schema, eller inte. Ska gå och äta frukost nu och sen ta bussen! Förresten så fyller min söta vovve 2 år idag! :)
Bella :) Lite mörk bild men har bara gjort om den ljusare i skolan så har inte det hemma.

Några bilder från igår :)


Johanna :)

Såhär lång blir Stina när hon har mina 10 centimetare :D


Okej, jag får nog inte lägga upp några andra bilder eftersom vi kom överens igår om att vi bara fick ta okej bilder, haha. Men ni får iallafall se hur Johanna och Stina ser ut :)


Karlssons

Har precis varit på Karlssons med familjen, haha. Drygt, finns ju ingenting där knappt :O Annars har jag bara spelat Wow, haha nööööördigt men det är rätt kul ibland faktist! Om man inte har något liv som jag typ.
Imorgon är det skola igen, hela det säger ju saken. Vill verkligen inte, det är sjukt tråkigt! Men det är lov om 2 veckor och det ska jag nog kunna genomlida skulle jag tro! Iallafall om mina fina vänner är i skolan :) Shit! Jag kom på att Johan falk är ikväll!! Så jävla bra, ska fett kolla på den, hade tänkt hyra dom filmerna jag inte har sett men nu verkar det som om dom ska visa resten på tv nu :) Blev fett glad när jag såg reklamen i veckan! Det ska jag göra ikväll och kanske vara med Jonas :)Nu ska jag laga mat!


Puss!

Godmorgon

Vaknade vid 9 idag, vilket är en timme mer än igår :) Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska lägga in bilder ifrån igår men sen vet jag inte. Kaaaanske göra idrotts läxan om jag orkar och kanske träna ikväll :) Det är ju sånt man märker! Ska gå och borsta tänderna nu tänkte jag!

pusssss

Mina underbara vänner :)

Dom gick för en stund sen, typ en halvtimme sen. Jag tycker vi har haft det roligt och vi tittade också på familjen adams:P Den var helt okej efter att ha sett den typ hundra gånger när man var liten. Jag har kommit på att jag är så glad för att jag har dom i mitt liv. Dom är så fina,snälla och hur underbara som helst! Jag har alltid kul när jag är med dom :) Så vill jag avsluta kvällen inlägg för snart ska jag nog gå och lägga mig är rätt trött efter allt skratt! Hehe :) Godnatt!

Puss!

Nu går jag...

och möter upp Stina och Johanna! Det ska bli kul att träffas idag igen, hehe har träffats hela veckan i skolan men mycket mysigare att vara hemma och tjocka oss och titta på film! :)

Köttfärsås och spaghetti

Har jag precis ätit! Det var gott och nu väntar jag på att jag ska gå och möta Johanna och Stina men det är dock en timme till dess om inte mer, haha. Får se om jag kan hitta något och sysselsätta mig med =) Kanske rita lite och se om jag kan få några kläd idéer?

Puss! =)

Favorit Parfymer :)


Dolce & Gabbana fick jag i födelsedags present för något år sedan och den luktar jättegott! Den kostar runt 5-600 tror jag. Detta är en liten flaska så den större kostar väl runt 800 tror jag.


Mexx Ice touch fick jag i julklapp och den ska lukta lite som Diors nya parfym. Så om man tycker den luktar gott så kan man köpa den här som är en lite billigare variant :)

Ingen Flinta :(

Jag hittade inte filmen, jag letade igenom alla fodral i min garderob och det är typ tusen stycken. Nej men det känns så. Vi har ännu mer uppe men jag orkar inte gå igenom alla fodralen där också. Men vi får nöja oss med Familjen Adams, tycker det är såna sköna filmer, haha :) Lite senare tänkte jag lägga upp 2 av mina favorit parfymer om ni tittar in då! =)


Ha det bra så länge! =)


Lördag

Vaknade vid 8 idag med som vanligt på helgerna >.< Men jag vaknade iallafall med min sötnos :) Vi tittade på så ska det låta igår och sen Boot Camp. Filmen var rätt bra, den var tydligen baserad på verkliga händelser. Jag tycker den var riktigt hemsk, jag fattar verkligen inte att dom kan göra så mot barn? Föräldrarna lär ju känna sig som svin efter dom har kommit hem därifrån. Den slutade iallafall bra!

Idag så kommer Johanna och Stina till mig! Vi ska titta på Familjen Adams och Familjen Flinta, haha :D Dock var inte filmen i i Flinta så jag ska leta sen och se om jag hittar den, hoppas det! Den otecknade är ju så bra! Sen ska vi tjocka oss med massa godis :) Nu tror jag att jag ska gå och duscha lite och sen leta efter Flinta =)

Puss!

Myskväll

Min bror och jag har hyrt en film som heter Boot Camp, handlar om tonåringar som är kriminella tror jag som kommer till ett läger på en ö där personalen är typ cpiga i huvudet. Min syster sa att den var bra, så vi får hoppas på det. Mamma och dom ville inte se den så det får bli Johan,Jonas och jag =) Snart ska jag börja steka hamburgare! Det blir hemmagjorda potatisklyftor till också, så det ska bli gott!
Usch idag fick jag IG IGEN på matteprovet! Asså jag pallar fan inte matten, hoppas det blir bättre sen när vi ska få det liiite lättare kanske. Vi har gjort pinns idag på fotolektionen med våra egna foton. Det var faktist rätt roligt! Så det blir nog att göra det nångång mer iallafall! Nej, nu ska jag börja steka!


Puss!

Fredag!!

Fan vad skönt att det är fredag idag! Har klarat ännu en vecka :) Har bara 2 lektioner idag och slutar vid 1, så det är slappt. Efter skolan så ska jag gå till mammas jobb och sen kanske vi skulle hyra film för jag vill ha myskväll idag, hehe =) Imorgon så ska Johanna, Stina och jag har myskväll och ta lite kort och sånt :) Jag avslutar med en bild på Stina också, hon var jättebra igår =) Har dock ingen bild på Johanna men det får det bli imorgon :)

Lyssna på Stina

Snart ska jag iväg och lyssna på Stina när hon ska spela fiol på kulturcentrum =) Det ska nog gå bra! Idag har jag varit i skolan hela dagen och haft det rätt roligt faktist :) Sista lektionen höll dock på att ta livet av mig, då var jag riktigt slö och trött. Har även haft ont i huvudet idag också, tog en tablett imorse och sen fick jag huvudvärk igen så jag tog en till för en stund sen. Det måste ju vara något på gång? typ en förkyldning, måste vara det. Johanna var ovanligt glad idag, hon har dansat, headbangat och skrattat hela dagen, haha :) Men det har varit roligt i skolan idag förutom dom tråkiga lektionerna. Nu ska jag gå på toa och sen göra mig färdig och åka :)

Puss!

Mår inte så bra

Efter jag hade varit ute med Bella kände jag att jag blev sjukt trött men jag stack först till pappa och sen till Anna. Vi gjorde hamburgare och spelade Buzz typ tiden, det var rätt kul fast jag sög snopp typ. Anna vann hela tiden = att jag är oallmänbildad. Skulle egentligen simmat ikväll med Johanna och Stina med men jag skiter i nog i det för det gör det säkert bara värre. Måste till skolan imorgon med, alla viktiga lektioner är då och sen ska Stina spela på kvällen med. Det blir nog en myskväll med Jonas och titta på film tror jag istället.

Godmorgon

Vaknade vid kvart över 8 idag, hade velat sova längre men det gick inte. Snart ska jag gå ut med Bella och sen åka till min syster som jag ska hälsa på lite. Vi ska spela Buzz eller hur det stavas, hon säger att det ska vara roligt så vi får se :)

Shutter Island var rätt bra faktist, jag trodde ju verkligen inte att det skulle vara så som den var. Men den är nog sevärd iallafall enligt mig =)


Puss

Shutter Island


Den filmen ska jag se på bio ikväll, med min syster och bror! :) Jag har hört att den ska vara bra så jag hoppas på det nu. Kom hem för 40 minuter sen och tog 2 ibumetin men jag tror att om man blandar ibumetin och alvedon så är det jättefarligt men mamma säger att det inte är det och att alvedonen har gått ur min kropp nu sen imorse. Så jag får väl se om jag dör eller nåt, haha nej men lite läääskigt jag måste kolla upp det nu!

Trött

Sitter i en datasal i skolan just nu och har fortfarande ontn i huvudet.. Känns som om det aldrig kommer att gå över. Inte särskilt kul ikväll när man ska på bio och sitta och ha ont i huvudet då. Om ca en timme ska vi ha svenska i 40 minuter, stor mening? Blir att åka hem efter det och sen ikväll blir det bio ju.

Puss


Tisdag

Imorse vaknade jag av en fett ont huvudvärk och ont i nacken och axlarna hade jag också. Men jag var tvungen att gå upp och ta huvudvärks tablett så jag tog 2 stycken för annars hjälper det inte. Jag känner att det börjar gå över nu som tur väl är, vill inte vara hemma från skolan. Fast jag känner inte alls för att gå till skolan men jag måste ändå. Får väl hoppas att huvudvärken går över helt sen så jag slipper det. Vi går till halv 4 idag och har rätt mycket hål på schemat också, drygt som vanligt. Jaja, ha en bra dag!

Puss!

Extra matte

Nu har vi precis haft extra matte och jag var smartast av alla, höhö :) Skojar bara nej men jag kunde faktist ekvationer! Är rätt stolt för jag brukar aldrig kunna något i matten.. Senare ska vi ha foto, vi kunde haft det tidigare men eftersom vi hade matte så gick det inte >.< Men men, när jag kommer hem så ska jag nog gå ut med Bella en runda i solen :)



Jag längtar till sommaren!

Skola igen

Nu är det snart skola igen och jag vill inte :( det är 7 minus ute och sen ska jag gå till ungdomsmottagningen vid 10 och sen ska jag gå tillbaka igen och ha 3 timmar hål! Usch, hatar denna dagen. Jag vill att det ska vara värmare på mornarna så man kan cykla nu. Hoppas det är värmare imorgon vid typ halv 10, eller det borde ju vara det? Men man vet aldrig, jag hoppas det så man kan cykla då iallafall. Nu på morgonen ska vi ha bild, vi håller på att bygga ihop en modell som vi kan visa upp där vi ska måla några väggar. Jag tycker det börja bli rätt drygt nu men det blev lite roligare när vi skulle använda oss av foton iallafall. Ska ta med fotona idag och se vad vår lärare tycker. Sen ska vi ha extra matte och sen foto! Jaja, jag ska nog överleva denna dagen också. Det är väl bara 3-2 veckor kvar till påsklov tror jag?

Ha en bra dag!

Puss!

Det blev wipeout istället

Jag tittade aldrig på Gossip Girl för mamma tittade på reprisen av svenska hollywood fruar :P Sen tittade vi på Wipe out! Det är alltid lika roligt, hehe. Lite besviken på att inte svensken gick vidare men det kommer fler gånger :) Snart tror jag att jag ska gå och lägga mig, är sjukt trött och ska upp tidigt imorgon. Jag tror jag ska läsa lite i Twilight också! Snart färdig efter typ ett halvår eller nåt, haha katastrof. Men jag säger Godnatt nu iallafall, ha en bra kväll! :) Puss!






Gossip Girl

Snart blir det att titta på Gossip Girl som börjar vid 7! Det är sjukt bra =) Idag har min syster varit hos oss så vi har ätit lite och fikat :) Vi var även ute med hundarna en runda och sen gick jag till konsum med mina två bröder. Så jag gjorde negerbollar sen, as gott! Har även pumat min cykel så jag kan cykla till skolan sen! Fast imorgon så beror det på hur kallt det är eftersom jag börjar vid 8. Så kanske att jag cyklar på tisdag istället. Jaj, nu ska jag kanske duscha och sen titta på Gossip Girl :)

Puss!

Godmorgon

Vaknade vid ungefär halv 9 idag, bättre än igår iallafall. Det är fint väder ute idag igen så det blir nog att gå ut en runda sen. Ikväll så kanske mamma och jag skulle till gymmet och köra lite body balance och zumba =) Imorgon är det skola igen, jag har verkligen ingen lust att gå dit nu för tiden. Jag är så trött på allting. Dessutom har vi en 3 timmar lång lektion och sedan hål i 3-4 timmar och sen börjar vår andra lektion! Underbart eller vad. Nej, jag längtar till påsklovet och sen är det bara 10 veckor kvar sen är det sommarlov! :) Nu ska jag se ifall Jonas vill äta lite frukost!

Puss!

Skönt väder!

Det är så sjukt skönt väder ute, solen lyser och det är helt perfekt för att gå en runda med hunden :) Så jag gick med Bella en runda runt ån, tog 50 minuter så det är alltid något, inte mycket men lite iallafall =) Gud vad jag längtar till sommaren nu, det ska bli så skönt, man slipper ha på sig en massa kläder hela tiden för att inte frysa. Men jag känner att det är påväg nu! Ska se om mamma vill köpa kebab sen är så sjukt sugen på en kebabrulle med en massa sallad och god sås, jag borde få det eftersom jag är ute med Bella rätt ofta nu, höhö:)
Min lilla sötnos <3

Lördag

Vaknade vid 8 av att katten jamade, heter det så? Asså det var helt sjukt, det var as högt. Han är nämligen rädd för min "låssas pappa" så när han äter frukost och katten ligger under bordet så får han typ panik och jamar som en idiot. Men jag kunde iallafall inte somna om så jag gick upp och åt frukost som blev 1 ägg,2 rostade mackor och mjölk :) Nu har jag precis tagit mig ett varmt bad och undrar vad man ska göra idag? Vi får se vad man kan hitta på.

Puss! :)

Skooooola

Just nu sitter vi i skolan och letar bilder till ett collage vi ska rita upp sen. Johanna har också skaffat en blogg nu men hon är så trög så hon kommer inte in förräns nu, haha :) Hon hade glömt bekräfta sin e-mail, haha =) Idag är det en skitlång dag och jag kommer typ ta livet av mig sista lektionen. Vi har då svenska i 1 och en halv timme! Usch, men det är skitgod mat så jag ska äta as mycket, haha :D Tjockis :)


Puss

Fika på stan

Har varit och fikat på stan med Johanna och Stina, blev lite skitsnack som det oftast brukar bli! :) Sen åkte mamma och jag å sa upp gymmet, var tvungen att göra det 3 månader innan så ja. Blev faktist lite taggad på att träna när jag såg en kille springa på bandet, hehe. Haha, kan misstolkas men jag menar att jag bara vill träna, haha. Gjorde precis lite sallad också, det blir lasange idag! Ska bli sjukt gott =) Senare blir det nog att sticka till Jonas kanske. Imorgon så är det nationella i svenska då vi ska skriva uppsats! Hoppas det går bra.

Alice i underlandet

Ikväll så ska Jonas och jag gå och se Alice i underlandet! Jag hoppas den är bra, det verkar ju så på trailen iallafall =) Just nu sitter jag och lyssnar på musik,läser bloggar och äter godis. Jag tycker att Nickelbacks- If today was your last day har en riktigt bra text! Så därför lägger jag upp den här nu:)
My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

Against the grain should be a way of life
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life

If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day

If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
Cause the hands of time are never on your side

If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?

Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day


Visst var den fin? :)

RSS 2.0