Egoboost

Fick Blondinbellas bok av min syster i julklapp och måste säga att den är jättebra! Speciellt till tjejer med dåligt självförtroende och till andra. Trodde faktist inte den skulle vara så bra men det var den, så tycker verkligen att alla borde läsa den :)

Hemma igen

Körlektionen gick jättebra och ska ha en till redan nästa vecka igen, ska se till att plugga lite med! Sitter just nu och äter choklad, cookies & cream, muuumsigt. Var även på maxi också där jag köpte 2 filmer för 99 kr, billigt och bra :) Det blev Hitman och Hairspray, har dock redan sett dom men dom är bra så det fick bli dom :)

Körlektion

Har precis sminkat mig och ska snart åka in till stan och ha körlektion. Sen blir det att vänta på mamma tills hon slutar jobbet så jag kan åka hem med henne =) Har inte så mycket mer att skriva just nu, så hörs sen!

Väska

Beställde en ny väska ifrån H&M förra veckan, så den kommer väl på onsdag eller nåt skulle jag tro. Ville köpa en Tiger väska men den kostade 2500 och eeh jag har ju inte dom pengarna precis och då såg jag att H&M hade fått in vår grejer så då såg jag den och tryckte hem den för 200 kr :) Lite skillnad kanske, haha.

Här är den, fast om den är för liten skickar jag nog tillbaka den tror jag.

3 Januari

Idag har jag varit i stan  med Jonas och det fanns ju ingenting som vanligt där. Vi gick till körskolan och gjorde lite test där och jag klarade äntligen mitt efter 12 gånger, haha. Ska ha körlektion imorgon, det var 2 månader sen sist jag körde så får väl se hur detta går. Måste komma igång nu igen så jag kan få körkortet snart! Är ju bara en och en halv månad kvar tills jag fyller år! Men försöker iallafall satsa tills i mars/april nångång.
Om en vecka börjar skolan igen, dagarna går så jävla fort! Men det är skönt att vi går mot ljusare tider nu iallafall, snart vår och sommar :) Guuud, vad jag längtar till sommaren!

Bild från i sommras, ser lite skev ut men min näsa är ju sne så hela jag är väl det med, haha  :)

RSS 2.0