Grattis till mig

Idag fyller jag år :) och jag blir 17 år! onödigt man kunde blivit 18 direkt istället men nu är det ju inte länge kvar :) Dagen firas med att gå i skolan, wiiiie. Sen ska jag hem och laga mat och göra tårta! Så det blir en bra dag skulle jag tippa på =) Imorse så väckte mamma och hennes sambo mig vid halv 7, haha. Jag fick pengar och träningskläder som jag vill ha! Det var bra :) Nu ska jag gå och kissa innan jag ska gå till bussen =)

Puss!

Söndag

Fy vad mätt jag är! Har gjort thaigryta som var sjukt god och stark :D Åt även det igår också hos Jonas(a) haha. Idag har jag rensat ur mina lådor lite och städat hela rummet, både dammat och dammsugit! Känns som om man inte har några grejer kvar nu i lådorna, helt tomt ju. Sen gjorde jag då thaigrytan och ikväll blir det till att träna. Vi ska köra Body Balance och Zumba, hatar bodybalance men följer med för mammas skull, haha. Det är ju dessutom bra träning, men det är för segt för mig.

I fredags var vi på estetfest, hade rätt så kul :) Stina och jag trodde att vi var dom ända ettorna som skulle komma men sen såg vi 4 till ifrån vår klass, så det var kul! Blev lite roligare då iallafall. Vi stannade inte så länge för alla skulle ut på pubben sen men det får ju inte Stina och jag så vi åkte hem. Efter 10 minuter ringde Jonas och ville bli hämtad? ändå insisterade han på att han skulle ut dit. Haha :) Men det var en rätt lyckad kväll ändå, enligt mig iallafall. Hände väl lite "dramatiska saker" men det kanske man inte ska skriva ut här, hehe.

Puss!

Skola snart

Nu blir det snart att åka till skolan och det börjas med härlig naturkunskap. Usch, vi håller på med en massa jobbiga och tråkiga frågor just nu. Men jag ska nog överleva skoldagen. Efter skolan så ska vi gå och äta sen måste vi gå till kyrkan eftersom vi måste öva lite innan konserten. Det kommer bli jättekul, tror jag :) Walter Owens var as cool, haha :D Men det kommer bli bra!

Puss

Gospel

Usch och fy vad jag är trött! Jag fattar inte hur jag kan vara det, gick och la mig halv 10 igår och sov till 8 idag? Sur,trött och ont i huvudet är inget bra när man ska till gosplen. Tog precis en huvudvärks tablett så jag hoppas det hjälper. Idag kommer ju Walter Owens till gosplen så det ska bli intressant. 

Innan idag så tittade vi på Jonas och hans klass på deras "The look of love". Det var jättebra tycker jag och rätt bra skådespeleri, hehe. Jonas sjöng också, det var jättebra fast lite för hårt :P haha :) Min lilla sötnos <3 Men nu ska jag gå och vänta på att Stina ska ringa mig.

Puss

RSS 2.0