Jävla skit 3

Beställde en htc ifrån 3 för snart 3 veckor sen och jag har inte fått den än. Ringde förra veckan och då sa dom att dom skulle få in den på torsdagen och skicka den direkt men den har inte kommit än. Så ringde precis och då sa han att han bara kunde se att dom skulle skicka den denna veckan?! Ååååh så sjukt jävla irriterande, fan man vill ju knappt ha mobilen längre....

Måndag

Måste först börja med att säga att jag är sjukt besviken på sånna som röstar på sverigedemokraterna. Fattar ingen vad dom vill göra med detta landet eller? Det är sjukt iallafall.
Idag så mår jag lite sådär, tror jag börjar bli sjuk. Har ont i halsen och näsan rinner lite så förskyldningen kommer väl snart. Vet inte vad jag ska göra idag, har ju studiedag. Funderar på om man bara ska ta det lungt och titta på en film eller nåt bara.
Igår fick jag lite nya grejer av mamma, ett skrivbord,matta,lampa och en rullgardin. Så nu är mitt rum lite större och finare :) Ska sedan måla om också nån dag så det blir nog fint till slut.
Nu ska jag fortsätta vara besviken på folk som röstade på sverigedemokraterna!

Torsdag

Snart blir det att cykla till skolan, vill verkligen inte idag. Känns så onödigt att cykla in för en lektion men man får väl göra det ändå. Om vi bara ska göra frågor idag känns det lite onödigt för jag är nästan redan färdig med alla så det hade ju varit lite irriterande.
Jag har ju inte fått min mobil än och idag är det 2 veckor sen. Men vi ringde i tisdags och då sa dom att dom skulle få in den idag och att den hade blivit försenad just den vita telefonen också självklart. Men om jag har tur så får jag den imorgon annars blir det väl på måndag.. Det känns lite surt men det får väl gå det också.
Usch känner mig verkligen nere idag, vet inte varför men alla har väl sina dagar.
Nu ska jag gå, ha en fin dag:)

Volleyboll

Idag har vi haft volleyboll turnering och det var väl sådär. Vissa blir ju sura och varför inte bara ha kul istället och skratta åt oss själva? Vi vann inte en enda match men jag hade hyffsat kul ändå så varför bli sura på varandra? Skulle cyklat in till skolan idag egentligen men Stina väckte mig och sa att det regnade lite då och då så vi tog bussen. Men ska ju cykla imorgon, skitsamma om man missar någon dag ibland :)
Snart ska jag ut med hundarna och sen ska jag möta Jonas så jag kan få min cykel igen :) Och senare så ska vi till min bror och fika lite =)
Nu ska jag ut med vovvarna :)

Torsdag

Idag så börjar inte vi förräns vid 1 och slutar 2, stor mening men jag cyklar in ändå annars missar man så mycket. Får ju motion också så det är bra :) Idag hoppas jag på att jag ska få min nya mobil också. En HTC wildfire, det har gått en vecka nu så jag borde få den nu tycker jag.
Sångläraren ringde igår så jag ska ha sånglektion på tisdagar nu, det ska bli kul men kommer vara riktigt nervös på tisdag.
Nu ska jag nog sminka mig :)
Puss!

Såhär ser den ut :)


Sånglektioner

Uuuuuuusch! Fick reda på att jag ska få sånglektioner nu! Shit jag kommer se ut som en tomat när jag är där inne, kommer vara as nervös :( Blir antagligen på fredagar men jag hoppas att det blir bra. Nervööööös!

Elle


Nu ska jag sätta mig och läsa Elle och äta lite choklad :) Har bara läst typ 50 sidor så det är några till! Tänkte jag skulle ta itu med det nu istället för att göra svenska läxan som jag inte fattar :)

Söndag

Satt och skulle installera Photoshop men hittar inte koden! Det är liiite irriterande men det får väl gå antar jag.
Skulle vara kul att att göra om lite bilder på Bergjuven som jag tog kort på i onsdags. Den var så sjukt fin och söt! Ska lägga upp en bild på den :)

Igår så ändrade jag om lite i mitt rum igen. Kastade ut min byrå eller vad man ska säga. Så jag fick städa ut allt jag hade i den och sen fixade jag lite i mina garderober och slängde in lite saker i dom,haha. Jag vet ju inte vart jag ska ha alla mina grejer nu ju. Jag vill ju inte slänga allt men jag har typ en garderob med bara grejer i och väskor. Får väl se om jag kan packa ner allt i en flyttkartong eller nåt så slipper det ta en massa plats.
Nehe nu ska jag titta facebook :)


Här är en lite bild på den, så söt så :)


En skolvecka avklarad!

Sjukt skönt att den första riktiga veckan är över. Vi har redan haft 1 inlämningsuppgift,en redovisning och 2 andra läxor, på en vecka. Men det är väl det vi får ta nu, antar jag. Men det har gått bra :)
Har inte sovit så bra denna veckan, har vaknat flera gånger på nätterna och jag vet inte varför? Kan det vara för att man är stressad eller är det något annat? Jobbigt är det iallafall, kan nog inte riktigt slappna av ordentligt.
Jonas och jag tittar på fotboll, det är sverige-ungern och sverige leder?! Väldigt ovanligt men så kan det va, haha. Iallafall så ligger vi bara och myser och pratar lite skit, hihi :) Nu ska jag fortsätta titta, Puss!


RSS 2.0