Trött

Nu börjar jag bli trött och funderar på om jag ska lägga mig och titta på Step Brothers. Var hemma hos syster och hennes pojkvän innan och det var trevligt :) Även farmor och min kusin var där också så vi spelade lite fia med knuff och åt lite. Nu tittade vi precis på En annan del av Köping och det var också rätt bra, har aldrig tittat på det innan, kanske en gång men det var helt okej.

Imorgon så börjar vi vid 10 för vi bestämde oss för att titta när treorna spelar upp sitt smp. Jonas ska sjunga också så det ska bli kul =) Sen på kvällen blir det gospel och det blir förhoppningsvis också roligt! Men nu ska jag nog titta på film.

Puss!

Maxi

Fy fan vad mätt jag är nu! Min bror och jag gjorde fisk och potatismos, sjukt gott är det! Tror jag spricker snart, åt alldeles för mycket! Vi har varit på maxi och handlat och jag hittade Step Brothers för bara 49:- billigt för en as bra film, haha. Sen hittade jag självklart en choklad också och lasagne som jag ska äta imorgon innan jag sticker till gosplen. Imorgon så kommer Walter Owens från USA som ska vara med oss :) Tycker det är lite coolt, dock ska vi få några nya låtar som är hans då som vi också ska sjunga. En dag innan konserten! Tycker det är lite för lite tid, men får hoppas det går bra. Nu blev jag bajsnödig så nu ska jag gå och fälla ett träd, haha :D


Söndag

Idag är det söndag igen och det blir bara att ta det lugnt idag typ. Ska till syster och hennes pojkvän och fira dom lite för en har och en ska fylla år :P Hehe. Sen blir det nog bara att slappa ikväll =) Har ritat lite kläder precis! Fick lite inspiration igår när Stina och jag var i stan. Vi var inne i en sy affär, vi tittade lite på tyger. Jag hittade ett jättefint blått silkestyg som hade varit skit snyggt till en klänning. Så nu har jag ritat upp den och ska försöka sy nån dag?! Får se hur detta ska gå. Måste gå in dit och köpa tyget också, det var ändå rea nu också så jag vet faktist inte varför jag inte köpte det igår? Jag hittade en jättefin väska också fast när jag tittade på prislappen kostade den 4000:- ! Det var en Marc ó Polo väska, jag har redan en som börjar gå sönder lite nu som jag köpte förra året nångång. Så då tänkte jag att man kunde ta och köpa en ny, men icke! Skulle aldrig köpa en väska för 4000 kr, kanske om man fick sådär några tusen mer i månaden. Igår så köpte jag iallafall, ett nytt ritblock eftersom mina andra är fulla nu, sen fick det bli ett suddig också som jag ska ha i skolan, mitt är ju värdelöst! Sen köpte jag hårinpackning från Björn Axén, får se om det funkar har precis använt det så jag får se! :)

Puss!

Söndag

Snart så ska Jonas, Stina och jag på någon musik grej i stan. Jag orkar inte sminka mig idag så det får bli osminkat.
Igår var Stina, Ellen och jag på bio, det blev It's complicated och den var bra! Jag tycker det iallafall, den var rätt rolig faktist, hehe. Innan det var vi och åt kebab och det var med väldigt gott, haha :) Sen idag så har vi bara legat på golvet och suttit vid datan, Stina och jag. Vi tittade på Awake på youtube, haha. Den var rätt bra faktist :) Stina och sitt youtube asså, hhihi =) Nu ska jag göra något annat vettigt.

Puss


Skola

Idag är det skola! och jag ser framemot det rätt så mycket faktist! Det är en lugn dag också så det är inte så farligt. Efter skolan ska vi testa gospel, får se hur detta går,haha. Nu  måste jag göra mig färdig så jag hinner med bussen sen :)

Puss!

Project Runway

Tittade precis på Project Runway och det var ett rätt så intressant tema. Dom hade olika film genre som dom fick skapa en karaktär göra kläder till då :) Det måste vara kul fast det är nog rätt så svårt! Tänk vilken chans dom har fått som har fått vara med i det programmet. Jag själv vill bli designer men det är nog sjukt jävla svårt att lyckas inom det. Men jag tror att man verkligen måste våga satsa och inte fega ur. Jag menar min bästavän Stina och jag har ju redan ett märke! Haha, vi ska lyckas vi :) Jag ska bli lika känd som Jimmy Choo och Tamara Mellon som har skapat märket. Jag ska lyckas!:)


Jimmy Choo och Tamara Mellon


Söndag

Idag är det söndag och det betyder att det är skola imorgon igen. Jag tycker det känns som om man bara har haft helg, fastän man har haft ett långt lov. Jag har saknat vännerna mycket, så det ska bli as kul att få träffa dom imorgon igen. Jag längtar nästan till skolan, för vi har alltid så kul. Det går inte en enda dag utan att vi inte har kul typ? Det är jäkligt skönt att man har fått så bra vänner :) Vi ska testa att sjunga i en gospel kör imorgon också, haha. Jag är inte så sugen på det men man måste ju prova för att se om det är roligt. Så vi ska äta lite och så också innan sen måste jag lämna tillbaka mina jeansleggings som jag köpte i måndags?! Dom har gått sönder i sidan på benet, tycker det är dåligt och jag har bara tvättat dom en gång? Men jag tycker jag borde få ett par nya iallafall.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska titta på Project Runway vid 7 sen :) Ska nog ta mig ett varmt bad också =)

Puss!

Karlskrona

Idag så ska jag till karlskrona med min kusin :) Vi har inte hittat på något på jättelänge så det ska bli kul. Vi ska käka lite McDonalds också =) Sen ikväll ska kanske Jonas och jag baka minttoppar eftersom dom inte hade blockchoklad förra gången :P Eller så kanske vi ska bowla eller nåt :)


Puss!

Vilket är snyggast?

Rött eller rosa?
Själv tycker jag att rött är snyggast, det ser mer stil ut än vad rosa gör.



Stan

Idag har jag varit på stan med Stina men jag hade inga pengar så jag kunde inte köpa något. Stina hittade lite t-shirts och ett par leggings. Sen gick vi och fikade hos mamma och det var gott,höhö :) Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, väntar på att Jonas ska ringa mig och se ifall han vill komma till mig. åååh, fan vad jag ångrar att jag klippte av mina naglar igår!! Jag hade ju som sagt en dålig dag igår och sen skulle jag ta bort naglack på ena tummen och då fastnade det bomull på den andra tummen och då fick jag ett utbrott och tog bort allt naglack och klippte av mig naglarna?! Nu ser det förjävligt ut och det är fortfarande lite rött i nagelbanden som jag inte får bort! Hatar att inte ha långa naglar, men jag hoppas dom växer fort. Det är lätt att vara efterklok.

Puss!

Torsdag

Fy fan vad veckorna går fort, det är helt sjukt. Snart skola igen ju. Men iallafall så ska Stina och jag in till stan idag och titta lite. Sen vet jag inte vad jag ska göra? Men det är sånt man märker. Jag försöker få upp Jonas ur sängen nu men jag lyckas inte så bra >.< Nu ska jag äta frukost!

Puss!

Mys

Nu håller vi på att titta på filmen och den verkar vara helt okej. Så nu blir det de sista blogg inlägget för idag. God natt :)

Hos Jonas

Nu är jag hos Jonas och vi har precis ätit lite pizza, hehe :) Vi ska titta på en film sen vid 9, vet inte riktigt vad det är för någon men det är rätt bra skådespelare med. Nu ska vi gå och duscha :)


Puss!

Hemma igen =)

Nu har jag kommit hem igen, det var helt okej, lite drygt ibland bara men annars funkade det :) Vi fick kalops och sen mandelmusslor till efterrätt. Det var också rätt gott fast jag tycker inte om mandelmusslor så mycket längre. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske till Jonas?

Puss!

Middag

Nu ska vi snart åka till mormor och äta middag. Jag känner inte direkt för det längre för min dag är inte så bra idag. Det känns även som om jag håller på att bli sjuk, irriterande om jag ska bli det igen nu när skolan börjar. Men nu ska jag gå och kissa sen ska vi nog åka.

Puss!

Söt klänning


Jag har hittat en söt klänning från H&M men frågan är vilken som är finast?
Jag tycker alla ser rätt bra ut men den svarta är ändå coolast fast jag vet inte
om jag skulle passa i den. Men vilken är finast?

Onsdag

Filmen var helt okej igår, den var lite seg ibland men ändå rätt så bra. Den första filmen var ändå bäst tycker jag. Men iallafall så vaknade jag av att hundarna skrek för Alfie är så jävla kåt i Bella nu när hon löper! Det är sjukt irriterande. Sen hörde jag min lilla kise skrek som tusan för han var livrädd så jag var tvungen att släppa ut han. Jag antar att man får stå ut med det i en vecka till eller nåt.

Idag så ska vi hem till mormor och äta middag. Det kanske kan bli trevligt? Jag vet inte, det brukar inte vara så jättetrevligt men vi får se. Vi skulle egentligen ha bowlat ikväll men sen kom jag på att det är röd dag idag så jag vet inte om dom har öppet? Men vi får ta det en annan dag istället, det är ju faktist några dagar kvar på lovet.

Puss!

Luftslottet som sprängdes



Ikväll blir det att se Luftslottet som sprängdes med min bror. Jag tycker dom andra två filmerna har varit rätt så bra så då måste man ju se den sista också! Det är många som har sagt att den ska vara bra, så vi får hoppas på det!


Tisdag

Idag när jag vaknade så snöade det en massa igen, jag tycker det börjar bli lite drygt nu. Jag vill att våren och sommaren kan ta över nu istället. Men jag fick iallafall gå ut med Bella i snön och det var svinkallt för jag hade gått hem ifrån Jonas också. Jag känner mig lite frusen nu så jag ska ta ett varmt bad snart och måla naglarna i en annan färg sen :) Ska även testa att sätta på lite såna "pluppar" haha vet inte vad jag ska säga, men typ såna fina stenar? Aja, kanske kan visa sen. Men nu ska jag bada :)

Puss!

Drömtårta

Jonas och jag gjorde en rulltårta istället för dom hade ingen blockchoklad så det fick bli en drömtårta. Jag tycker ändå att man säger drömrulltårta, för det är ju ändå en rulltårta. Men vi misslyckades första, för jag tog ut den för tidigt och sen la jag på vaniljkrämen när den var varm? Hur tänker man då om man får undra? Men vi fick iallafall slänga den för den blev helt cpig. Men den andra blev rätt så bra! Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, jag vill spela monopol. Det vill säkert inte Jonas men jag ska iallafall fråga han.

Imorgon så blir det att åka in till stan med min syster. Vi ska äta lite och titta i affärerna, inte för att jag tror det finns det i den här lilla hålan, haha. Men man får ju titta iallafall.

Drömtårta

Söndag

Idag vaknade jag vid 10 ungefär och skulle irritera Jonas så han skulle vakna men det är tydligen bara han som kan irritera mig. Jag lyckas aldrig irritera han >.< Men vi har iallafall bakat dajm muffins och ikväll så ska vi göra mint toppar hos han :) Anna och hennes pojkvän skulle komma och fika sen men just nu är dom ute och går. Jag vill även ha mat snart, jag börjar bli hungrig men mamma och hennes sambo är fortfarande och kollar på säng? Dom har varit det i typ 3 timmar snart, helt sjukt. Ska nog ta en macka...

Puss!

Löööördag

Idag har jag bakat med mamma och min syster :) Det blev bullar och en kladdkaka med after eight i och sen så gjorde vi hemma gjord pizza. Så vi spenderade nästan 4 timmar i köket idag, men det var kul. Jag smakade en bulle men den var inte god, eller så var det för att jag mådde illa. Jag har känt mig konstig idag, känner mig konstig i huvudet och även haft ont i det som vanligt och mått illa också men det är ju inte heller något så ovanligt. Det är sjukt jobbigt att må illa varje dag, men jag vet inte vad det är? Vi var iallafall och hyrde film precis och det blev hemma värst, borta bäst. Den verkade rätt så bra så vi får hoppas på det. Det blir en hemma kväll idag iallafall.

Nyår var helt okej, lite tråkiga grejer hände men det slutade bra i slutändan ändå. Jag tycker det var helt okej och hade roligt ibland iallafall :)






Dagens låt: Jason Derulo- Whatcha say

Wha- wha- what did she say?
Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did.
Mmmm whatcha say,
Mmmm that it's all for the best?
Of course it is.

[Verse 1]
I was so wrong for so long
Only tryna please myself (myself)
Girl, I was caught up in her lust
When I don't really want no one else
So, no I know I should've treated you better
But me and you were meant to last forever

[Hook]
So let me in (let me in) give me another chance (another chance)
To really be your man
Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn't know what to do
But when I become a star we'll be living so large
I'll do anything for you (for you)
So tell me girl

[Chorus]
Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say, (whatcha say)
Mmmm that it's all for the best?
Of course it is
Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say, (whatcha say)
Wha- wha- wha- wha- what did she say

[Verse 2]
How, could I live with myself
Knowing that I let our love go (love go)
And ooh, when I do with one chance
I just gotta let you know
I know what I did wasn't clever
But me and you were meant to be together

[Hook]
So let me in (let me in) give me another chance (another chance)
To really be your man
Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn't know what to do
But when I become a star we'll be living so large
I'll do anything for you
So tell me girl

[Chorus]
Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say, (whatcha say, whatcha say)
Mmmm that it's all for the best?
Of course it is
Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say, (whatcha say, whatcha say)
Wha- wha- wha- wha- what did she say

[Verse 3]
Girl, tell me whatcha said (said) (said)
I don't want you to leave me
Though you caught me cheatin'
Tell me, tell me whatcha said (said) (said)
I really need you in my life
Cause things ain't right, girl
Tell me, tell me whatcha said (said) (said)
I don't want you to leave me
Though you caught me cheatin'
Tell me, tell me whatcha said (said) (said)
I really need you in my life
Cause things ain't right

[Hook]
Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn't know what to do (I just didn't know what to do)
But when I become a star we'll be living so large
I'll do anything for you
So baby watcha say!

[Chorus]
Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say, (whatcha say, whatcha say)
Mmmm that it's all for the best?
Of course it is
Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say, (whatcha say, whatcha say)
Wha- wha- wha- wha- what did she say

RSS 2.0