Skönt väder!

Det är hur fint väder som helst idag och det märks att det börjar bli sommar nu. Jag tycker att det ska bli lite varmare i vattnet så man kan bada med. Jag var vid mållsjön idag och badade hundarna, dom ser så roliga ut när dom leker,hehe. Jag skulle även sola hemma också men det blev alldeles för varmt så jag gick upp igen.

Jag vill bli frisk nu och ha bort min hosta. Det är så jävla jobbigt att hosta när man ska sova, usch ja. Nu ska jag snart iväg och äta vofflor! Mums!



Mållsjön

Göteborg

Nu har jag varit i Göteborg och kom hem inatt klockan 2 typ. Det var rätt så kul fast lite jobbigt att ha hosta och vara förskyld, men det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra. Vi fick bara shoppa i 1 och en halv timme, vilket jag tyckte var sjukt tråkigt. Jag trodde vi skulle shoppa typ 2-3 timmar iallafall, så vi fick skynda oss igenom affärerna. Jag köpte ett linne och en bikini på H&M och inte mer. Jag såg mest fram i mot att shoppa, så fick vi bara shoppa så lite. När vi sen skulle gå bort till Liseberg ifrån nordstan så såg vi Top shop som vi ville gå in i, men icke. Stina och jag bestämde oss för att vi ska till Göteborg i sommar och shoppa en massa istället. Men sen på Liseberg så köpte vi åkband även fast jag inte var så sugen på att åka. Men vi åkte lisebergsbanan och då blev jag lite taggad så då åkte vi balder! Jag älskar den, man blir så pirrig i magen och der typ känns som man ska dö men det gör man inte! Haha, det är kul. Sen åkte vi parishjulet vilket var läskigt för jag är höjdrädd,haha. Sen så blev det sagoslottet 2 gånger,haha. Vi åkte inte mer sen så det var nog ganska onödigt att köpa åkband. Sen gick vi mest i affärerna på liseberg, dom har lite roliga grejer där. Jag köpte morsdag present till min älskade mamma, hihi. Men iallafall så var vi på liseberg i 8 timmar, vilket jag tyckte var lite för mycket. Men det kanske hade varit kul om man hade åkt lite mer men så bra mådde jag inte. Miss Li uppträdde också och hon var okej. Vid 10 så åkte vi hem och var hemma vid 2. Göteborg var rätt så okej men det kunde ha varit roligare! Nu ska jag ladda upp bilder på min bikini och mitt linne. Puss


The bikini.



Linnet som stöder Aids och Hiv, jag gjorde en bra gärning iallafall.

Onsdag

Idag på morgonen så tog jag lite sovmorgon till halv 10. Det var tur det för bilden var inställd igen! Hon är ju aldrig där och nästa gång är sista gången och då vill man ju ta hem sina grejer. Men skolan var rätt lugn idag, vi gick bara till typ 20 i 1 för att lärarna skulle iväg. Jag tror jag hade feber i skolan men det verkade som om det gick över sen hemma. Det var as god mat i skolan och det var typ därför jag var tvungen att gå idag, höhö. Kycklingbitar, ris och currysås! Det är fett gott! Men iallafall så har jag inte gjort annat än att vila idag, tror jag. Imorgon blir det ingen skola eftersom vi har idrottsdag och det kan jag inte vara med på om jag är sjuk. Imorgon ska jag även köpa lite mat och sånt som ska med till GBG. Jag känner typ för att både åka dit och inte. Jag hoppas att jag inte har feber och inte så mycket snorande, jag kommer inte att klara av det om jag har det. Då är man ju helt död isåfall och kan inte åka några karuseller. Jag blir ledsen när jag är sjuk för att det inte kommer att bli bra i Göteborg, det suger! Jaja, nu ska jag gå tillbaka till sängen med Jonas och titta på fotbollen! Puss.

Usch på att vara sjuk.

Nu har jag precis varit hos frisören men jag klippte bara upp det och sen topparna. Luggen blev iallafall rak idag,haha. Idag har jag bara vilat och varit hemma från skolan. Det får bli att plugga lite sen för jag måste göra mitt so prov på torsdag, eftersom jag inte gjorde det idag. Jag vet inte om jag ska gå imorgon eller inte, jag har inte ont i halsen nu men kommer säkert få ikväll. Jag hostar som jag vet inte vad, jag har jätteont i lungorna nu. Inatt var fan värst, jag vaknade vid 20i 2 och hostade hur mycket som helst sen kunde jag inte somna om förräns efter typ 2 timmar. Så jag vaknar typ hela tiden sen och det hjälper inte att man typ sitter upp och sover heller. Hosttabletterna hjälper inte heller så jag får väl bara vänta, antar jag. Jag hoppas verkligen jag är frisk till Göteborg!! Man orkar ju inte gå så som man är nu iallafall en hel dag där. Då dör man väl eller nåt. Nu ska jag nog antingen sätta mig vid tv:n eller så ska jag göra lite mat. Puss.

25/5

Nu har jag kommit hem från skolan efter ett väldigt hostande. Men jag mår bättre idag än vad jag har gjort dom andra dagarna förutom då att jag har fått mer hosta. Usch jag skulle redovisa idag och fick typ värsta hostattacken eller nåt, fan vad jobbigt det var. Jag har bara lite ont i halsen men annars mår jag faktist rätt bra, tror jag. Jag ringde till min lärare och sa att jag inte orkade gå på öppethus idag och att jag inte kommer imorgon. Imorgon ska jag ju till frissan också, kul att sitta där och typ hosta ner henne. Jaja, nu är det som det är. Ska nog gå nu, heejs.

Sjukling

Jag hatar att vara sjuk och jag har hur ont som helst i nacken. Jag har smörjt in mig med voltaren så jag får se om det hjälper lite. Imorgon är det skola igen och sen har vi öppet hus, så grymt tråkigt. Jag vet inte heller om jag orkar att vara med på det, jag kommer ju säkert att inte orkar gå i skolan så jag får se imorgon. Snart ska jag titta på repriser igen, haha. Desperate housewives och Grey's anatomy. Nu måste jag gå och kissa igen eftersom att jag dricker sjukt mycket vatten just nu, haha. puss.

Värre idag!

Idag när jag vaknade kände jag mig lite värre än igår, det känns som om inte mitt huvud typ hänger med. Jag vet inte om jag har feber eller nåt heller. Men jag ska försöka att ta det lungt nu tills vi ska till Göteborg och jag hoppas verkligen att jag blir frisk tills dess. Det ska alltid hända något tråkigt när man ska göra nåt, blää. Dom säger att influensan håller i sig i några veckor och sen blir man bara trött hela tiden. Men jag hoppas att jag har tur och inte blir sängliggande. Det konstiga är också att jag inte är så sugen på godis eller mat heller! Det är ju helt otroligt, det är nu man kanske ska avvänja sig ifrån sockret då kanske?Haha. Men ikväll så ska vi titta på film och det blir nog att vi sover hemma hos Jonas ett tag eftersom att vi säkert smittar ner min familj annars. Fast jag är ju hemma å dagarna så då blir dom väl smittade ändå. Jaja, det är inte lätt. Ska titta runt lite nu, Puss.

22/5

Usch jag känner att jag börjar bli sjuk nu, är helt tjock i halsen och har ont i huvudet å är trött. Det passar ju fint tills vi ska till Göteborg på fredag! Sur jag blir men jag får hoppas att det inte blir så allvarligt och jobbigt. Jag får skylla mig själv att jag har varit med Jonas som är sjuk. Jag la mig i ett varmt bad innan, vilket var jätteskönt sen åt jag mackor och  bullar som mamma hade gjort. Det är världens bästa att äta hemmagjorda bullar och saft. Jag funderar på om jag ska gå och sova lite? Jag får se, ska iallafall gå härifrån nu. puss

kalas!

Nu har jag precis gjort mig färdig och ska på kalas hos min pappa som fyllde år igår. Men det är inte förräns vid 5 typ. Vi ska äta grillat och det ska bli gott! Min älskade farmor ska vara där också som jag har saknat lite,hihi. Det är skönt att vara ledig lite nu, inte så mycket men det är ju alltid 2 dagar extra. Det kan ju faktist göra mycket också. Men nu är det bara lite kvar, vilket ska bli grymt skönt. Jag har tagit lite kort idag och dom blev jättebra, men inte med min kamera då,hehe. Jag har tagit kort på mina saker jag köpte igår. Som ni får se här :




Först får ni en bild på mig för jag har bestämt att jag ska vara nöjd med mig
själv, lite iallafall. Det fick bli en tungbild.




Mina såna lätta skor.


 
Mina skor jag ska ha på skolmiddagen och eventuellt skolavslutningen.




Väskan som liknar Chanels. I love it! Dock vill jag ha en riktigt.

Karlskrona

Nu har jag precis kommit hem från karlskrona och mår illa nu, usch jag hatar det. Men jag hittade en väska som typ är kopia på chanel väskan jag vill ha bara att det inte står chanel på den och kedjorna är silvriga. Sen hittade jag en tröja,2 par leggings och 2 par skor. Ett par skor är vanliga såna man bara stoppar in fötterna i och dom andra ska jag ha på skolmiddagen.

Vi fick sluta vid halv 2 idag, vilket var rätt skönt. Sen så åt jag och sen in till karlskrona. Nu är vi lediga i 2 dagar och det ska också bli skönt och sen är det bara 2 och en halv vecka kvar till skolavslutningen. Nästa vecka är det göteborg sen veckan därefter är det skolmiddag. Det blir rätt så lugna veckor nu antar jag. Men nu ska jag titta på lägenhet som min syster och hennes pojkvän har flyttat in i snart, hihi.  Puss!

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från skogen och det är jävligt skönt! Jag har varit så irriterad på alla mygg och allt som flög runt. Kändes som jag hade myror i byxorna och det är ju inte skönt precis. När vi kom dit så skulle vi ut och gå och där var det en bonde tror jag som berättade om allt typ när vi gick. Sen så skulle vi någon annanstans och där grillade vi korv och lekte. Sen ville alla hem men det fick vi inte och då gick vi en runda till. Man har ju iallafall fått lite motion idag kan man ju säga. Men jag har ätit kakor så det jämnar endå ut sig. Ikväll kanske Stina och jag ska in till KnutHan och lyssnar på när Jonas sjunge, men vi har inte bestämt oss än.

Imorgon så blir det en rätt så lugn dag skulle jag tro. Vi slutar vid 2 och sen ska jag in till Karlskrona och köpa ett par skor till Göteborg som blir nästa vecka!´Jag längtar jättemycket, haha det låter typ som om jag ska utomlands eller nåt. Men jag tycker om Göteborg så mycket så vi kan säga att det är det. Nu ska jag gå. Heeejs!

Skogen!

Nu har jag precis ätit och borstat tänderna. Om en halv timme så ska Stina och jag köra ut i skogen, haha. Vi kommer aldrig att hitta dit, men det är vi ju vana vid. Jag tror jag ska hem och byta om till mjukisbyxor istället för att ha jeans? Kanske inte världens bästa att ha det där ute. Så vi får väl köra lite tidigare kanske och det ska bli fint väder idag. Solen har redan börjat att komma fram. Puss!


Dryg dag!

Nu är det ju temavecka i skolan så idag har det varit drygt. Vi tittade på film imorse och sen har vi suttit och letat efter fakta om ketchup. Men inte är det nog med det när jag skulle till skolan så spöregnade det!! Jag körde ju förstås eftersom att det skulle gå fortast. När jag kom fram var jag helt blöt över hela benen, så jag fick gå där och se ut som en dränkt råtta typ. Det torkade efter typ 1 och en halv timme.

Imorgon ska vi ut i skogen och där ska vi gå en lång promenad och sedan typ ingenting. Jo vi ska grilla korv, men ett problem är att jag inte har några bra skor ifall det är blött ute. Men dom säger att det ska bli fint väder imorgon, så vi får hoppas på det! Usch jag är sjukt sugen på choklad, som vanligt. Nej, nu ska jag titta runt lite. Puss!

Stylista

Glöm inte att Stylista börjar i kväll klockan 19! Det verkar vara ett rätt så roligt och intressant program. Det handlar väl om tjejer som ska komma in i modebranchen på en tidning skulle jag tro? Jag är inte så insatt i det än och inte läst om det. Men jag har sett reklamen och det verkar vara bra, så glöm det inte!

Innan jag dör....

ska jag ha en chanel väska! Dom är så grymt fina och jag vill ha den som Lauren Conrad har i The hills. Detta låter ju löjligt men jag när jag blir stor ska jag bli designer! Jag älskar skor och väskor och även kläder. Tyvärr så har man inte så mycket pengar att man kan gå och köpa det man vill, men det ska bli så har jag bestämt. OM man vill så kan man! Och jag ska lyckas!


Söndag

Nu har jag precis duschat och det behövdes verkligen för mitt hår. Det var hur flåtigt som helst. Inatt sov jag hos Jonas och vi tittade på en film som hette Welcome home Roscoe Jenkins. Den var rolig och bra, hehe. Vi tittade även lite på Eurovision song contest lite och inte vann vi i år heller. Inte för att jag trodde det men man kan ju hoppas, att vi gör det någon gång. Jag sitter iallafall hemma nu och gör ingenting typ. Ska laga köttfärsås och spaghetti sen, vilket är jättegott! Stina och jag har bestämt oss för att vi ska stå på loppis nästa helg.  Vi kanske kan tjäna ihop lite mer pengar tills vi ska till Göteborg och det är ju inte fel. Men nu ska jag hitta på något! Puss!

Inte så mycket att säga idag.

Nu har jag precis ätit grillat och det var jättegott! Jag har hjälpt Anna att packa ner lite grejer och så eftersom hon ska flytta. Sen har vi varit på maxi och handlat och där blev det lite godsaker som vanligt, usch ja. Jag funderar på om jag ska beställa ett par skor från Nelly. Men jag undrar om dom är fina att ha på skolmiddagen och skolavslutningen. Jag vill inte vänta till Göteborg för jag har inget tålamod, det är jobbigt! Jag får se hur jag gör.

Nästa vecka ska vi ha temavecka vilket blir rätt drygt, skulle jag tro. Vi har temat miljö och ska typ inte göra någonting, jo vi ska sitta med frågor och sånt hela dagarna till 4 typ! Det är helt sjukt, tycker jag. En dag ska vi ut i skogen, vilket blir lite omväxlande och kanske kan bli trevligt. Jag undrar om det är något bra på tv nu? Jag vill se desperate housewives och Greys' anatomy men jag får vänta tills imorgon. Jag tror jag ska checka det nu. Puss!

Yeay!

Mamma kom hem och sa att jag har fått sommarjobb ! Det är as slappt. Jag får välja själv när jag ska börja och jag jobbar halvtid i 5 veckor. Så tex att jag börjar vid 6 och slutar vid 11 på förmiddagen. Då kan man ju göra vad man vill sen på dagarna ! Skit bra! Det gjorde min dag idag ! :D

Fredag!

Nu är det äntligen fredag igen och det ska bli skönt att få sova lite extra imorgon. Skolan idag har varit bra fast på idrotten kämpade jag som en idiot. Vi springer ca 2.8 km och jag sprang på 16 min men jag ville ha 13 för det är VG >.< Men hon tyckte att det hade gått jättebra eftersom jag har förbättrat mig mycket i idrott nu. Jag tror att hon ger mig VG i betyget sen, hoppas jag iallafall! Min ena fot gör ont också, typ under den på sidan. Men när jag kom hem så tog jag mig en glass och sitter här nu. Jag får se om det blir att övningsköra lite sen kanske, det var jättelänge sen sist. Annars i helgen vet jag inte vad som händer. Jag har bestämt att Jonas och jag ska ha picknick imorgon, haha. Jag vet inte vart än men vi får se om han vill också. Jag hoppas vi ska grilla kött eller nåt idag, det hade varit gott! Men ska nog gå och dricka lite vatten nu, Puss!

Dåligt ordföråd

Nu har jag precis kommit hem och ska snart börja med maten. Det blir pommes och korv, hehe. Det var skönt att sluta lite tidigare idag, och det var ju bra eftersom att jag är hungrig. Jag kan tyvärr inte hitta på något att skriva så nu ska jag börjar med maten.

Skola snart

Nu är det snart skola igen och för mig blir det en kort dag istället för en lång. Jag slutar vid 1 idag och det är jag glad för, annars är det bara en massa tråkiga lektioner på slutet. Ska lämna in min biologi idag och jag hoppas hon kollar igenom det snart annars får man ju  reda på det typ sista veckan eller nåt. Jag har känt mig helt konstig i magen nu någon vecka. Det känns som jag ska få mens men icke. Vi ska även ha matteprov idag också och jag hoppas att jag klarar det! Men nu ska jag vara positiv så jag ska klara det! Nu ska jag snart dra mig iväg till skolan. Puss

13/5

Nu har jag försökt att fixa bloggen lite, jag är ju helt kass på sånt. Stina får titta och se annars får hon fixa det. Vi hade muntligt på hemkunskapen idag och jag var nervös och blev självklart röd i ansiktet. Jag tycker det är så pinsamt, att bli det. Jag skäms ju inte för att stå och prata inför klassen men ändå blir jag röd. Jag får väl leva med det antar jag, haha. Senare blir det att laga köttbullar och makaroner. Ikväll så ska mamma ta hem chokladmuffins också, hihi det är så gott! Jag funderar på om Jonas ska beställa dom skorna från HM till mig så att jag ger han pengar sen. Men isåfall får jag vänta för det finns bara i storlek 36 nu. Jag hoppas dom fyller på. Nu ska jag hitta på något! Pussiissss

Irriterad!

Idag på morgonen så gick jag till skolan som vanligt och när jag kom dit så stod det att bilden var inställd! Jag får verkligen dampet, man får gå dit och sen hem igen varje jävla onsdag! Men nu är det väl bara 1 gång kvar eller nåt så man kan ta hem sina grejer. Nu är jag hemma igen för att jag hade glömt mina hemkunskaps papper som jag ska ha när vi ska redovisa. Det tar inte änns 3 minuter som det ska göra men jag orkar inte bry mig. Jag väntar också på att jag ska få reda på om jag får nått sommarjobb! Det borde man ju få reda på snart, tycker man. Nää,nu ska jag tillbaka till skolan. Puss

Jobbigt !

Nu har jag precis renskrivit biologin som vi har till torsdag och det var skitjobbigt. Det är typ hur mycket som helst, men nu är det klart iallafall! Dagen idag har varit helt okej,lite smått drygt men det gick. Nationella i kemin idag var as svårt! jag fattade typ ingenting, så jag kan ju få räkna med att få IG på det iallafall. Efter det så stack jag hem för vi har 2 timmars hål där efter så jag lagade mig lite lunch och så. Imorgon funderar jag på om jag ska skita i EA:n för vi gör ingenting där ändå fast jag vet inte om det typ är sista gången så då kanske man ska dit ändå. Äsch jag får se hur jag gör. Jag vill ha skorna på nelly!!! Men jag har inte så mycket pengar nu, man blir ju ledsen asså. Men jag hittade faktist ett par på fina på HM för bara typ 300 tror jag det var. Så då kanske man kan köpa det, jag kan knappt vänta tills vi ska till Göteborg. Det är bara 17 dagar kvar och det ska bli as kul! Men nu ska jag gåå,Puss !

PS! Jag ska fixa designen snart!

Ny design

Jag har skaffat ny design men jag vet inte riktigt om jag vill ha det såhär. Jag ska även lägga till en bild på headern sen. Men ni får se hur det blir!

Sjukt snygga skor!

Jag har hittat ett par snygga skor på nelly som är från Steve Madden. Jag vill ha dom men dom är ju rätt dyra när man inte har pengar. Usch ja. Jag har precis kommit hem från skolan för vi fick sluta tidigare på fysiken och det är sällan man får göra det! Men iallafall så har dagen idag varit bra och mina tights är snart klara som jag gör i slöjden. Dom blir ju inte särskilt fina direkt men jag får se när dom blir klara. Franskan var inställt i morse så man kunde ha haft sovmorgon om man ville. Lärarna borde typ skicka sms på morgonen och säga att lektionerna är inställda, haha. Men nu ska jag nog äta, Puss!

Jobbig söndag

Idag blir det nog mest att plugga. Jag har gjort färdigt biologin förutom typ 3 frågor som jag måste ha hjälp med. I hemkunskapen så ska vi redovisa och jag är inte redigt färdig med faktan, jag får se om jag gör det senare. Anna är här idag så hon har hjälpt mig lite och sen har vi solat. Solen går ju i moln nästan hela tiden så det har väl inte blivit jättemycket sol kanske men lite. Nyss så hittade jag glass så vi har ätit glasstrut. Det är gott! Senare blir det att grilla korv och hamburgare lite sådär, hehe. Nu är det bara 5 veckor kvar till sommarlov och jag längtar som bara den! Det ska bli så skönt att slippa massa plugg hela tiden. Sen blir det gymnasiet, jag hoppas det blir kul! Stina och jag kommer väl säkert att skämma ut oss, haha. Äsch man får ju bjuda på sig själv ibland. Om 19 dagar blir det GBG! Det kommer säkert att gå fort tills dess så det ska bli så skoj. Jag ska köpa massa skor! I love it! Fast jag måste köpa ett par lätta skor tills vi ska dit med men det får bli ett par billiga. Jag har bestämt mig för att jag ska bli framgånsrik och då ska jag fan bli det! Jag ska ha massa pengar och köpa massa skor,kläder och väskor. Gud vad det hade varit roligt, att bara kunna köpa vad man vill och resa typ överallt. Men det blir väl säkert bara en dröm? Nä det ska det inte bli inte!  Nu ska jag ut till syster igen, Puss!

Ååhhh...

Jag får snart panik, mitt photoshop funkar typ inte. Det bara cpar alltihopa. Jag ska vara med i den tävligen där man designar ett linne för Vero Moda som sedan ska säljas i höst om man vinner. Jag ville ju testa lite men allting går ju bara skit! Inget blir som jag vill, så jag ska skriva till Sara sen och säga att hon ska ta mitt photoshop till skolan på måndag för jag ska ominstallera det. Jag har även råkat ta bort något från det som jag vill ha tillbaka, men jag vet inte hur. Aja ska in till stan sen iallafall, Johan och jag ska ut med hundarna först. Man får ju gratis godis och korv, liksom då måste man ju dit ! Gratis mat, höhöh. Jag vet att jag är mat älskare, Haha. Nästa helg kanske Stina och jag stå på loppis och det är ju skitbra om man tjänar in lite tills vi ska till Göteborg! Det ska bli kul ! Men nu ska fixa till mig lite tror jag. Puss !

Hockey

Jag blir så jävla irrierad på svenskarna i hockeyn! Dom är ju typ kassa, nä men dom spelar ju inte så jävla bra precis. Dom har ju typ värsta chanserna ibland ´men icke är det någon som skjuter. Canada vinner säkert med yup 5-0,det skulle inte förvåna mig. Men svenskarna spelade rätt bra igår, fast kunde varit bättre. Jag kanske inte ska klaga för jag kan ju fan knappt åka skridkor.

8/5

Just nu så sitter jag och äter godis och lyssnar på Beyoncé-Halo. Innan idag har jag sovit i 2 timmar och lagat mat och dammsugit.Jag la mig i ett vamt skönt bad också, jag skulle rakat benen men jag orkade inte för jag blev så trött, hehe.  Ikväll blir det nog att titta på Så ska det låta om det är några bra som är med. Jag har inte tittat vad det är på tv idag så tror jag ska göra det snart. Jonas kommer sen också, hihi! Nu ska jag titta runt lite, Puss .

Godmorgon

Just nu sitter jag hemma hos Jonas och ska snart sticka iväg för att orientera. Jag hopps carro kommer nu, men det lovade hon faktist om det inte regnade vilket det inte gör! Jag och min bror sitter på msn och spelar, men han vinner hela tiden så det var inte kul längre,hihi. Men orienteringen varar ju inte så länge, det beror ju på hur fort man blir färdig. Jag hoppas verkligen man får gå hem nu efter man har sprungit. Det är ju faktist lite kallt ute. Jag vill att det ska bli sol igen!! Men ska nog packa ihop mina grejer nu, Puss!

MMM..Marabou

Nu äter jag marabou apelsinkrokat! det är så jävla gott! Fatta att jag har längtat eller. Dagen idag har varit bra och rolig, fast det blev drygt dom 2 sista lektionerna. Imorgon blir det orientering och jag hoppas verkligen det blir fint väder! Annars kommer inte Caroline och då har ju jag ingen att springa med, höhö. Nä men det kan bli fint väder ändå, tycker jag. Vi får även gå hem direkt efter vi har sprungit färdigt så det blir en kort dag, vilket blir skönt.
Jag vill gå på bio i helgen för jag har presentkort där men det går ingen bra film just nu. Jonas och jag bestämde oss för att gå på Fast and the furious när den kommer och innan dess ska vi äta Mcdonalds! Det är så gott med MCchicken! Men den går säkert inte förräns nästa helg, så jag får vänta. Men nu ska jag titta runt lite. Puss !


Kort dag..

Imorse så vaknade jag vid 7 och var as trött men jag gick upp. Det spöregnade och det gjorde ju inte det lätt att bli pigg och glad. Men när jag kom till skolan då den var 5 i 8 så var det inget folk där och det var släckt i klassrummet, jag trodde det var inställt. Så jag gick hem i regnet och var sur, men när jag kom tillbaka till skolan så frågade jag en som gick i samma grupp som mig och hon sa att det inte var det. Men jag hade ju redan gått hem så det gjorde väl inte så mycket iallafall + att vi inte gör något där ändå. Men jag kom tillbaka vid halv 10 och gick till 2. Sista lektionen var rätt dryg men jag överlevde. Jag känner verkligen nu att jag inte orkar plugga eller knappt gå i skolan längre. Det är så jävla jobbigt just nu. Men det är bara 5 veckor kvar och man får stå ut! När jag kom hem var jag döhungrig så jag gjorde fläskpannkaka! Det var hur gott som helst! Det var länge sen man åt det, tycker jag. Jag är även sugen på godis igen, jag fattar inte för förra veckan gick det jättebra de första 4 dagarna men den här veckan så går det verkligen inte alls! Men jag försöker röra på mig mer och jag såg en träningsmaskin idag på tv som verkade vara jättebra. Men så är det väl med alla grejer på tv om jag inte har fel? Det hade iallafall varit kul att testa och se om det funkar. Nu ska jag titta runt lite. Puss

Lite gjort!

Nu har jag gjort färdigt fysiken och jag tror det gick bra. Sen så dammade jag mitt rum lite nyss för det var ju dammigt som helst såg jag,hehe. Annars har jag inte gjort så mycket, jag har tittat på tv och jag fick damp för det finns ju fan inga roliga program! Så jag gjorde fysiken istället. Snart ska jag äta stekt falukorv och potatismos. Jag ville egentligen ha fläskpannaka eller stuvade makaroner, men icke! Men detta är ju också helt okej! Nu ska jag hjälpa till med maten.Puss !

Skönt men drygt!

Vi hade nationella i matte nyss och då fick vi reda på att biologin var inställd. Vi hade ingenting efter nationella så alla stack typ hem tror jag? Vi börjar inte förräns 10 över 1 och då är det engelska och där gör vi ingenting så jag funderar på att skippa den. Men då orkar man inte komma på SO:n heller. Äsch jag får ser hur jag gör. Nationella var iallafall as svårt, jag fattar verkligen ingenting men efter ett tag kom jag nog på hur jag skulle göra på 2 tal. Jag vet ju inte om dom är rätt heller så jag lär väl få IG på det med den turen jag har,haha. Just nu tittar jag på Djurpolisen på animal planet men jag kom på att jag redan har sett detta avsnittet. Dom är så bra människor som räddar djuren. Jag förstår inte hur man kan göra illa djur sådär. Det är verkligen helt sjukt, jag förstår inte vad dom har i huvudet egentligen. Men det är väl inget man kan göra åt antar jag. Nu ska jag se om jag hittar något roligt att titta på! Hejs

Snabbis

Jag tänkte slänga ihop ett inlägg nu lite snabbt innna jag sticker till Jonas. Idag har skolan varit helt okej, jag vet inte varför men jag har känt mig deppig i dag. Det är ju aldrig kul att vara det. Jag fick även reda på att jag ha VG i slöjd  men jag vill ha MVG så jag ska försöka bättra mig lite till. När jag kom hem fick jag världens godaste mat! :) hemmagjorda köttbullar och potatis å sås :) Det är hur gott som helst! Sen så tänkte jag börja med fysiken men jag orkade verkligen inte så jag tror det blir imorgon eller nåt. Jag har även varit ute med Bella och tittat på Top Chef. Nu tror jag att jag ska hem till Jonas. Puss !

Najs dag.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har solat och bara tagit det lungt. Solen är så skön nu det ska bara sluta blåsa också, då hade det varit perfekt! Jag tittade även på Desperate Housewives och Grey's anatomy och det var bra som vanligt! Just nu så bakar Johan så jag ska ta en liten kaka sen. Och jag väntar på att Jonas ska komma och det bör han väl göra snart. Jag ska möta Jonas nu så jag laddar upp lite bilder innan. 

     


3/5

Just nu har jag precis kommit hem från Jonas och sitter inne på Johans rum för han har typ beslagtagit min dator eller nåt,hehe. Jag orkar inte ta in den på mitt rum just nu så jag sitter här och skriver. Men han badar just nu ändå. Jag sov ända till halv 10 idag! det är ovanligt för att vara mig, jag vaknar alltid vid typ halv 9 eller nåt. Men jag somnade rätt tidigt igår när jag skulle titta på Dreamgirls så jag missade allt typ. Jag tror att jag ska gå ut och ta lite kort sen och kanske kicka lite med fotbollen som jag köpte igår. Men då blir väl hundarna helt galna. Jag smörjde in mig med brun utan sol igår för jag ser ut som ett lik och det hjälper ju inte hur mycket jag än sitter ute i solen. Men efter så kändes det lite jobbigt för jag vill ha redig solbränna! men men jag tror jag ska fortsätta med det lite och sen får jag se om jag kan bli lite brun. Jag orkar inte vänta just nu. Men nu ska jag nog ta och gå ut och ta lite pictures! Får se om jag laddar upp lite bilder sen.

2/5

Nu har jag precis varit ute och solat lite och det var hur skönt som helst! Det är jättevarmt ute nu. Innan idag så var jag på Börjes och det var kul. Jag har inte varit där på jättelänge. Jag kanske ska till ÖB sen och köpa en fotboll som man kan kicka med lite å så. Det är ju alltid kul för då har man något att göra också. Det känns nästan som om det är sommarlov nu och det hade inte varit fel !  Nu ska jag gå .Puss !

Hundar typ

Jag kom hem förtyp 1 timme sen efter att ha varit och kalasat. Det var trevligt och resten av släkten kom också lite då och då. Jag åt en pizzabit sen när jag kom hem för jag var ltie hungrig. Så nu har jag letat efter en låt som var med I en djävulsk romans och jag hittade den efter en stund och det var The Verve med bitter sweet symphony. Den är bra! Jag letar efter lite ny musik men jag hittar inte så mycket. Det är tråkigt att det inte finns så mycket bra musik längre. Om ni vet något bra så tipsa gärna.

Jag längtar tills man kan skaffa egen hund, dom är så söta. Det är rätt mycket jobb men det är ju kul och om man inte har något annat för sig så är det ju ännu bättre att ha hund. Man blir så fäst vid den och man älskar den så mycket. En hund tycker ju alltid om en och den sviker inte heller. Dom är så underbara. Jag saknar mina hundar bara jag är iväg 1 dag och jag bara längtar efter att få leka med dom eller mysa med dom. Dom är bäst helt enkelt. Fast det sorliga är när dom blir gamla, usch jag hatar sånt. Man kommer ju att gråta ihjäl sig när nån dör. Fast alla dör ju så det tillhör väl livet. Jag vill ha en medelstor hund eller en Seberian husky fast dom kräver jävligt mycket har jag hört. Men dom är så otroligt fina!  eller så ska man ha en liten knä hund som man kan ligga med i sängen och mysa med. Nu ska jag sluta tjata om  hur underbara hundar är. Jag ska bara lägga upp en bild på våra hundar!:)


Lugna dagar.

Igår så gjorde vi inget speciellt, vi skulle egentligen på fest men vi hade ångrat oss. Anna och Fredrik kom till oss igår och det var kul :) Vi hade en igelkotte på vår trädgård och den var hur söt som helst! Men den gick iväg sen för den var rädd för hundarna. Jag försökte ta ett bra kort på den men lyckades inte men vad lyckas jag med egentligen,haha. Idag har jag än så länge fixat  mig och snart ska vi till farmor för hon fyller år! Annars har jag tittat på tv och jag skulle bakat en kladdkaka men vi hade inga ägg så det blev inget. Nu ska jag gå, Puss !


RSS 2.0