Choklad

Snart ska jag gå och köpa en Marabou Digestive äntligen! Jag har typ inte köpt en marabou på en vecka!!! Helt otroligt för mig! Men nu är jag glad!

Natasha Bedingfield-soulmate

Jag tycker den låten är mycket bra, och gullig =)

Gratis biobiljetter och presentkort

Bli medlem på Gratisbio så kan du få presentkort på tillexempel H&M, JC, Indiska och många fler affärer! Eller så kan man få biobiljetter! Det man gör är att samla ihop poäng, värva vänner, besöka hemsidor och är med i undersökningar, vilket är väldigt lätt! Allt man behöver göra är att registrera sig på Gratisbio och sedan är det bara att sätta igång!


Inga naglar

Jag vill inte lägga upp bild på hur det blev med mina naglar för mina fingara ser ju helt fucked up ut! Haha. Iallafall, så har jag precis ätit lite köttfärsås och makaroner, it was good! Nu kommer lilla Alfie och vill leka,haha =) Han är så söt!
Därför lägger jag upp en bild på han som jag tycker är fin =)

Jag tycker att det ska vara lite fint väder nu va, det har varit fint en dag på hela Juli typ! Jag vill att det ska vara sol så man kan bada och sola! Man ser ju ut som ett lik igen ju. För typ 1 minut sen så pissregnade det här, det var helt sjukt! Men nu har det slutat, fast det skulle ju inte förvåna mig om det kommer igen.

Usch, vad jag är sugen på choklad =(

Helg!

Nu är det äntligen fredag och helg, det ska bli grymt skönt för denna veckan har var hur jobbig som helst. Nu ska inte jag jobba förräns onsdag eftersom jag ska till öland! Skönt, fast jag får jobba 6 timmar om dagen i 3 dagar sen. Lite drygt men det går väl amtar jag? Just nu sitter jag och målar mina naglar,hehe. Jag ska visa hur det blev sen. Ska måla färdig dom nu, så skriver mer sen! Puss

Sticka till Jonas

Nu ska jag ringa till Jonas och säga att han får möta mig,hihi. Jag kom på att jag måste sy dit en knapp på min kofta som har gått av. Men det får bli imorgon efter jobbet. Guuud, vad drygt. Fan vad skönt det ska bli när jag slutar jobbar och börjar skolan istället!

Ett nytt liv..

Ibland så önskar jag att jag hade ett helt nytt liv, eller jag vill ha ett nytt liv. Jag skulle vilja börja mitt nya liv med en ny stad eller till och med ett nytt land. Jag vill ha en helt ny miljö, ha nya vänner och klara mig helt själv. Jag skulle ju självklart vilja ha kvar min familj,min pojkvän och min bästa vän. Men jag skulle vilja ha andra helt nya grejer i mitt liv. Jag skulle tjäna en massa pengar och göra precis vad jag ville. Gå ut med mina vänner och skratta och skaffa en massa roliga minnen. Jag skulle sedan vilja ha dom vännerna i hela mitt liv. Jag har märkt hur mycket jag saknar att ha riktiga vänner. När jag träffade Jonas så ville jag bara vara med han och ingen annan. Det gjorde så att min bästa vän försvann och alla andra vänner. Vi var ju förstås vänner i skolan och skrattade och så men inte på fritiden. Den enda jag var med var med Jonas och tillslut så kunde jag inte sova själv heller. Jag vet jag skulle kunna göra det men det är alltid något som tar stopp när jag väl ska göra det. Det är en sak som jag verkligen ångrar, att jag slutade vara med mina vänner. Jag har insett nu hur mycket jag saknar att vara med en massa vänner och skratta med och göra allt med. Men det som har hänt har ju hänt och jag gjorde ju mina beslut fast jag kanske inte riktigt tänkte? Jag ångrar ju såklart inte att jag var med Jonas men jag kunde ju ha varit med mina vänner också och inte bara han. Nu på söndag ska jag till Öland med min familj och ska sova utan Jonas för första gången på säkert 1 och ett halv år om inte mer. Sen så börjar jag en ny skola med lite nya människor iallafall. Jag ser fram imot detta otroligt mycket och jag längtar efter att få nya vänner och kunna vara lite mer självständig. Det kommer bli skitjobbigt på söndag men jag ska klara det och inte få några panikattacker. Jag kommer vara hur rädd som helst för att få en panikattack men jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Detta kanske bli en ny start på mitt liv? Jag hoppas det.
                                                                                                               
                                                                                                  

                                                                                                                   


Torsdag!

Usch idag har jag varit riktigt seg,jag ville verkligen inte jobba. Jag var färdig ungefär vid 11 sen så väntade jag på mamma och hennes pojkvän på att bli klara för dom var på massage. Nu har jag precis ätit en kebab i bröd =) det var gott, fast jag åt nog lite för mycket känner jag. Men nu som vanligt så är jag sugen på choklad efter maten, men som tur är så har jag inga pengar och ingen choklad hemma! Men antagligen så hittar jag väl något annat att äta då,haha. Jag vill att någon ska ringa på min moped så mamma och jag kan shoppa ännu mer sen,hihi. Guuuud, vad jag längtar efter min lön! Då ska jag spara lite och sen så ska jag shoppa, eller åka utomlands? Inte för att jag kommer att klara att spara så mycket som till en utomlandsresa men man kan ju hoppas! =)

Senare så vet jag inte vad jag ska göra, jag funderar på om jag ska gå en liten runda med Bella. Jag bara känner för att gå lite ensam med lilla vuffsingen i skogen. Men jag får se :) Nu kan jag inte hitta på något att skriva, Puss

Kalas.

Nu har vi precis haft lite kalas för min halvbrorsom fyller 14 år idag. Det blev grillad fläskfilée,potatisgratäng och sallad och till efterrätt blev det glasstårta och snoddasen jag bakade igår =) Det var gott. Min syster hade fått någon sak som man fick bli sminad och fixad i håret och sen bli fotograferad i malmö gratis. Man kan köpa bilden sen och det kostar 380 kr! Svindyrt. Men mamma sa att hon kunde betala det för mig för att få en fin bild på mig. Det stod också att man måste ha målsman med sig om man är under 18 så jag vet inte. Det blir ju tråkigt för min mamma att sitta där i 4 timmar och titta på oss? Men min syster skulle ringa och fråga om hon kunde vara det åt mig istället. Annars så skiter jag nog i det. Det är också samma dag som vi ska stå på loppis så det hade säkert skitit sig iallafall. Man kan ju avboka om man vill men det är ju taskigt mot stina och jonas då. Jag får se hur jag gör.

Idag var det sjukt jobbigt att jobba, jag kände verkligen inte för det. Det känns  som om det kliar i ansiktet på mig hela tiden, jag får ju panik ju. Sen funderar jag på om jag är allergisk mot damm eller något? Jag nyser och sånt hela tiden, men jag vet ju inte om det beror på det. Jag vet inte hur det känns att vara allergisk mot något? Jaja, imorgon så ska jag in till stan igen och städa kontoret och då tar jag trapporna igen också eftersom att jag ändå är där. Usch, det är tråkigt att jobba! Men jag får se positivt på det : 1.Jag får pengar. 2. Det är bara 2 veckor kvar att jobba. 3. Jag åker till öland på söndag och är där tills tisdag och då får jag ju 2 dagars ledigt!
Det blir säkert bra!
Puss!

Tråk

Gud vad tråkigt jag har det! Jag kommer verkligen inte på något att göra.  Jag läste lite Solo men det stod inte så mycket intressant i den sen har jag bara tittat runt på internet lite. Jag funderar på om jag ska baka men det är ju inte kul om man inte får äta det? Sen får jag bara beslutsångest om vad jag ska baka för något. Jag har iallfall ringt loppisen och vi ska stå där den 16 augusti. Hoppas vi får något sålt! Jag behöver pengar just nu! Jag har typ 10 kr? Livet är hårt ibland!

Tisdag

Nu har jag precis duschat efter att ha jobbat i stan. Jag städade kontoret och trappor, så nu väntar jag på lite lunch. Det fick bli potatismos och kassler fast jag ska ha korv,höhö. Jag vet inte om det är så gott med kassler till potatismos? Jag får smaka och se.

Igår så la vi ut min moped på blocket, för jag har bestämt att jag inte vill ha kvar den. Visst, det kan vara bra att ha men jag kommer ju inte att köra så mycket sen. Då tar man ju bussen till skolan hela tiden, så sen kommer jag väl inte använda den. Jag cyklar istället och det är mycket mer miljövänligt! hihi. Man får ju faktisist tänka på miljön lite också tycker jag ! =)

Kalops

Nu har vi precis kommit hem ifrån farmor och det var trevligt som vanligt. Vi fick kalops och till efterrätt glasstårta och det var gott! Nu så vet jag inte vad jag ska göra riktigt? Får se om man hittar på något. Puss

Beroende?

Jag vill ha choklad nuuuuu!! Jag får snart ett utbrott eller nåt.

Måndag

Idag gick jag upp klockan 8 och var då hur trött som helst, men jag gick ju upp ändå. Vid halv 9 så började jag jobba och det var ju hur varmt som helst i dom trapphusen! Jag trodde jag skulle dö, men när jag kom hem så slängde jag mig i poolen. Det stod att det var 22 grader men det måste har varit mindre för det var svinkallt, men det svalkades iallafall!  Nu har jag precis ätit lite lunch också och senare så ska jag till farmor och äta =)  Puss

Hemma igen

Nu har jag precis läst lite Harry potter, det var väl en vecka sen eller nåt. Vi kom hem för ungefär en timme sen skulle jag tro. Det var trevligt och farmor var där också =) Hon ringde innan och frågade om vi ville komma på middag imorgon för hon hade ändå bjudit pappa och hans flickvän. Man säger ju inte nej till min farmors mat inte! Så vi ska äta där imorgon. Snart så ska jag sticka till Jonas för vi ska ut och springa lite, fast jag får vänta tills mamma och dom kommer hem för jag vet inte om dom har nycklar med sig. Jag måste verkligen börja röra på mig mer, inte kan man sitta här och lata sig hela dagarna. Eftersom att jag städar 4 timmar om dagen så behöver jag ju inte gå så mycket sen? Det räcker ju att gå lite lagom kanske. Jag ska låna mammas stegräknare imorgon och se hur många steg jag tar när jag jobbar. Det hade ju varit lite kul att se. Men nu ska jag gå, Puss!

Jag tänkte lägga upp en bild också för annars blir allt så tråkigt.

Söndag

Nu är det söndag igen och imorgon så ska jag jobba. Det är ju bara 3 veckor kvar nu så det går nog fort! Jag hittade lite söta grejer ifrån H&M igår också som jag ska beställa när jag har fått min lön =) Det var ett par skor,t-shirt,en tröja,en kofta och en väska. Allt det för bara 1200 kr är väl billigt? Om man hade köpt det någon annanstans hade det väl säkert varit det dubbla.

Idag så har jag inte gjort någonting, vilket har varit skönt. Jag åt en väldigt god middag nyss som mammas pojkvän hade gjort! Starkt och gott! Jag har gjort ett armband till min käre syster nu och sen ska vi till henne och hennes pojkvän å fika. Senare blir det väl att gå till Jonas igen och göra det vanliga vi har gjort nu dom senaste dagarna. Spela monopol! Haha, det är ju as kul och JONAS tyckte det var kul igen! äntligen, haha. Jag och Stina har tjatat på han i flera månader men icke har han velat men för någon dag sen så gick det och han tyckte det var kul! Det är bra! Nu ska vi nog åka till syster! Puss!

Stan

Idag så vaknade jag typ kvart över 9 eller nåt sånt. Det var skönt att få sova ut lite iallafall, jag är ju en rätt så morgonpigg människa. Sen så spelade vi lite monopol med Stina också och det var kul som vanligt,höhö. Stina vann dock när vi bestämde oss för att räkna ihop pengarna,hihi. ´Jonas och jag cyklade iallafall in till stan sen och tittade lite. Det var ju inget roligt som vanligt i denna lilla hålan. Vi cyklade sen till maxi och köpte en kaka för på Contan är det ju svindyrt enligt mig,hehe. Snart ska vi äta kyckling,pommes och sallad =) Fett gott! Puss

Rubrik

Det blev inget grillande vid någon sjö idag iallafall. Stina och jag bestämde oss för att göra det när det är finare väder så man kan bada också. Jag grillade korv hemma istället med familjen. Snart ska jag väl till Jonas, han skulle ringa efter att han hade ätit men jag tror jag ringer han snart och säger att jag kommer snart. Jag har tittat f'ärdigt på alla avsnitt av Priviliged nu och det var jättebra! Jag längtar tills den nya säsongen kommer och tills Lipstick Jungle kommer =) höhö,nörd jag vet, men sån är jag!Puss!

Grilla!

Jonas ville inte grilla med mig för att han är tråkig men Stina ville iallafall =) Haha, vi får se hur detta går. Jag ska ialalfall ha med mig kameran. Vi kanske skulle bada lite men det är säkert svinkallt! Puss!

Fredag.

Nu är det fredag igen och dét är skönt att slippa jobba i helgen =) Idag så ska kanske Jonas och jag åka in till stan och titta lite. Han skulle passa barn nu, för dom skulle iväg och väga Elton. Jag föreslog att vi kanske kunde åka ut till en sjö eller nåt och grilla ikväll, men vi får se hur det blir med det också. Mamma sa nyss att vi åker till Öland nästa söndag, och jag undrar hur jag ska klara av det med mina panikattacker >.<  Men jag ska försöka tänka positivt och det ska säkert gå bra. Mamma och jag ska shoppa lite och jag föreslog att vi skulle åka till ölandsdjurpark också men det är dyyyrt. Så vi skippar nog det skulle jag tro. Jag ska kolla upp riktigt vad det kostar så får man se. Men nu ska jag gå.Puss

Harry Potter

Igår vad vi och såg Harry Potter i karlskrona. Jag tyckte den var bra men det skulle ha hänt lite mer. Jag längtar tills sjuan kommer!

Jag har typ precis duschat och ska snart och cykla och ta ut tvätten. Imorgon så har jag trapporna i ronneby sen så ska vi till Ikea =) Usch, jag har inget att skriva men jag tycker att det kan vara sol hela dagarna nu som det var i Juni!!

Haha

Jag drömde ju inatt att jag skulle få mens och nu har jag fått det! Haha, jag tycker det var lite roligt. Det var ju faktist lite coolt enligt mig.

Jag kom nyss hem från Jonas och jag cyklade hem i spöregnet! Men jag hade mina regnbyxor där så det var okej ändå. Jonas, Stina och jag ritade lite och jag blir så sur på Stina för hon ritar hur bra som helst och det ser verkligt ut! Jag kommer vara sur på henne hela dagarna när vi börjar skolan sen,haha. Jag hoppas jag lär mig att rita bra sen, men jag tror inte det går att öva på det. Jag har bara fått in det i huvudet att det inte går. Antagligen så går det ju, men jag kommer aldrig att kunna,haha. Jag får väl se. Vi eller jag typ lagade mat hemma hos dom och det blev kebab i pitabröd,potatismos och sallad och sås, as gott! Nu tror jag att jag antingen ska titta lite på Privileged eller rita lite,hihi. Det blir att titta på Privileged. Puss

Avundsjuk

Jag är så avundsjuk på alla som åker utomlands där det är så varmt och skönt medans vi har skit väder här i Sverige. Jag hade helt klart åkt utomlands om jag hade haft pengar men inte har jag det. Jag ska försöka spara till en typ i höst/vinter eller nåt. Men som vanligt så shoppar jag väl upp alla pengar istället.

Imorse så vaknade jag vid typ 9 och jag drömmde typ att jag skulle få mens för att jag hade så ont i magen. Jag vaknade typ precis efter att jag hade drömt det och då hade jag ont i magen. Jag hade inte fått någon mens men jag tyckte det var lite kul. Det har hänt en gång innan också. Iallafall efter att jag hade vaknat så läste jag Harry Potter och jag har kommit till hälften snart! Det går undan tycker jag. Nu ska jag kolla lite på resor för att jag blev så sugen på det! Puss

Ingen rubrik

Kom precis hem efter att ha varit och köpt lite godis. Idag har jag inte gjort alls mycket, jag har läst lite Harry Potter och lagt mig i ett varmt bad. Jag har även rakat benen, det var ju någon vecka sedan,höhö. Jag har gjort ett armband till också.

Såhär ser det ut och tycket det blev fint!

Snart ska jag ringa till Jonas tror jag. Puss

Lördag

Nu har jag precis bokat biljetter till Harry Potter igen på tisdag. Jag hoppas att det går hela vägen den här gången iallafall. Idag har jag inte gjort så mycket, har gjort armband av pärlorna jag köpte igår. Fårladda upp bild sen för nu åskar det. Puss!

Bräkne Hoby

Nu har vi nästan precis kommit hem efter att varit i Bräkne Hoby. Vi var på lantlif och linslöjden.


Vi började med att äta på Rökeriet. Det fanns bara fisk där och jag tänkte
att det är säkert inget som jag tycker om, men jag hittade ändå!

Det blev spetta eller hur det stavas med potatismos och lite sallad.
Det var hur gott som helst! Jag skulle kunna tänka mig att äta där igen
iallafall!

Vi körde till lantlif också, det var mycket fina grejer där. Jag köpte pärlor
som jag ska pyssla lite med sen!

Såhär såg lite av det ut,


Dom hade också drickor och choklad och sånt.

Vi var också på linslöjden tror jag att det hette. Jag tog inga bilder men det var rätt så mysigt där också. Jag tyckte det var lite synd att dom inte hade tyger till att sy kläder med. Det mesta var gardiner och sånt.


Vi körde till Winercaféet sen i Ronneby. Jag åt kladdkaka vilket var jättegott!
Jag tycker iallafall att denna dagen har varit lyckad och det var mysigt.

Äntligen fredag!

Nu har jag precis fixat mig lite och om typ 50 minuter ska vi åka in till Bräkne Hoby. Mammas sambos mamma fyller år idag så vi skulle äta lite sen titta på lantlif och nåt mer. Jag funderar på om jag ska ta med mig min kamera eller inte. Den är ju så stor.

Det är skönt att det är fredag idag så man slipper jobba. På måndag börjar allting om från början igen och så blir det i 4 veckor till. Jag tänker alltid efter varje trapphus att: nu är det bara 4 gånger till som jag behöver städa den här trappan! Det känns inte lika jobbigt då och på måndag blir det bara 3 gånger till sen. Jag tror att det går rätt fort eftersom att den här veckan har gått rätt fort. Sen börjar skolan om 5 veckor typ! Jag ser faktist fram emot det lite, träffa nya människor och så. Det behöver jag! Jag vill bara börja på nytt med nya människor och ny skola. Dock ångrar jag lite att jag inte sökte in i stockholm på en designerskola, men det hade jag säkert inte klarat av. Inte när man är så långt bort från familjen och pojkvännen. Men det hade säkert blivit spännande och roligt med HELT nytt folk, Det får bli att flytta efter gymnasiet till köpenhamn och gå designerskola där kanske? Man är ju lite mer "vuxen" då också, antagligen. 

Nu ska jag gå. Pusss! 

Torsdag.

Idag så hämtade mamma mig hos Jonas och så skulle jag in till stan och städa. Hon jag jobbar åt hade ställt städvagnen i garaget typ där allas bilar står. När jag kom ner där så var det helt svart och jag såg ingenting. Jag vågade såklart inte gå ner där och blev skiträdd,haha. Jag hittade sen en annan väg och då var det tänt helt plötsligt? Jag gick ner där och då lät det som om någon gick runt där nere men jag såg ingen. Haha, jag har inte varit så rädd på hur länge som helst! Men sen när mamma kom så sa jag att jag inte vågade vara där nere och att jag fick panik, så då fick mammas sambo hjälpa mig att hitta städvagnen och lite så. Men jag städade iallafall trapporna sen,hehe. ¨

Jonas ringde mig också och då sa han att hans mamma INTE ska föda idag!! Jag blev ju såklart irriterad som vanligt eftersom att jag avbokade biljetterna igår. Lite tråkigt, eftersom att vi kunde ha sett den idag. Jag har ju längtat i 2 dagar nu =( Men  vi får se den nästa vecka istället.

Jag tycker också att det ska vara lite finare väder så att man kan åka ut och bada? Jag har liksom fortfarande inte badat i någon sjö eller ett hav! Det är ju faktist nästan skandal + att om det nu blir varmt någon dag så är det ju kallt i vattnet eftersom att det har varit dåligt väder nu!!! Allt är liksom lite konstigt idag! Puss


As snygg!

Jag har hittat en as snygg klänning på nelly. Jag har tittat på den ett tag och den är verkligen tuff,haha. Man borde köpa den men jag har inga penga nu och man vill ju helt ha den på sommaren? Jag får se! Den är verkligen fin!

Onsdag.

Idag började jag vid typ 9, jag började med att putsa lite fönster sen fixade jag lite med tvätten. Jag hade ju inte så mycket att göra idag så när jag var färdig med allt så stack jag hem. Jag kan ju inte sitta där och glo i en källare precis i 2 timmar. Imorgon så ska jag städa 3 trapphus sen lägga mopparna i tvätt i kallinge eftersom att jag inte kommer in där tvättmaskinerna är i ronneby. Jag vill att Jonas mamma ska föda idag så vi kan titta på harry potter imorgon,,haha. Aja, nu ska jag se om jag kan roa mig med något. Puss

Tisdag

Idag har jag jobbat och städat 15 trappor! så nu har jag inte så mycket kvar denna veckan. Jag har 3 trapphus kvar i stan som jag ska ta på torsdag. Imorgon blir det slappt för jag ska bara ta ut lite tvätt och slänga i lite sen putsa lite fönster. Jag tar även lite sovmorgon. När jag kom hem så gjorde jag blåbärsmuffins, dom blev helt okej. Anna och Fredrik kom och grillade hos oss. Det blev grillade kycklingklubbor, potatis i ugn,sallad och vitlökssås, fett gott. På torsdag så skulle ju vi ¨på Harry potter men det blir antagligen inte så eftersom att Jonas mamma ska föda barn då. Lite tråkigt men vad ska man göra? Vi ska se om man kan få tillbaka pengarna eftersom att vi redan har köpt biljetter. Annars vet jag inte hur vi ska göra? Jaja, nu ska jag gå. Puss

Första jobbdagen avklarad.

Nu har jag precis ätit lite lunch efter att ha städat i 4 timmar och det blev 13 trapphus. Jag blev så jävla irriterad på den där städvagnen, för ingenting sitter ju fast på den. Slog i mitt ben med som gjorde satans ont, jag vill inte jobba =( Det är så drygt. Aja, vet inte vad jag ska hitta på nu. Puss.

Söndag

Idag har vi varit nere på tosia igen men vi gick mest bara runt och tittade som alla andra dagar. Det är ändå rätt mysigt på något sett, äsch jag vet inte. Jag har iallafall bara lagt pengarna på en massa onödiga grejer som tex mat. Annars idag har jag inte gjort så mycket.

Imorgon så börjar jag jobba och jag vill verkligen inte. Jag hoppas iallafall att det inte är så jobbigt som jag tycker nu. Jag har bestämt att jag går och lägger mig när jag vill och börjar jobba när jag har vaknat. Jag tror att det blir rätt bra, hoppas jag iallafall. Nu ska jag göra något annat, Puss.

God morgon

Jag vaknade för ungefär 1 timme sen och det var skönt att sova ut lite nu innan jag ska börja jobba med. Tosia igår var rätt okej, jag smakade langos för första gången men jag vågade inte köpa någon själv ifall den inte var god så jag smakade av Jonas. Men jag köpte pommes istället från ronnebykebaben, fett gott! Jag köpte några remar också som var hur goda som helst som jag måste köpa mer av idag. Jag köpte tutti fruti och jordgubssmak. Jag ska lägga upp lite bilder senare eller imorgon. Det beror på  vad jag ska göra idag innan kalaset. Men nu ska jag gå. Puss

Nu ska jag..

se om jag kan hitta på något att skriva. Jag tror att jag ska ringa Jonas snart och fråga när vi skulle in till Tosia, jag tror inte vi är där så länge idag eftersom att det mesta inte har kommit upp än. Imorgon så ska vi på kalas hos min kusin som fyller 14 år. Efter det så sticker vi till Tosia då också å titta lite tror jag. Jag ska in handla så mycket eftersom att vi ska till kalmar och shoppa nån dag. Nä, nu tar det stopp igen. Puss.

God morgon

Idag är det fredag och då är det Tosia! Jag skulle vilja hitta en fest men jag vet inte? Nää, jag vet inte vad jag ska skriva idag. Hejs

Harry Potter och halvblodsprinsen


Sådär nu har jag bokat biljetter till Stina,Jonas och mig efter mycket om och men,haha. Jag fattade ingenting typ men tillslut så förstod jag. Vi ska se den nästa vecka på torsdag så det är en vecka kvar. Nu ska jag duscha lite, Puss!

9/7

Gud vad dagarna går fort, snart är det ju nästan skola igen. Idag sov jag till 10 typ, helt otroligt. Jag har sovit jätteskönt inatt och det har varit svalt i Jonas rum för en gångs skull. Jag har inte gjort så mycket idag, vi var ute med Jonas små syskon. Alva sprang in i ett träd och Elias sprang in i en stolpe, haha! Det såg så roligt ut.

Jag fick följa med pappa till Jonas för pappa ska ta ut en oljetank hos dom. Jag vet inte om pappa inte vågade åka till Jonas själv eller nåt, hehe.

Igår tittade vi aldrig på den där filmen för det blev försent sen tyckte jag. Det var någon rätt så bra film på 6:an så vi tittade lite på den sen skulle Jonas och Stina helt plötsligt titta på Harry Potter 1. Jag somnade så snabbt ändå så det gjorde inte så mycket. På onsdag eller torsdag så ska vi titta på den nya Harry potter, jag hoppas den är bra för jag pallar inte sitta där i 2 och en halv timme annars. Man lär ju ha ont i röööva sen efter.

Imorgon är det Tosia och jag hoppas det kan bli lite roligt innan man börjar jobba på måndag. Nu ska gå lite, Puss.


60 meter!

Hihi, Jonas och jag gick till konsum sen så när vi gick hem så gick vi igenom skolan. Jonas frågade då om vi skulle springa 60 m så då tävlade vi och Jonas var bara 2 sekunder före mig. Jag tycker det var rätt bra ändå för han har ju lite längre ben än mig, hihih. Jag fick ju trots allt VG i idrott som jag är jävligt stolt över,hehe. Vi ska titta på en film snart med kate hudson och han i american pie sen nån till, jag vet inte riktigt vad den heter. Puss!

Eftersom att jag har tråkigt...

Så lägger jag upp lite bilder jag tycker är fina.



Den kunde varit finare om jag hade sprayat på vatten istället.




Den hade kunnat vara finare med en bättre bakgrund.

Paris hiltons my new BFF

Jag vill att det avsnittet ska komma ut på mtv sidan nu. Jag har inte så mycket att göra så jag tänkte underhålla mig med det men det har ju inte kommit ut än. Drygt, drygt, blir väl att dammsuga då eller nåt istället.

haha

Haha, jag satte på Bella en "blöja" eller vad man ska säga eftersom att hon har mens. Hon bara springer runt överallt nu och kan inte ligga still. Det ser så roligt ut men jag tycker lite synd om henne så jag funderar på om jag ska ta av henne den? Haha, jag får nog göra det innan hon får spel.

8/7

Jahaja, snart ska Johan och jag gå ut med hundarna i skogen lite så dom får sin promenad. Annars idag vet jag inte vad jag ska göra, dammsuga lite kanske. Det blir nog att plocka lite på rummet, jag har en väldig lust att bara ut och springa lite också? Jag borde göra det men jag är säkert för lat sen när vi har gått med hundarna. Puss!


The hangover!

nu har vi precis tittat på baksmällan, haha det är fan den bästa filmen jag har sett på länge. Man satt ju nästan och skrattade hela tiden. Men det var iallafall lyckat tycker jag! Tur jag tvingade Jonas och sen Stina följde med också. Vi gjorde inte så mycket i stan heller. vi tittade lite men sen sa vi att vi sparar våra pengar tills slutrean =) Mycket bättre och billigare! Men nu vill jag bara lägga mig i sängen och titta lite på tv. Puss och godnatt =)

Stan

Om ca en halv timme så ska Jonas och jag in till stan. Han får vänta tills hon har visat mig kontoret och så. Men det ska väl inte ta så lång tid tror jag inte? Det borde det inte göra eftersom typ 32 trappor tog 1 timme. Efter det så ska vi gå lite på stan, det blir väl att titta lite i affärerna. Jag har kommit på vad skönt det är att ligga med datorn i knät i sängen, det är lite avkopplande faktist.

I helgen blir det tosia och det ska nog bli lite kul iallafall. Min kusin fyller år på lördagen så då är det bara att gå ner där sen =) Tradition typ,haha. Usch, vad mycket pengar man kommer att slösa där nere. Förra året visste jag inte vart alla pengar hade tagit vägen och det mesta blev faktist på mat tror jag. Får se till att äta hemma innan man åker in. Vi skulle se om vi hittade någon fest också kanske, men vi får se.

Pusss


Fy fan vad varmt

Nu har jag nästan precis kommit hem ifrån jobbet. Hon visade runt mig lite här sen vid 2 ska jag in till stan och titta där också. Jag håller på att dö av varmeslag och endå har jag inte jobbat något. Snacka om att jag kommer att vara död sen eller. Jag vill inte jobba längre =( Det är synd om mig lite iallafall. Jaja, nu ska jag gå. Puss

sova snart

Nu blir det nog snart att sova eller titta på tv rättare sagt. Jag ska gå upp vid typ 8 imorgon, så det är ju inte så tidigt endå eftersom jag har vaknat vid den tiden de senaste dagarna. Jag hoppas inte jag ska stanna där hela dagen för jag har ju ingen mat med mig? Jaja, nu ska vi mysa lite. Puss

Hemma från farmor =)

Nu har jag kommit hem ifrån farmor. Det var kul och trevligt. Hon hade gjort kringlor till mig och dom är verkligen världens godaste, helt sjukt! Hon är bäst min farmor! Vi bjöd henne på middag också, eller vi gick och åt på Romanzia så betalade Johan,hehe. Vi har bara snackat lite skit hela dagen och det är ju aldrig fel =)

Imorgon ska jag följa med hon jag ska jobba åt. Hon ska visa lite vart och hur jag ska göra lite, jag hoppas inte det tar hela dagen iallafall. Nu ska jag gå, Puss!

Städat!

Nu har jag precis städat mitt rum lite. Dammsugit,tvättat golvet, bytt lakan och sen är det alla andra saker som ligger lite överallt som jag måste plocka bort. Jag har bakat en kladdkaka och duschat också! =) Nu ska jag byta bil med mamma,hihi. Puss


Glad!

Nu har jag äntligen fått mina skor ifrån H&M =) Dom var lika fina som på internet,hihi. Jag trodde jag skulle få ut och hämta dom men´dom kom i postlådan istället och det är ju ännu bättre!
Mina shoes =)

Sen ska jag och Johan till farmor och jag ska baka en kladdkaka som jag ska ta med=) Det är gott. Filmen igår var förresten bra, den var lite rolig faktist. Men nu ska jag gå,Puss.

Hos Jonas nu

Just nu är jag hos Jonas efter att ha varit och fiskat med Johan,pappa och hans flickvän. Jag fångade faktist en fisk men jag vågade inte ta upp den,hihih. Jag tycker så synd om fiskarna så Johan fick släppa i den igen. Men jag tycker det var trevligt och lite mysigt. Efter det så hyrde vi film, jag tog Allt flyter men jag vet inte om den är bra? Jag tog bara en eftersom jag inte ville ta en drama eller nåt sånt. Mamma sa att den var rätt okej så vi får väl se. Imorgon ska Johan och jag till min älskade farmor =) Det ska bli kul och trevligt,hihi. Nu ska vi titta på filmen. Puss

Icke!

Nu ringde pappa igen och sa att vi skulle fiska för det har blivit finare väder. Vi grillar väl antagligen där ute, så det blir också bra =) Usch, jag tycker synd om fiskarna :( Men jag fiskar nog inte, jag tar nog lite kort istället,hihi. Hejs!

Middag hos pappa..

Pappa ringde innan och frågade om vi ville komma på middag istället eftersom det inte verkar som om det blir finare väder. Det skulle bli köttbullar och potatis och sås=) Det är typ hur gott som helst och sen lite gurka också. Just nu sitter jag och tittar på lipstick jungle samtigt som jag skriver här, det är faktist rätt bra. Jag har aldrig sett programmet innan förutom typ 1 avsnitt. Men nu ska jag gå , Puss

Ännu en regning dag..

Idag så regnar det igen och det är lite tråkigt men det behövs! Igår åskade det typ hela kvällen och halva dagen men det var lite mysigt endå. Idag så är det kalas hos mormor men jag  skippar det för Johan óch jag ska iväg och fiska med pappa och hans flickvän. Men eftersom att det regnar ute vet jag inte hur det blir med det heller. Jag tyckte det kunde vara lite mysigt eftersom att man aldrig umgås med pappa eller så, men vi får se. Det hade kanske varit rätt skönt att bara ligga inne idag och inte göra någonting. Jag känner att jag är lite deppig idag, pågrund av att jag är så jävla mesig. Aja, nu går jag. Hej

Badat

Nu har precis jag och mammas sambo badat i poolen =) Det var mycket skönt! Snart ska vi börja med maten till mamma. Puss!

Bilder

Här är lite blandade bilder ifrån torsdags och fredags.

¨

Igelkotten som var på besök =)

Igår när det åskade, jag var så dum att jag inte hade zoomat in >.<

Jag tyckte det var mysigt igår när det åskade =)

Haha, vi alla ser ju lite cpiga ut då, men han i grått var engelmannen.

Maxi,ÖB

Kom precis hem ifrån maxi och ÖB där jag har varit med mammas pojkvän. Vi skulle handla lite tills maten jag skulle göra sen. Det blir att göra hemmagjorda potatisklyftor i ugnen och sen allt det andra då.  Jag skulle också se ifall jag hittade en badmadrass som kan kunde ligga på i poolen men jag hittade bara en massa sjödjur så jag skippade det. Jag fick lite godis på ÖB, som jag smaskar i mig nu =) Nu ska jag gå, Puss


God morgon

Inatt har det inte varit så varmt som jag trodde det skulle bli men på morgonen så var det lite för varmt så jag var tvungen att öppna fönstret helt. Jag vaknade några gånger också, men skit samma. Jag behöver gå upp lite tidigare nu när jag ska börja jobba 2 dagar nästa vecka och sen 5 veckor. Guuud, vad tråkigt det kommer att bli och varmt! Man får ju lite pengar iallfall, det är ju alltid något.

Idag ska jag laga lite mat tills mamma kommer hem från jobbet. Det blir flintastek och sallad sen vet jag inte vad jag ska ha mer. Det är ju klassfest idag men det är typ ingen som ska dit, så jag skiter nog i det. Jag har ingen dricka nu heller längre så blir väl inte kul att sitta där helt nykter. Jaja, det kommer väl fler tillfällen. Nu ska vi nog snart äta frukost. Puss!


Fredag!

Idag har jag inte gjort alls mycket. Stina och Jonas följde med mig hem och så skulle vi spela badminton och bada lite. Det blev att vi badade istället för vi fick inte upp nätet och jag orkade inte krabba med det. Vi gick sen till konsum och köpte lite kex och fikade. Efter en liten stund i vattnet sen igen så  började det åska så vi gick upp, det blev inte så mycket av det förräns efter typ 2 timmar. Jag fick en bild på en blixt! "stolt", den blev inte så bra men det gick iallafall! Men iallafall så gick min bror och mammas pojkvän in till stan där mamma skulle hämta oss sen eftersom hon endå jobbade. Jag åkte sen hem till Jonas och sen har jag inte gjort så mycket. Jag sitter i BH och trosor just nu och håller snart på att dö i hans rum. Om jag vaknade i natt igen så får jag fan damp och lägger mig utanför hans rum, haha. Nä men det är ju så irriterande. Nu ska vi nog titta lite på tv. Puss

Då har man pratat engelska idag!Haha

Ja, Jonas syster Elin hade en vän på besök som är ifrån England. Man var ju tvungen att fråga vissa grejer, liksom men han trodde väl att Stina och jag var dumma i huvudet, haha. Han var trevlig och det var lite kul att man fick använda sin engelska lite =) Annars idag har jag inte gjort så mycket, tog ett dopp i poolen, fast det kanske jag redan har skrivit? Jaja, men ja nu vet jag inte vad vi ska göra. Jag är väldigt trött just nu, men vi ska antagligen titta på 2 och en halv män sen vid 11. Det är så jävla roligt !  Puss!

Ingen mening?

Asså nu är det såhär att det är klassfest på lördag. Men vad är det för mening att ha den när det är folk bort resta? Det är typ 4 eller 5 tjejer som inte kommer vara där, killarna  vet jag inte. Det är ju inte kul om inte alla är där, tycker inte jag? Så allvarligt talat så kommer jag nog inte på lördag. Det är ju lite taskigt också för dom som är bortresta? Dom kanske också ville vara med. Men jag vet inte, det hade varit lättare om vi hade haft det innan sommarlovet. Jaja, nu är det som det är iallafall. Hejs

Igelkott på besök igen

Igelkotten var här innan igen, den måste ha något bo här eller nåt. Vi tror att den har ungar också, vi satte fram lite mat och vatten men den tog inget. Den gick vidare till grannen sen,hehe. Den är så söt så jag var tvungen att ta lite kort på den också. Jag har inte lagt in dom än men gör det senare.

Mamma kom och hämtade mig hos Jonas innan. Johan och Tobias var också med, så vi åkte in till stan och letade present till mormor. Först var vi på ÖB,Mairo och sen maxi, vi hittade en lykta eller nåt på Mairo. Asså det finns så massa fina grejer på Mairo så det inte är sant och svindyrt är det,haha. Vi hittade typ burkar eller vad man ska säga, jag vet inte vad det var för material men det var då olika grejer man skulle ha i dom. Det stod på franska så jag fattade ju faktist lite. Det fanns en burk där det var negrar på som var jättesöta, dom dansade typ och där i skulle det vara choklad. Den hade passat perfekt till mig! Dom var dock lite dyra, eller egentligen inte men för mig var dom det. Den jag ville ha kostade 179 kr och sen var det upp till 300 kr tror jag. Men dom var verkligen jättefina, jag ska ha massa sånt när jag ska flytta hemifrån! På maxi köpte jag kex och dom var as goda, jag bara slänger mig i dom,haha.

Vi badade nyss lite också, det var lite sådär. Det är skönare när man har varit ute i solen lite men jag hade suttit inne en stund och då var det inte lika skönt att bada. Åhh vi ska äta as gott sen, det blir currygryta med kyckling och ris! Det är ju hur gott som helst enligt mig iallafall. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva. Puss!

2/7

Igår var vi ju i stan och där hittade jag en klänning och en ny ögonfrans böjare. Sen åt vi kebabtallrik också,haha usch ja. När jag kom hem sen så slängde jag mig i poolen, vilket var as skönt. Det var typ 31 grader i vattnet så det var ljummet men man svalkade sig endå=) Annars gjorde jag inte så mycket mer igår, vi tittade på Shallow Hal tror jag den hette. Hehe, den är så jävla bra.

Idag så ska jag följa med mamma in till stan och köpa present till min mormor som fyller år i helgen. Senare vet jag inte  vad som händer, blir väl att bada lite. Asså det är verkligen sjukt varmt i Jonas rum, det går inte att sova. Jag vakande typ halv 8 och jag sitter här och svettas ihjäl nästan. Får väl se om jag kan få upp han kanske, inte för att jag tror det men man kan alltid försöka. Hejs!

Dagens klädsel


Såhär ser jag ut idag iallafall, ingen bild på ansiktet bara =)

Tunika- Gina tricot
Kjol- JC

Stan

Ska snart in till stan med Jonas och Stina och titta lite i affärerna. Men det lär väl ta tid antar jag. Jaja, jag har inget att skriva idag. Hejs

RSS 2.0