Konstigt

Jag uppdaterade för typ en halv timme sedan men det hade inte kommit fram men nu har det. Det är ju lite konstigt. Bloggen cpade ju typ i förgår också, det gick inte att komma in för mig iallafall. Jag pratade iallafall precis med Jonas och vi ska cykla in till stan sen och hyra film. Det blir väl säkert godis också, som vanligt. Jag kan verkligen inte sluta äta choklad! Det är helt sjukt. Snacka om att jag kommer bli ett fetto eller, haha, usch ja. Men jag motionerar iallafall mer nu så det borde väl inte vara så farligt kanske. Jaja, puss!

Mätt och belåten!

Nu har jag precis ätit lite blandad mat, stekt potatis,köttbullar,korv och ägg! Det är himla gott det! Så nu är jag proppmätt, jag åt alldeles för mycket. Just nu blev jag sugen på att hyra en film tills ikväll,det hade varit lite mysigt. Jag ska prata med Jonas snart och se om han vill =) Idag har jag inte gjort så mycket, mest suttit vid tv och datorn. Jag har fortfarande inte dammsugit, men jag får göra det snart. Äsch, jag kommer inte på något att skriva och då blir det ju inget bra. Puss!

Tisdag

Jag har precis tittat på en film med min bror, fastän jag redan har sett den. Det var Duplex, den var ju inte lika rolig denna gången men det gick! Idag är det jättekvavt ute, det går ju knappt att andas, nä men det är himla varmt och kvavt. Det kanske blir åska? Det är mysigt! Så jag hoppas ju på det lite, hehe. Snart så ska jag väl dammsuga idag igen, göra mina sysslor,hehe. Jag vill ta ett dopp i poolen men jag vet inte om jag vågar, det kanske är kallt när inte solen är framme så mycket,haha. Jonas badade med mig igår efter att han hade kommit hit, då var det riktigt skönt faktist. Man får hoppas på att det blir bättre väder imorgon!  Nu har jag inget mer att skriva, Puss!

Bada bada bada

Nu har jag precis tagit mig ett dopp i poolen igen. Det var himla skönt faktist, det är nästan 30 grader i vattnet. Min kusin behövde låna en moped i 2 veckor nu och då ska hon låna min, så dåf år jag lite mer pengar =) Slipper man oroa sig för det så mycket. Det var väl vad jag hade att säga just nu. Ska fråga Jonas om han villekomma snart :) Puss!

Lite av dagen

Nu har jag precis dammat och dammsugit hela nedervåningen. Lite jobbigt var det måste jag erkänna. Men innan dess så bakade Johan och jag drömrulltårta! Det är gott, jag har tagit en bild av receptet om någon skulle vilja ha det.



Sockret fastande inte redigt på utsidan och så lossnade det lite så jag lägger
inte upp en bild på hela rullen eftersom den inte ser så god ut.

Men annars idag så har jag inte gjort mer än att tagit ett dopp i poolen och varit på konsum, Jag ska nog snart sätta igång med maten också. Det blir tacoköttfärs och pita bröd,sallas och vitlöksås, tror jag. Hoppas det är gott! Jag har nog aldrig ätit det med pitabröd men det ska väl inte vara någon så stor skillnad.

Idag är det 2 veckor kvar tills jag ska börja jobba. Gud vad tråkigt det kommer bli, jag ska städa trapphus och det är ungefär 35 trappor på en vecka + kontor. Men jag jobbar bara halvtid så det ska nog gå bra, Jag tror jag ska köra så att jag börjar vid 8 och sluta vid 12 =) Det blir bra,för då har man hela dagen framför sig sen. 4 timmar per dag är inte så mycket heller. Så det ska nog funka, skulle jag tro!

Jag vill åka till kolmården och ta en massa kort på alla djur. Jag tror det skulle vara jätteroligt, eftersom jag tycker om djur så mycket så kan det nog bli rätt roligt och massa fina bilder. Jag ska bara få mamma att gå med på det också. Det kostar bara 250 kr för att vara där och så, tror jag det var jag är inte helt säker. Sen fanns det en massa andra erbjudande också men dom kommer jag inte ihåg.

Nu ska jag kolla om H&M har skickat mina skor än! =) Puss!

Jag har ingen rubrik

Jonas sitter och spelar piano och jag sitter här och gör ingenting. Jag har kollat aftonbladet lite och så, annars gör jag inte så mycket. Vi tvättade Jonas pappas bil innan, eller Jonas gjorde det eftersom det blir ju inte rent när jag gör det! Jag blev sur och slängde iväg svampen isället. Jonas blev lite irriterad på mig bara för att jag stod och tittade på och inte fixade slangen när han ville det? Liksom hur skulle jag veta det? Jaja, vi tittade på lite hundar innan också, dom är verkligen det finaste som finns! Jag älskar dom, det går inte beskriva hur mycket man känner för en hund. Dom blir som en allra bästa vän som alltid finns där. Det är helt sjukt hur mycket jag tycker om mina små luffsingar, inte för att dom är så små men för mig är dom  mina små bebisar ! =)

Tråk

Gud vad jag har tråkigt just nu. Jag kan inte hitta på något alls att göra. Mamma sa att jag kunde dammsuga lite så jag gjorde det. Jag sa att jag kunde ha det som ett litet sommarjobb så jag kan tjäna lite pengar innan Tosia. Jag behöver dessutom pengar förövrigt också så det är ju alltid bra eftersom att man får sommarjobbs pengarna i augusti typ och då är sommaren redan slut. Det blir ju tråkigt annars, man klara ju sig inte utan pengar inte! Jag kom på att min syster är skyldig mig lite pengar om hon skulle ha min kamera också! Men jag  skulle få dom i slutet av sommaren isåfall. Jaha, nu vet jag inte vad jag ska skriva med. Jag kanske skriver lite senare! Puss.

Skönt!

Nu har jag precis duschat av mig allt klor och smörjt in mig i bodylotion. Jag har nog blivit lite röd och det svider i mitt ansikte, usch ja. Jag jobbar fortfarande på att bli brun om benen, det går ju verkligen inte! Det kommer ju ingen färg förutom på knäskålarna,haha. Det ser säkert jätteroligt ut. Jag får väl ha tålamod och på tal om det så hoppas jag att mina skor kommer denna veckan som kommer! Men nu ska jag fortsätta läsa veckorevyn som jag fick av min kära syster! =) Puss!

Slapp dag =)

Idag har jag inte gjort någonting nästan. Jag kom hem vid halv 11 ungefär sen så gick Johan och jag ut och badade i poolen. Sen badade mamma och hennes sambo också sen har vi legat där ute och solat tills klockan var halv 3 typ. Vi skulle också testa sätta upp ett tält som vi köpte för typ 2 år sen. Det var ett sexmanna tält och det var stort. Det tog lite tid innan vi fattade hur man skulle göra men det gick till slut! Jag skadade min häll på stegen i poolen, det började blöda jättemycket men sen gick det över. Det gjorde lite ont men nu är det ingen fara. Jag har även testat smoothie idag som jag aldrig har testat innan, Jag blandade i banan och jordgubbar men den var lite sådär, mamma gjorde en med blåbär och jordgubbar och den var mycket godare. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att bada och sola idag =) Nu ska jag gå, Puss!


Min smoothie :)


God morgon

Usch jag vaknade för typ en halv timme sen av att jag var så jävla kissnödig. Självklart så var jag ju tvungen att gå upp och sen blev jag pigg så jag satte mig här vid datorn. Gårdagen var sådär, jag tyckte det var lite tråkigt på konfirmationen. Dessutom så fick vi stå och vänta på att hon skulle komma med häst och vagn? Jag tyckte det var lite löjligt men ja så var det iallafall. Vi kom väl hem runt 7 tiden sen och då gick vi till konsum och köpte godis. Vi skulle ha Harry Potter maraton, haha. Vi började titta på 2:an och jag somnade efter en timme eller nåt. Jonas gjorde nog också det, så det var bara Stina som tittade färdigt på den. Jag kommer aldrig att kunna ha några såna maraton, för jag bara somnar hela tiden, hihi.

Idag ska jag bara ta det lungt, kanske sola och bada lite hemma? Det är ju alltid skönt, kanske busa lite med hundarna också. Jag ska se om jag kan få övningsköra idag kanske, det var flera månader sen sist. Det är ju ingen panik men det är ju kul! Nu ska jag nog se om jag kan väcka Jonas lite. Hejs!

Konfirmation


Jag laddar upp en liten bild som jag tycker är lite söt.

Men iallafall så ska vi på konfirmation idag men vi skippar kyrkan. Sen blir det hem till deras kusin och fira henne där. Senare vet jag inte vad som händer, kanske ett dopp i poolen? det hade ju varit skönt. Jag hoppas det blir sånt här kanonväder nästa vecka också! På måndag skulle det blir fint men resten vet jag inte, jag måste kolla smhi lite! Nu ska jag gå, Puss!

Fotboll

Nu har vi precis tittat på fotbollen mellan Sverige och England. Jag tycker att Sverige spelade as bra och dom borde vara landslaget istället för de kassa som är nu. Sverige kanske hade haft någon chans då. Men jag tycker iallafall att det var synd att Sverige förlorade när det var så nära och att dom var så bra. Vilken svinig målvakt England har! Han ser ju ut som värsta sliskiga bitch ungen, usch han tyckte jag inte om. Nu ska jag titta runt lite på datorn. Hejs!

Dötrött

Nu har jag precis ätit lite efter att vi har varit på brunnen hela dagen. Vi tyckte det blåste lite för mycket och sen gick solen i moln hela tiden, första timmen vi var där. Det klarnade sedan upp och det blev hur skönt som helst. Jag tror dock att jag har bränt mig lite och det svider i ansiktet så jag smörjde in mig lite. Det hjälpte alltså inte med solkräm idag så jag får ta ännu mer nästa gång. Men det var iallafall skönt att ligga där idag. Hemvägen var ju inte lika skön. Det blåste motvind hela tiden och det är typ bara uppförsbackar på hemvägen. Efter det var jag hur sur som helst i den värmen och det var hur jobbigt som helst, men jag klarade det idag igen! Jag tror det är 3 eller 4 gången vi har cyklat in till stan och hem igen denna veckan och det är ju bra med tanke på att det är 1,2 mil sammanlagt. Det är väl inte så dåligt att röra på sig så mycket på en dag, eller? Men nu vet jag inget mer att skriva om. Jo! Jonas familj har tvingat mig att följa med till deras kusin som tar konfirmation imorgon. Jag vet inte redigt om jag vill men jag har väl inget val, haha. Det är alltid typ smörgårstårta på kalas och sånt och jag tycker inte om det. Det är ju pinsamt om man inte äter någonting? Det tycker iallafall jag, usch jag hatar sånt. Hoppas det blir någon sallad eller nåt istället =) Men nu ska jag gå!Puss

Bad på brunnen och Michael Jackson är död.

Snart ska jag till tandläkaren som jag knappt visste om. Men jag ska dit vid 11 sen ska vi cykla till brunnen och bada. Vi har stått i 2 timmar och stekt pannkakor också, höhö. Imorse vaknade jag av att nåt typ surrade, så då tänkte jag att någon kanske trimmade gräs eller nåt.Men när jag öppnade ögonen så flög det en stor bålgeting inne i Jonas rum. Jag fick panik och började slå på Jonas och han blev lika rädd han också. Men vi sprang ut och lät Jonas mamma släppa ut den genom fönstret, haha. Jag har förresten beställt skorna från H&M nu!! Dom fanns imorse, äntligen. Jag tror att dom kommer nästa vecka eller veckan efter.

Vi fick reda på att Michael Jackson är död också. Helt oväntat faktist, jag trodde inte han skulle dö än iallafall. Men alla dör ju. Vi tittade igenom på tv och på alla kanaler var det om han. Det var en reporter som började gråta i USA. Jag tycker själv att Michael Jackson var as bra! 

Nu ska jag gå, Hejs!

Köööörv

Nu har jag precis ätit grillad korv med bröd och mos =) Det var gott, det var även jag som grillade också,hehe. Mamma och jag hittade en gammal korv sen i söndags i grillen som var helt svart och stenhård.haha. Det var faktist lite kul. Jag kan ladda upp en bild på den sen, om någon vill se. Jonas ringde innan och frågade om jag ville cykla till maxi och det skulle vi göra efter att jag hade ätit men nu skulle hans pappa dit, så vi åker med han.

Innan idag så har jag solat och badat, det var skönt! Jag smörjde bara in mig i ansiktet och på armarna idag med solkräm. Jag somnade nästan och så kom jag och tänka på att jag inte hade smörjt in mig, så det hade ju inte varit så smart att somna mitt i solen. Jag var alltså tvungen att gå upp, för annars hade jag somnat. Men jag har fått lite lite färg. Det tar väl ett tag innan man blir brun antar jag.

Imorgon så ska vi till brunnen och bada,det blir att cykla då också. Jag ska se om jag kan få lite pengar av mamma, eftersom jag inte änns äger 15 kr nu. Det suger! Men nu ska jag gå, Puss!

Skor

Nu blir jag fan snart förbannad >.<  Det är ett par skor från H&M som jag vill ha men varje gång så finns dom inte i min storlek. Imorse så fanns dom i min storlek men då hade jag inte mitt kundnummer på jonas data och ingen där hemma var vakna. När jag sen gick in igen så var dom borta!! Jag får snart dampet. Jag ska gå in imorgon igen på morgonen och se om dom finns då. Aja, nu ska jag inte klaga mer. Puss

Hej

Nu har jag precis tittat på Paris hiltons my new bff. Jonas spelar ju bara piano nu när har har köpt det så jag passade på att titta på det. Jonas har bränt sig på ryggen så han ville inte bada imorgon. Så jag passar på att bada med min bror i poolen imorgon =) Lite syskontid, höhö. Ska se om jag kan skrapa ihop lite pengar genom att massera dom där hemma, haha. Det brukar ju gå bra ibland. Nu tror jag att jag ska gå och duscha lite. Imorgon till frukost ska vi kanske göra pannkakor! gott =) God natt !

24/6

Idag så har jag varit i karlskrona med Jonas,Stina och deras pappa. Dom köpte ett piano och jag köpte ett par solbrillor. Jonas köpte en plånbok med, Stina köpte ett par skor bara tror jag. Jag såg ett par as snygga skor, fatta vad jag vill ha dom. Det var typ 11 cm klack och 2 cm platå kanske. Jag tyckte dom var grymt snygga och jag vill ha dom,billiga var dom också. Jag tror dom kostade 400 ungefär, Men jag har ju inga pengar så det blev inget. Jag hade nog inte använt dom heller. Annars idag har jag inte gjort så mycket, jag tror att jag ska sticka till Jonas igen. Imorgon kanske det blir att sticka till brunnen igen, eller kanske en sjö? Det får man se imorgon, jag ska kolla SMHI också, så det blir fint väder! Så nu ska jag gå ,Puss!

God morgon

Nu är klockan kvart över 9 och jag vaknade precis. Jag har vaknat hur mångar gånger som helst sen halv 7 i morse. Jag har även fått jätteont i min svanskota, har haft det i ca 3 dagar nu. Det går väl över antar jag. Idag ska vi till karlskrona med Jonas familj. Sen ska vi på bio och se The proposal om vi inte får vänta allt för länge.

Igår så var vi ju på brunnen och det var trrevligt. Det första vi gjorde var att hoppa i vattnet men jag var lite feg, men det gick sen. Vi var där i typ 3 timmar och sen cyklade vi till maxi och köpte lite godis. Sen cyklade vi hem. Vi har bestämt att vi ska dit snart igen, typ imorgon eller på fredag. Jag vill bada i havet eller i en sjö snart med, det borde ju vara lite varmt iallafall? Men nu ska vi äta frukost. Puss!

Brunnen!

Nu har jag precis ätit lite köttfärsås och spaghetti, men spaghettin var överkokt så det var sådär. Men snart ska Jonas,Stina och jag in till brunnen och sola å bada. Man får se till att smörja in sig med solkräm så man inte bränner sig! Vi ska cykla in och det kanske blir lite jobbigt när det är såhär varmt men man kan ju bara hoppa i sen när vi kommer fram. Nu ska jag gå, Pusss

Buuu!

Stina här, hiihihihihi. Nu ska Caroline, Jonas och jag se på film! Imorgon ska vi till brunnen för att bada. Hoppas vi blir bruna och fina!
Buuuuuuuuuuu! :D

Måndag igen


Veckorna går så fort nu när det är sommarlov. Så snart börjar vi väl skolan igen. Idag så ska vi in till stan och titta lite, det är ju rea lite överallt. Men jag får inte tag på Jonas just nu, så jag får väl ringa snart igen. Senare blir nog ett dopp i poolen kasnke, eftersom det är så jävla fint väder idag! Gött.

Igår när vi hade kalas så var det rätt så trevligt. Jag tog lite kort och så. Vissa badade i poolen, hehe. På kvällen sen så cyklade Jonas och jag in till stan för att hyra en film. Jag trodde det skulle bli jobbigt men det var de faktist inte förutom hemvägen så var lite sisådär. Vi cyklade sedan till maxi där vi hittade billiga skivor och filmer. Jag köpte en film som heter Duplex och den kostade bara 39 kr! Det är billigt. Jonas hittade 1 skiva och 1 film om ray charles som han alltid velat ha och det var jag som hittade den! Höhö.stolt! Men filmen vi hyrde var ju inte så värst bra, jag somnade till några gånger för jag var så jävla trött sen. Men nu ska jag gå. Puss.

Eeeh?

Det var inte meningen heller att jag skulle vara på bild idag igen heller. Jag vet inte hur den kom dit. Cp blogg?

GUUUUUD!

Jag skrev typ ett inlägg och sen hände något och nu är det borta!!! Jag får damp,. Nu tänker jag inte skriva bara för det men jag ska lägga uppbilden som jag la upp, bara för att jag tycker om den.


20/6

Usch, det är så tråkigt väder hela dagarna. Man vill bara åka härifrån, men det skulle bli fint väder nästa vecka. Då får man jobba lite på sin bränna, eftersom solen säkert försvinner lika fort sen. Jag ser nästan ut som ett lik,haha. Nästa vecka så ska vi till brunnen och bada och där får man mycket färg, tycker jag konstigt nog. Alltid när man har varit där så har man blivit lite brun iallafall. Det gäller bara att smörja in sig med solkräm, så man inte bränner sig.

Igår kom jag på att Jonas och jag har varit tillsammans i 26 månader. Hihi, vi har varit tillsammans länge nu :) It's good. Men gårdagen var iallafall bra, det var trevligt. Vi somnade rätt tidigt för alla var helt slut sen. Jag vaknade dock rätt tidigt också, ungefär vid 8. Så jag låg och väntade på att Jonas skulle vakna, men icke. Han vaknade vid typ 10 eller nåt. men jag tittade på tv så länge.

Idag så har jag inte gjort så himla mycket heller. Jag menar vad ska man göra när det är så dåligt väder hela tiden? Man sitter ju bara här inne och gör ingenting. Jag städade ur mina lådor och sånt skit som jag slängde. Jag hittade lite grejer jag ska sälja på loppis. Vi kanske ska stå på loppis nästa söndag. Det är bra så kan man tjäna ihop lite pengar,för det behövs kan jag ju säga.

Imorgon så fyller mamma år och då blir det lite kalas. Kusinerna kommer, så det blir nog rätt trevligt det också. Jag ska hjälpa till med maten och sånt och sen ska jag baka kladdkaka med grädde och jordgubbar på :) . Det är gott. Jag har köpt ett halsband och ett armband och en söt liten t-shirt till mammsen =) Jag hoppas hon tycker om det iallafall. Hon läser inte min blogg endå så jag kunde lika gärna skriva det, hihi.

Nu ska jag gå lite, Puss!


Glad midsommar.

Idag är det midsommar och jag ska inte göra något speciellt. Jag har ätit middag med familjen och snart ska vi äta jordgubbar och glass och grädde, mums. Sen ska jag till Jonas och fira lite med hans familj. Idag är jag så onöjd med mitt utseende att det inte är sant. Höll på att få värsta rycket >.< Usch, hatar det. Men eh nu har jag inget att säga. Jag vet inte redigt vad jag ska skriva nu för tiden. Så, hejs!

18/6

Idag fick jag gå upp vid 20 i 8 för att jag skulle till tandläkaren igen för att fixa bettskenan. Jag fick vänta i typ en halv timme innan jag fick komma in sen tog det 10 minuter till innan tandläkaren kom. Jävla segt det ska vara hela tiden, man ska väl få gå in när man har tid. När jag kom hem så följde jag med ut med hundarna i ösregnet! Men jag tog på mig regnkläder så det gjorde inte så mycket, jag blev lite blöt ändå men det får man ta. Vi åkte sedan in till stan för min bror skulle lämna en miniräknare i skolan så han inte får betala den. Sen handlade vi lite på konsum =) Och jag köpte choklad som vanligt tillochmed 2! för det var ett erbjudande (a) . Jag såg också att man skulle få en marabou handduk om man var med och tävlade, för 4 personer till något ställe man fick välja själv. Så självklart ska jag göra det! Man var tvungen att köpa 6 marabou produkter och nu har jag ju 2 och sen har Jonas en massa papper hos sig! Skit bra ju. Jag är choklad missbrukare. Men nu ska vi snart göra lite korv å äta.Gott! Puss!


Sen får ni en liten bild på mig, bara för det.

Trååk

Jag har typ hur tråkigt som helst + att det inte finns någon rolig sida man kan vara inne på. Jag väntar på att Jonas ska ringa med, men han är seg som vanligt. Imorgon kanske vi ska till brunnen och bada å sola om det blir lite bättre väder, vilket jag inte tror på. Jag får väl hoppas. Äsch jag får ta å ringa till han, segisen.Hej

17/6


Idag har det inte hänt så mycket heller. Jag har städat mitt rum lite och varit ute och cyklat med mammsen och hunden. Tittade precis på Paris hiltons my new BFF. Asså har The hills typ slutat eller nåt? Jag trodde det skulle komma fler avsnitt än bara 10 stycken, men tydligen inte. Vad tråkigt isåfall. Aja, men kanske blir att hyra en film ikväll, jag får se. Puss


Tisdag!

Idag har jag inte gjort alls så mycket. När jag gick hem från Jonas så köpte vi glass och det blev en Twister för mig. Sen så var min storasyster hemma så vi solade lite och hon hade med sig veckorevyn och Solo till mig för att hon är så snäll =) Så jag låg där ute en stund. Sen lagade jag köttfärsås och spaghetti som var gott som vanligt. Vi var också och handlade lite på maxi, annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Jag är hemma hos Jonas idag igen och vi ska titta på Step brothers, haha den är så jävla bra! Så hejs!

Twilight

Hihi, nu ska vi titta på Twilight för typ 4 gången blir det nu. Jonas och Stina tog typ 500 bilder idag på en halv timme. Men dom blev bra. Nej jag har inget att skriva så , hejs

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från karlskrona. Vi hann inte kolla så mycket men några affärer blev det. Jonas hittade skor och solglasögon och Stina hittade lite kläder. Sen blev det att äta Mcdonalds och det var gott. Stina bjöd oss på mcflurry också, haha helt proppfulla sen. Ikväll vill jag spela monopol, det var jättelänge sen men Jonas och Stina vill säkert inte. Det är ju faktist roligt! Eller det kanske bara är jag som tycker det? Aja, nu ska jag göra nåt. Puss!

Karlskrona

Snart ska vi in till Karlskrona, jag väntar bara på att Jonas ska ringa. Jag lägger därför in lite musik på mobilen, fast jag hittar typ ingen bra. Det är så tråkigt när man inte hittar något. Ingen som gör någon bra musik längre, tycker jag. Jag sitter och lyssnar på Milow-technology hela tiden,haha. 

 Det blir iallafall inget shoppande för mig idag för jag har inga pengar. Jag ville egentligen bara följa med för att vi skulle titta på bio men det gick ingen bra. Men jag följer med ändå, jag har ändå inget bättre för mig. Senare vet jag inte vad som händer, kanske cyklar en runda? Aja, nu går jag. Puss!

Godmörgon

Jag har varit vaken i ungefär 1 timme nu. Det är fint väder idag också men det ser ut som om det skulle kunna bli regn faktist. Idag blir det att åka in till Karlskrona och titta lite i affärerna. Jag vet faktist inte om det blir någon bio eftersom att det inte går någon som verkar bra just nu. Men vi får se. Nu ska vi gå och äta frukost ! Puss


Hej !

Hej , nu är jag hemma hos Jonas och han tog nyss kort på mig. Jag tror han tycker det är kul när man har en bra kamera,höhö. Vid 10 ska vi kolla på en komedi på 6:an.  Haha, nu tar han kort på sin mage, MOGET JONAS! haha :) Nu ska jag slå han lite tror jag =) Puss!

Negerbollar :)


Innan gjorde jag negerbollar för att jag inte hade något att göra. Dom blev
fett goda!

Det blir att cykla till härstop ikväll istället när det inte är så varmt. Jag kollade igenom
lite grejer med kameran innan. Jag såg att man skulle installera en grej innan
man började sätta in kameran i datan och det hade självklart inte jag gjort.
Men jag gjorde det nu istället så det borde inte göra så mycket? Aja, nu ska jag
se om jag vinner något på pointshop! Hejs!

14/6

Hallåsan, idag är det sjukt fint väder! Det är precis lagom idag, kunde varit lite varmare kanske. Nu har jag precis duschat av  mig och sen ska Jonas och jag till Härstop. Fika och mysa lite är aldrig fel. Vi ska cykla dit, så vi lånar mammas cykel också eftersom att Jonas inte har någon. Det ska bli såhär fint väder ända till onsdag typ, det är bra! Nu kommer jag inte på något mer att skriva. Hejs!

In good company

Om typ 4 minuter så ska vi titta på In good company som jag tror jag redan har sett. Jag kommer inte ihåg om den är bra eller inte. Får hoppas på det! Jag åt nyss rostade mackor, fett gott och som jag säger jag äter hela tiden,haha. Men nu ska vi mysa lite. Puss!


Världens tråkigaste dag.

Idag har jag absolut inte gjort ett piss. Det känns som om det ända jag gör är att äter, haha. Detta vädret är ju inte precis roligt heller! Jag vill att det ska vara sol NU! Man vill ju inte precis vara ute när det regnar. Jag hoppas verkligen det blir fint väder imorgon, måste kolla på SMHI sen.

 Jonas och jag ska iallafall baka chocolate chip cookies sen, tror jag? Om det inte blir för sent. Nu ska jag se om man kan göra något. Puss

13/6

Usch idag har jag jätteont i huvudet och det går inte över heller. Jag har tagit typ 2 huvudvärkstabletter så jag får se om det går över snart, vilket det borde göra. Jag har säkert det bara för att jag inte har använt min bettskena när jag sover. Jag försöker trösta mig med en kaka men den var inte så jättegod, så det blev inte så bra det heller. Jag funderar på om jag ska baka cupcakes sen om jag inte har lika ont längre. Jag har aldrig gjort det innan och jag tycker inte om det så mycket heller men det se så roligt ut, hihi. Jag ska ladda upp en bild på kakan sen för jag orkar inte lägga in den nu. Hejs


Choklad<3

Just nu sitter jag här och kränger i mig en massa marabou =) Fett gott! Jonas sitter och spelar gitarr, efter att jag har tjatat på han att jag ska få kolla mina grejer nu i en timme,haha. Stina tog en söt bild på oss idag som jag tänkte lägga upp.

<3

Nu har jag bestämt att vi ska gå och mysa men jag har inte sagt något till han än.
Hejs!

Hemma igen

Jag kom hem för ungefär 1 timme sedan. Det var en kille som spelade piano och det var bra tycker jag. Fast jag är så jävla trött, jag vet inte varför. Jag sov till typ 8 men jag somnade rätt tidigt igår ändå. Äh,jag vet inte vad jag ska skriva. hejs


Olofström

Nu har jag precis gjort mig färdig och ska snart åka till olofström för Jonas systers skolavslutning. Jag ska ha med mig kameran så jag kan ta lite kort =)

Igår kväll på min förfest så var det väldigt trevligt. Sandra och Bajjen kom så då grillade mammas sambo åt oss. Det var gott! Lite senare så kom alla andra och då sattes det igång lite mer. Jag tycker det iallafall var roligt och trevligt. Jag tänkte det sen på kvällen att vi inte kommer träffas mer, allihopa. Jag tycker det är så sorgligt för det är nu sista tiden vi har blivit mer tajta eller vad man ska säga. Men vi ska träffas helgen efter midsommar, troligtvis och då ska det vara killarna också. Det ska bli kul! Det blir en liten grillfest då.

Nu ska jag gå. heejs

Väntar..

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att jag kan börja göra min jordgubbstårta! Det ska bli gott! Jag tittade precis på Paris hiltions my new BFF, haha  det är ju så löjligt. Men det är kul att titta på. Jag undra om The hills är slut nu? för i tisdags skulle det komma ett avsnitt men det har det inte gjort. Det kanske kommer nästa vecka för jag läste att nånstans att det skulle vara 27 avsnitt, men jag vet inte? Det blir tråkigt när inte Lauren är med längre. Nej, nu tycker jag att mamma ska komma =)

Skolavslutning!

Nu har vi äntligen slutat skolan! Jag blev lite besviken på att biologiläraren bara gav mig G i biologi för hon sa att jag fortfarande hade VG. Men annars blev jag rätt så nöjd, lärarna hade satt upp bilder på ett papper som var och en fick. Bilderna var på en själv och så var det ifrån 7,8,9. Fan vad ful man var, haha. Man ser iallafall bättre ut nu, om man får säga så. Jag har fått en vattenblåsa på min stortå, jag fick så jävla ont i dom idag. Jag hade inte det första gången jag hade skorna? Konstigt. Men jag fick ta av mig dom sen när Sandra och jag gick hem.

Vid 5 så kommer Sandra och Bajjen, så då ska vi laga mat, hihi. Alla andra skulle äta hemma så dom skulle ta med egen mat som vi lagar sen. Jag ska grilla kyckligfilée om det inte regnar, vilket jag inte hoppas. Senare så kommer väl dom andra tjejerna =)

Jag tog fett bra bilder innan på en fjäril som satt på en blomma, som jag tänkte lägga upp. Jag tycker iallafall dom är fina,skillnad mot var alla andra bilder har sett ut. Det får även bli en bild på hur jag ser ut idag, höhö.
 


Klänningen jag har köpt på nelly . Jag tror jag struntar i ansiktet, haha.

Min dag

Nu tänkte jag berätta lite om min dag. När jag kom till brunnsparken så var det inga tjejer där så jag var ensam tjej. Men jag fick vara med Stina och dom sen. Lena sa att det inte gjorde något om jag gick därifrån,haha. Men jag stannade tills vi hade ätit korv. Vi spelade även kubb också, och mitt lag vann! wiho =) Men iallafall efter korven så åkte jag och stina hem till mig och tittade på film. Det blev Patrik 1,5, hahah den är så bra! Jag skulle sen köra hem Stina men när vi var precis nedanför min backe så stannade mopeden? Den har aldrig varit så innan, men den bara började hoppa och sen la den av. Vi kunde inte starta den sen så vi fick putta upp den för backen. Det var as jobbigt men vi klarade det! Stinas mamma fick komma och hämta henne istället, hihi. Efter det så stack vi in till Karlskrona och köpte min kamera! Jag hade tittat runt lite innan och kollat om det var bildstabilisator och vissa sa att det var det i objektvivet. Men när vi kom dit så var det självklart inte det. Jag blev ju lite besviken men den tar bra bilder även om det inte är det. Det fick bli den kameran och nu har jag provat den lite och jag är nöjd! Det blir att ta med den till skolavslutningen imorgon, så få det bli ett par bra bilder, sista gången vi ses. Nu ska jag ladda upp en bild till, hehe.


Nu har jag köpt den!

Nu har jag köpt kameran och jag tycker att den var bra. Det är lite synd att det inte var någon bildstabilisator men den tar bra bilder ändå! Min syster ville att jag skulle lägga ut bilder på något som jag har tagit så det får bli på hundarna.


Kamera!

Nu ska jag snart in till karlskrona och köpa kamera! Jag är så fett glad just nu, hihi. Jag hoppas allting fungerar bra nu för det är alltid något krabb när jag ska köpa eller göra något. Men inte den här gången, hoppas jag.

Brunnsparken igen..

Nu har jag precis borstat tänderna och ska vara osminkad idag. Det är ingen mening att sminka sig när vi ändå ska vara i parken hela dagen. Vi börjar vid halv 10 och jag kunde som vanligt inte sova så länge som jag hade tänkt. Tänkte typ gå upp nu egentligen men icke.

Usch jag drömde en sån hemsk dröm inatt. Jag drömde att min hund Alfie hade dött, men jag vet inte riktigt hur. Det är så hemsk tycker jag :( . Men det berodde väl på att en kille dog igår kanske som jag drömde det. Hans sett att dö var så hemsk, han klämdes ihjäl på jobbet i en snurrande pappersgrej, tror jag det var. Fy vad läskigt, jag tycker synd om han.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag är uttråkad och vi ska inte åka förräns om typ 50 minuter. Blää vad tråkigt. Imorgon slutar vi iallafall skolan och det är sorgligt. Men vi får se det bästa ur situationen och det ska nog bli trevligt hemma hos mig också, hoppas jag. Aja, heejs.

Igelkott på besök..


Den här lilla igelkotten var hos oss idag och jag tror hon bygger ett bo i vår vedbod. Hon ska ha ungar tror jag =) Jag tycker det är jättegulligt och den skrämde livet ur mig när jag skulle släppa ut hundarna,hehe.

Idag har jag inte gjort något speciellt, jag har mest bara latat mig efter brunnsparken. Ätit lite och tittat på tv, jag ritade lite nyss också men det blev inte så bra idag. Det kanske blir bättre imorgon om jag har lust att rita då. Nu väntar jag på att Jonas ska ringa och det har tagit över 40minuter för han att äta, segt? Annars så sitter han väl och spela gitarr eller sjunger eller nåt. Aja, nu ska jag gå. Pusssss!

Canon 1000D

Igår glömde jag att skriva att jag ska köpa en Canon 1000D. Jag ska betala mamma det sen när jag har jobbat färdigt i sommar, fast hon ska betala hälften, Det gör hon pågrund av att jag har varit så duktig i skolan och hemma, hihi. Jag blev helt överlycklig när hon sa det igår. Det blir antagligen denna veckan eller nästa och jag kommer vara hur glad som helst ! :)

"klassens dag"

Jag kom hem för ungefär 40 minuter sedan efter att ha varit i brunnsparken med klassen. Alla är ju så smarta, för ingen hade med sig något vi kunde göra. Linnéa fick köra hem till sin farmor och hämta fotboll och kubb. Jag var as bra första rundan men sen gick det bara neråt. Vi fick sedan kalla pannkakor, vilket gick att äta och var godare än vad dom var förra året.

Imorgon så ska vi dit igen fast då är det med alla nior. Det skulle troligtvis regna då så då skulle vi stanna hemma sa dom, höhö. Skönt om det gör det,för jag tänkte inte köra i ösregn.

På torsdag så är det skolavslutning och då skulle det också regna, men jag hoppas verkligen inte att det gör det. Jag ska även ha förfest hemma hos mig för tjejerna i klassen och sen kanske Stina om hon ville komma. Jag vet inte om vi ska äta lite också? Jag får prata med dom imorgon om det inte blir regn, hehe. Nu ska jag snoka runt lite. Puss

2 dagar kvar till sommarlov!

Nu är det äntligen bara 2 dagar kvar tills det blir sommarlov. Så skolan idag har varit lugn, vi hade spexfoto vid 10 sen tittade vi lite på film på matten. På slöjden så köpte hon fika till oss och på So:n så pratade vi bara lite. Det känns tråkigt att inte få träffa vissa mer. Det är nu sista året vi har blivit lite mer tajtare än vad vi har varit innan. Det är synd tycker jag men skönt att få lämna skolan. Jag hoppas att gymnasiet blir fett bra sen! =) Nu ska jag titta runt lite, hihi. Puss

7/6

Nu sitter jag här och äter frallor, det är gott! Innan så ritade jag en jättefin klänning och jag blev jättenöjd med den. Jag vill ha en sån! Om jag hade kunnat sy bra så hade jag gjort den. Jag fattar ju ingenting av sånt så det hade väl gått åt skogen om jag hade testat. Tråkigt. Idag så har jag ingenting att göra, skittråkigt. Så jag kommer väl gå här å tjura idag, antar jag. Jag har ont i huvudet också, vilket också är as jobbigt. Haha, nu sitter jag här och skriver massa dåliga grejer så nu ska jag sluta,

Jag tröttnar aldrig..

på att vara inne på nelly och titta på alla nya kläder och fina skor. Jag är säkert inne där typ 2-3 gånger om dagen. Det är så mycket fint man vill ha, som man inte har råd med. Jag tycker det är synd när man vill vara extra fin så ska allting vara så dyrt! Det är lite tråkigt faktist. Men man får väl lära sig leva med det och spara pengar istället! Nu ska ni få se Johans och mina frallor!

Filmkväll

                                            

Igår så hade Stina och jag filmkväll, vilket alltid är roligt. Vi hyrde Bride wars och Love,sex and lies, Bride wars var rolig men den andra filmen var lite sådär. När vi tittade på den inte så roliga filmen så hade jag nästan somnat, så fick vi gå ner och passa barn för att Jonas var på fest och var rätt så full. Haha, det var rätt roligt att se han för han var helt borta. Aja , men han mådde iallafall bra idag, så det var väl bra. Idag så ska vi till Anna och Fredrik å fika, dom har väl gjort klart det mesta i deras lägenhet nu skulle jag tro. Så då får man se hur det blev. Men nu ska min bror och jag baka frallor, höhö. Puss!

Skolmiddagen

Igår på middagen så var det skitkul, enligt mig iallafall förutom typ sista timmen. När vi kom dit så var vissa fulla så dom fick gå därifrån. Synd om dom för dom missade något tycker jag, fast dom får ju skylla sig själva,höhö. Det tog 1 timme innan vi fick komma in och äta. Det blev fläskfilée, rostad potatis och champinjonsås, det var gott men jag blev mätt jättefort. Lärarna hade sedan spex där dom skulle vara oss elever och sen när dom är inne i lärarummet. Det var kul, hehe. Dom hade även let's dance och melodifestivalen. Jag tycker det var typ kvällens höjdpunkt och alla verkade ha roligt. Vi dansade en massa, fast vi önskade typ Abba med dancing queen och ray charles med I got a women. Dom kunde inte spela dom sa dom, dååååligt. Så vi blev lite sura,hehe. Men jag tycker det var skitkul och jag skulle gärna göra om det igen. Nästa vecka är det skolavslutning! Det ska bli hur skönt som helst. Nu ska jag lägga upp lite bilder som ni ska få se.


Sara och jag :)


Klassen  :)


Sanna :)


David,David,Nathalie,Anton och Julia :)


Rebecca och Stina


Haha, en jag som ska gå på toa.

Sist men inte minst, klassen igen =)


Skolmiddag

Nu har jag precis gjort mig färdig och om en timme så kör vi in till stan. Jag funderar över om jag ska ha armband på båda armarna eller på en? Haha, stort problem. Men jag ska lägga upp lite bilder imorgon, antagligen. Nu ska jag gå, Puss.

Torsdag!

Nu har jag precis ätit och borstat tänderna. Det blir inget smink idag eftersom att jag sminkar mig sen när vi ska till skolmiddagen. Jag vaknade redan vid halv sju idag och var typ pigg, konstigt. Jag brukar alltid vara trött vid sju tiden men icke idag. Haha, jag kom på att jag glömde läsa tidningen som jag skulle göra, för jag gick ut och hämtade den. Aja, är man senil så är man. Nu ska jag snart till skolan och ikväll blir det middag! Pussssss!

Stan

Idag har skolan varit helt okej, lite tråkigt att vi fick städa på hemkunskapen. Efter skolan så stack Stina och jag in till stan där jag skulle leta efter ett par skor. Jag hittade ett par men ångrade mig och det skulle ändå bli dåligt väder nu i veckan så jag kan inte använda dom. Jag köpte en bh som man kan ta av banden på, för jag behöver det imorgon när det är skolmiddag. Sen köpte jag genomskinliga strumpbyxor som jag ska ha imorgon också. Jag hoppas att det blir kul med skolmiddagen och att alla kan mogna till lite. Jag ska ta lite bilder imorgon som jag sen ska lägga upp. På fredag skiter jag i skolan för jag pallar inte gå upp på morgonen när vi är uppe så länge. Jag går ju och lägger mig rätt tidigt i vanliga fall så det kan dom inte begära tycker jag inte. Om dom andra har fått vara lediga innan, varför skulle inte vi kunna få vara det då? Jag tycker det är dåligt av vår rektor. Men nu är det så och det är typ ingen som ska komma dagen efter, så där fick hon på den. Nu ska jag gå, Puss.

Duscha

Hej, jag har tråkigt och väntar på att Jonas ska sluta spela gitarr så vi kan gå och duscha. Han säger bara att jag stressar hela tiden, så då blev han säkert sur ¨på mog, hihi. Aja, ska försöka få loss han från gitarren nu, får se hur det går. Hhöhö. Puss

2/6

Ídag är ingen bra dag för mig så jag är rätt sur och trött. Idag i skolan har vi bara tittat på film, det är så jävla onödigt så det inte är sant. Vi kan lika gärna får vara hemma. Jag fick reda på att jag har VG i svenska, vilket jag verkligen inte trodde. Men det är bra! Jag såg The hills innan och jag vet inte om det var sista avsnittet av säsong 5? Jag tycker det är as tråkigt att Lauren inte ska vara med längre. Det är ju hon som är bäst, tycker jag. Men man får väl se hur det blir när Kristen är där istället. Om det är dåligt så ska jag inte titta på det längre. Nu ska jag se om jag hittar något roligt. Puss


Tråkdag

Nu är jag hemma för att vi har håltimme. Jag börjar inte förräns vid 12 igen så jag ska ta det lungt så länge. Det känns så onödigt att gå i skolan nu för vi gör ingenting. Betygen sätts idag eller imorgon så det är onödigt. Vi kunde lika gärna sluta denna veckan istället. Det är varmt ute idag också fast de stod att det skulle bli regn idag senare så man får väl se. Igår så badade jag och min bror i poolen! Det var skönt fast solen hade typ gått i moln men det gick! Nu kommer jag int på något att skriva så, Puss.

Måndag

Idag så har tiden gått fort i skolan och det har varit härligt väder. Jag ville bara hem och sola å bada! Nu har det typ gått i moln, så jag ville inte bada längre. Men det är varmt i poolen. Jag klarade SO provet idag som jag inte trodde först men det var rätt lätt. Så nu har jag ingenting att göra längre! Fett gött. Jag är så glad att skolan slutar snart, det ska bli så härligt, förutom att man ska jobba. Men vad gör man inte för lite pengar. Nu ska jag laga mat.


Bli medlem på denna sidan, man får gratis skor för 200 och 300 kr!
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=10297

RSS 2.0