Snygga skor

Tittade nyss på Scoretts hemsida och fan vad snygga skor det har kommit! Jag tror jag har hittat ett par jag ska köpa i vinter :) Dom ser iallafall varma och goa ut såå det hade ju inte varit fel att köpa ett par nya vinterskor =) Mamma kanske kan betala hälften för dom var ju inte jättebilliga om man säger så. Nä men jag får se hur jag gör, skulle jättegärna vilja ha dom iallafall :)
Nu ska jag se om jag hittar något roligt att baka kanske :)

Äntligen fredaaaaag!

Vi fick börja vid halv 10 idag istället för 8! Grymt skönt, så jag gick och la mig vid halv 10 igår och vaknade vid 7 och var helt utvilad. Det kändes skönt så jag gick upp och sminkade mig och sen var jag ute en runda med Bella också :) Så jag har precis ätit frukost och väntar nu på att vi ska cykla till skolan. Idag blir det bara att visa upp en musik grej för ettorna och treorna och sen ska vi få se ettornas dockteater, hehe :) Sen blir det bara att fika lite och sen gå hem antar jag :)


Och här får ni en riktigt snygg bild på mig, haha not :)

Dryyyygt

Idag har det varit en dryg dag.. Var inte så kul att spela in film när det är full storm ute och kallt som satan. Men det fick väl gå, får väl se hur filmen blev.
Kom hem för någon halvtimme sen och såg att jag hade fått hem kort. Beställde lite bilder i söndags ifrån sommaren och så. Ska försöka få in dom i mitt fotoalbum men jag tror snart att det är fullt och att få in 111 bilder till blir nog liiiiite svårt. Nehe nu ska jag titta vidare lite, Puss

Skola snart

Ska åka till skolan idag för det regnar ute, inte så kul å komma blöt till skolan. Idag så ska vi spela in en film så vi får väl se om vi ska vara ute eller inte. Så idag har jag på mig en randig tröja/tunika som jag aldrig använder för den bara åker upp till halsen hela tiden men jag tänkte att jag kunde ha den idag för vi skulle inte ha så ömtåliga kläder. Efter skolan så ska jag och min bror äta med pappa och hans flickvän, jag tror ví skulle äta pizza, haha.
Nu ska jag gå, Puss

Torsdag!

Idag har jag bara latat mig och tittat på film och gjort vad jag själv har velat. Eftersom att skolan börjar imorgon så fick man ju ta sig en sista latadag. Det blir väl säkert bara att leka i skolan nu första veckan. Men det är faktist rätt skönt att vi börjar en fredag, haha. Ska åka till skolan imon så börjar vi cykla på måndag istället! :)
Nehe, jaha, då blir det att lägga sig tidigt idag. Jag ska nog klara av att börja skolan igen tror jag och köra stenhårt, haha :) Ne nu ska jag göra något annat, Puss!


Söndag

Jaha, som alla andra tråkiga och regninga söndagar så har jag inte gjort särskilt mycket. Jag har handlat,lagat mat och tittat på one tree hill. Jag lekte nyss med mina små söta vovvar också. Ja, så denna dagen har inte varit särskilt händelserik, har mest bara drygat.
Imorgon ska jag hjälpa mamma med hundarna för dom börjar ju jobba imorgon igen. Fy vad tråkigt! Vad ska man göra hela dagarna? Gå hemma och hålla hundarna sällskap, är det enda vettiga jag kommer på om man ska vara hemma. Jaja, jag får väl se vad som händer, nu ska jag duscha


Puss

Onsdag

Idag har jag varit i stan med Stina. Jag hittade en BH och en mascara fast råkade ta en brun så mamma kanske skulle ta den om man inte får lämna tillbaka den. Annars idag har det inte hänt så mycket, är hos Jonas nu och vi ska snart titta på en film kanske.
Igår var jag i Karlshamn med mamma,syster och låssas bror. Hittade inte så mycket där heller, men det blev ett skärp och 3 små cupcakes fast i porslin. Tyckte dom var lite häftiga så jag köpte dom.
Jag måste hitta några nya tröjor! Jag kan inte hitta något fint nånstans. Fast om man nu skulle hitta något så är det fult på mig för mina cpiga höfter och min tjocka maaaageeee. Men jag får väl fortsätta leta antar jag.
Nu sa jag se om vi ska titta på någon film eller inte.

Puss!

Godmorgon

Vaknade för en timme sen typ så Jonas och jag har bara legat och myst lite :) Vi ska snart äta frukost och sen ska han hjälpa sin pappa så då sticker jag hem och se om det finns något att göra. Äta en bulle kanske? Haha. Nu ska vi äta :)

Puss!

Mer tv reklam?

Läste på Aftonbladet igår att från och med idag får tv kanalerna ha mer reklam om dom vill. Tex så kunde tv4 ha reklam 12 gånger per timme?! Hur fan kan man då titta på tv? Allting består ju bara av reklam. Jag tycker det är mycket reklam nu men tydligen inte,haha. Vi blir bara mer som USA, vilket jag inte har nånting emot förutom vissa grejer då men det går jag inte in på nu. Men ska ett tv program bestå av tex nu då 12 reklam pauser så tar det ju 2 timmar att titta på ett program då typ?
Tv4 skulle iallafall inte ha så mycket reklam för då förlorar dom tittare, men jag vet inte om dom ska öka? Jag hoppas inte några andra bra kanaler gör det heller!

Vad tycker ni om detta?


Bild från google

Bullar :D

Åååh, äntligen lyckades mamma och jag göra fett goda bullar! De senaste gångerna har dom inte alls blivit bra men denna gången blev dom helt perfekta! Vi gjorde både vanilj och kanelbullar. Jag älskar doften av vaniljbullar när dom är i ugnen och snart är färdiga, man bara längtar tills man får smaka dom.

Känner på mig att jag kommer äta många av dessa bullar! :)

Söndag

Nu är tråkiga söndagen här igen och jag hatar den. Det är värsta dagen på veckan för då finns det absolut ingenting att göra. Mamma och jag kanske skulle baka bullar sen och övningsköra skulle vi göra ikväll. Vad ska man då göra där emellan? Vädret är ju skit som vanligt så man kan ju inte vara ute? Blää, hatar vädret. Det skulle tydligen bli högtryck igen den veckan vi börjar skolan. Det blir ju verkligen perfekt när man ska cykla. Eller inte. 
Usch jag vill inte börja skolan. Jag skulle vilja byta skola och flytta härifrån. Jag tycker verkligen inte om detta stället, det finns ingenting att göra, stan är död och folket är ju bara helt fuckade. Alla vet allt om alla och folk pratar skit om allt och alla. När jag har gått ut gymnasiet ska jag flytta härifrån!

RSS 2.0