Lördag...

Nu har jag precis sminkat färdigt mig och sitter och äter godis nu, höhö. Idag så ska vi åka till karlskrona med familjen. Jag ska se om jag hittar några julklappar och kanske något litet till mig själv? Jag köpte ny eyeliner igår för min var helt slut nästan. Efter vi har kommit hem så ska vi åka och fika hos min pappa lite :) Så nu ska jag gå, Puss!

New moon

Åååh, jag dör. Filmen var jättebra! Jag höll på att börja gråta när han lämnade Bella, men jag klarade mig! Jag tycker verkligen att den var jättebra och nu bara måste jag läsa alla böcker. Ska läsa lite när jag ska sova sen och den andra boken ska jag få i julklapp :) Längtar tills nästa film kommer! Varulvarna var sjukt coola! Dom var bra gjorda och dom var söta, haha. Men ja, nu ska jag titta på en film med min bror tror jag och sedan läsa liiiite =)


God natt =)

Torsdag.

Idag så har dagen varit helt okej faktist! Vi började vid 8 och slutade vid 2 eftersom vi inte hade någon engelska så kunde vi flytta upp svenskan =) Jag fick G på mitt matteprov vilket är skitbra! Eller jag var ett halvt poäng ifrån men jag fick det ändå! Det är bra, för jag hade verkligen inte orkat ha 2 prov efter mig. Jag har precis varit ute med mamma med hundarna och snart ska vi till maxiiii =)  Jag älskar maxi :)

Imorgon så blir det att gå på stan,äta och titta på New moon! =) Det ska bli kul! Det är Ellen,Stina,Jonas,Elin och Alexander som ska med. Jag hoppas filmen är bra men det har jag hört så det ska den säkert vara. Men nu ska jag dra, men rösta gärna på min klänning jag har gjort! http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=5157 Det skulle vara roligt!


Pusss!

Rösta gärna på min klänning!

http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=5157

Där kan ni rösta på min klänning, så hade ni varit hur gulliga som helst=)

Måndag

Inatt har jag sovit hos Jonas för att hans mamma hjälpte mig med matten igår kväll. Nu har jag bara 2 grejer kvar i matten som jag ska försöka göra sen när jag kommer hem från skolan. Imorgon så ska vi ha prov, jag hoppas verkligen jag får G på detta eftersom jag fick IG sist. Jag orkar inte med att ha 2 prov som jag måste göra om. Men jag har iallafall gjort mig färdig nu. Vår lärare är sjuk men vi ska tydligen ha datakunskap ändå. Jag hoppas vi har dom andra lektionerna med nu för annars får jag damp. Man pallar inte komma till skolan om man bara ha en lektion typ? aja, nu ska jag gå.


Puss!

Trött

Nu känns det mycket bättre i nacken och i huvudet, skönt att det har gått över lite. Det har faktist blivit bättre i armen också nu, fett skönt. Slipper man känna sig som en handikappad.. Men nu är jag rätt så trött, fast jag funderar på om jag ska titta på ett gossip girl avsnitt. Det är ju så bra, det går inte sluta titta! Sen tror jag att jag ska läsa lite Twilight :) Så nu säger jag god natt =)


Puss!

Skönt med fredag

Idag är det äntligen fredag vilket är skönt :) Kunde ha varit skönare om man inte hade haft ont i huvudet,armen och nacken. Har jätteont i armen efter sprutan, det har svullnat upp rätt rejält. Det är en röd stor rund ring på armen och sen runt det är det en bula. Jag tror jag ska ta mig ett varmt bad och se om huvudvärken går bort och nackontet!

Puss!

Torsdag

Usch är nästan allt jag kan säga om denna dagen! Det har gått riktigt segt idag och várit hur tråkigt som helst. Imorse så var jag så trött och kändes som om jag hade feber, så jag funderade på att vara hemma men jag tänkte att jag går till skolan för det brukar gå ganska fort på torsdagar ändå. Men icke! Var så sjukt hungrig nu när jag kom hem och mammas sambo hade köpt pizza! Det var hur gott som helst, jag har varit sugen på det länge nu och det passade jättebra idag! Ikväll så kanske jag ska till Jonas, Stina och jag kanske skulle göra tårta? Men vi får se hur det blir.


Puss!

ÖB

Var precis på ÖB och köpte mini toblerone och nörcreme. Fast det var inte jag som betalade utan mammas sambo, höhö :) Det skadar ju aldrig. Ikväll så ska jag vara hemma och umgås lite med min familj, ska sätta på lite kaffe tills mamma kommer hem =) Tror jag ska titta på Grey's anatomy ikväll också, det är nog ett av mina favorit program. Det är förresten värsta stormen här typ! Blåser och regnar som jag vet inte vad. Hoppas det är borta imorgon. Jag börjar också få ont i min arm nu, känner det när jag rör på den lite. Men ingen annan biverkning än så länge och jag hoppas det håller i sig.

Usch, imorgon så börjar vi vid 8 och då måste jag gå upp extra tidigt för jag måste duscha håret på morgonen. Det borde finnas en lag där man börjar vid minst 10 varje dag... Nu ska jag titta runt lite.




Puss=)

Influensa spruta

Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen. Vi stannade kvar några timmar extra för vi har ju alltid så roligt i skolan,haha. Det finns ju folk som är så avundsjuka för att vi har mycket roligare än vad vissa andra har! Jag tog iallafall sprutan idag, var nervös först men sen sa folk att det inte gjorde ont. Jag lugnade ner mig lite sen men när jag gick in så blev jag lika nervös igen. Haha, jag fick lite tårar i ögonen när hon sprutade in det. Annars gjorde det inte ont när hon stack in den men när hon sprutade in det kändes det som om hela armen spändes. Men jag mår iallafall bra och har inte ont i armen heller :) Stackars Ellen, hon är livrädd för sprutor men vi var nog ett bra stöd tror jag? Vi tvingade henne, haha stackarn.. Nu ska jag titta lite på Desperate housewives eller gossip girl tror jag. Sen väntar jag på att The hills avsnittet ska komma också =) Nööörd, jag vet.

Puss!

Onsdag..

Nu ska jag snart åka till skolan och ta influensa sprutan. Jag är lite nervös, kommer typ börja lipa eller nåt, haha. Nej men det ska nog gå bra, Stina och Ellen ska vara lite stöd till mig. Efter sprutan så ska vi anteckna lite grejer dom går igenom på idrotten, sen slutar vi =) Vi tänkte stanna och äta lite kycklingschnitzel också och sen åka hem :) Det blir en lugn dag idag och sen hoppas jag att jag inte mår dåligt efter sprutan!


Pusss, ha en bra dag! :)

Jimmy Choo

Jag måste ha något ifrån hans kollektion. Det finns många fina saker, men jag funderar på om jag ska köpa skor, plånbok eller smycke? Det är så svårt!
 



Tycker dom här svarta skorna är sjukt snygga! Fast jag skulle vilja ha högre platå, dom blir alldeles för höga annars och gör mycket ondare att gå i, haha. Jag har inte så mycket pengar just nu så jag funderar på om jag ska önska mig något i julklapp? Jag känner att jag måste ha något, det är ju faktist Jimmy Choo? Jag hade ju självklart inte köpt något om det var fult men nu är det ju inte det. Det är ju betydligt dyrare i vanliga fall så varför inte köpa något nu?

Tisdag

Idag så vaknade jag vid ungefär kvart över 7? Skulle egentligen gå upp kvart i 8 men det var bara bra för jag var tvungen att tvätta håret. Det har varit en helt okej dag, jag fick reda på att jag fick VG på mitt kultur och ide historia prov! =) Blev fett glad! Ikväll så ska mamma och jag träna yoga, om inte mamma hade för ont i huvudet. Vi ska iallafall testa och se om det är kul. Jag tror däremot att det är skittråkigt som med Bodybalance, det är ju ungefär lika dana grejer man gör. Men jag gör det för mammas skull och för att det är rätt bra för kroppen. Jag ska nog kunna stå ut en timme.

Imorgon så har vi inga lektioner typ, vi ska ta influensasprutan kvart över 9 på morgonen. Sen har vi idrott men skolsystern tyckte att man borde vänta 1-2 timmar innan man börjar träna. Så vi slipper det, förutom att vi ska antecka några saker men det är ju inte speciellt jobbigt? Det är god mat imorgon också, kycklingschnitzel :D Åååh, det är så gott fast på fredag är det lasange ch det är nog ännu godare tror jag! Och ja, jag är typ matfixerad =) Mat är ju det godaste som finns! Vilken är er favoriträtt?


Puss!

Följ min blogg

http://www.bloglovin.com/blog/1206890/caroliiinis?claim=perpcdnaayy">Följ min blogg på bloglovin

Måndag

Just nu sitter jag och lyssnar på Happy med Leona Lewis, tycker den är grymt bra. Idag började vi vid 12 och sen så gick vi till halv 4 som vanligt. Jag redovisade lite foton som vi hade haft i läxa, gick skitdåligt. Jag tror inte jag fattade uppgiften riktigt. På fredag ska Stina och jag göra en tårta till vår lärare vi har i foto, han fyllde år idag. Vi tänkte att vi kunde göra en tårta tills på fredag då, så kan alla fika lite =) Vi är så himla omtänksamma och snälla, Stina och jag. Senare vet jag inte vad jag ska göra, jag hoppas Jonas vill komma till mig.

Puss..

Hem till Ellen

Nu ska jag dra till skolan sen blir det hem till Ellen ikväll. Vi ska titta på film och käka köööörv =)

Puss!

Onsdag

Nu är jag helt färdig och väntar på bussen. Det var rätt så svårt att vakna idag också, drygt. Vi har en kort dag idag, först har vi idrott och sen engelska så vi slutar vid 1 =) Haha, jag måste berätta att jag drömde om Johnny Depp inatt. Han bodde vid Maxi och var typ kär i mig men hans fru var där också? Konstigt, haha. Lite rolig dröm tyckte jag. Men nu ska jag dra...



Pussss!

Godmorgon

Idag var det verkligen sjukt jobbigt att stiga upp från sängen. Det hjälper ju inte heller att vädret är skitkasst, typ regnar. Men jag har iallafall gjort mig färdig och ska bara ta på mig mina byxor och gå och äta frukost. Det är en lång dag i skolan idag, eller egentligen inte men det känns så. Det verkar som om vi får överleva vår håltimme på 2-3 timmar >.< Aja, nu ska jag äta..


Puss!

Skola

Nu är det måndag igen och det betyder skola, så snart ska jag dra dit. Men det är en lugn dag och rolig =) Igår så testade vi ju på Bodybalance och jag tyckte det var skittråkigt! Man tränade alla muskler jättebra men det var verkligen ingenting för mig. Men mamma tyckte om det så hon ska fortsätta med det. Vi hade Zumba efter det och det var ännu roligare denna gången för nu kunde jag hänga med lite mer. Men nu ska jag gå och kissa, haha.


Puss!

Gymmet

Nu ska mamma och jag snart dra till gymmet. Vi ska testa en ny sak i dag som heter BodyBalance och efter det så ska vi testa Zumba igen! Får väl se hur detta går, men det ska säkert gå bra. Nu ska jag gå och kissa sen ska vi köra =)

Puss!


Fars dag

Idag är det farsdag och då ska vi ut och äta med pappa. Vi har köpt en Robert gustavsson film :P Sen  köpte jag vingummi till mammas sambo eftersom att han är ju min "låssas pappa" vet inte vad man ska säga så det får bli så. Jag börjar få lite panik över min matte, jag får ta hem den imorgon och försöka plugga lite även om jag inte har gått igenom allt än. Annars får det väl bli IG på provet då, det går ju alltid att göra om. Ikväll så ska mamma och jag köra 2 pass på gymmet =) Får se om det är roligt!

Puss!

Lördag

Idag så vakande jag vid 8 av att telefonen ringde hela tiden, blev så sjukt irriterad. Men jag kunde somna om sen och sov till 10 =) Det var skönt och kunna sova lite längre, brukar ju inte kunna sova längre än till 8-9 högst. Jonas, jag och min bror åkte in till stan,för både Jonas och min bror skulle låna böcker på bibblan. Sen så skulle Jonas köpa farsdag present, jag köpte mat och gjorde kycklingtortillas! Det är skitgott, åt det precis och jag blev helt proppfull. Sen så vet jag inte vad jag ska göra, kanske dra till Jonas? Jag får se.

Puss!


Äntligen fredag! =)

Nu är det äntligen fredag, sjukt skönt. Vi skulle egentligen till Ellen idag men jag sa att jag ville vara med Jonas i helgen istället =) Kände inte direkt för att åka bort i helgen. Men vi kanske skulle till Ellen imorgon, vi har inte bestämt än :P Igår så hade vi ju Öppet hus och det var skit kul! Eller vi gjorde det kul för oss iallafall =) Skrattade så mycket igår att jag var jättetrött på kvällen sen. Vi var och käkade kebab igår också, det var gott!

Idag så har dagen också varit helt okej, vi ska måla om lärarrummet till ett hav med fiskar och sånt i. Man ska se det ifrån en u-båt typ med sånt runt fönster så ska man se ut i vattnet. Jag tror det kan bli rätt fint om det nu blir som vi vill ha det förstås. Men alla är rätt duktiga på att måla förutom jag så jag hoppas jag inte förstör något!

Ikväll så vill jag att Jonas ska komma till mig men vi får se. Vet inte om jag vill vara hemma idag, det hade ju varit rätt skönt men jag vill ju vara med Jonas. Aja, jag får se hur det blir!


Puss!

Torsdag

Har precis gjort mig färdig och ska snart åka till skolan. Då har vi engelska och matte sen slutar vi! Vi ska dra in till stan och titta lite och äta kebab, fett gott. Tror jag ska ta en kebab i bröd? Men sen ikväll så är det Öppet hus så då ska vi vara där till 8 tror jag det var. Det blir en lugn dag idag! =)


Puss!

New moon

Faaan! finns inga platser kvar på premiären! Vad tråkigt, Stina och jag hade ju värsta planen ju. Aja, det sket sig men vi får väl gå en annan dag då.

Har precis varit ute med hundarna, svin kallt om benen. Jag tog på mig min vinterjacka och jag frös ingentíng med den förutom om benen då men det är väl självklart. Synd att man ser ut som en köttbulle i den, annars hade jag kunnat ha den i vanliga fall också. Ska fundera lite på det, det är ju bättre att man är varm än att frysa. Mjaaa, jag får se. Ska ringa Jonas snart också, han ska hjälpa mig med matten sen =) Ska ha prov på fredag, fett drygt. Jag fattar ingenting typ så jag hoppas jag får G.

Puss!

Onsdag

Idag har det varit en slapp dag, vaknade vid 8 ungefär och sen var jag ute med hundarna. Efter det så körde mamma, mig och Stina till skolan. Vi har bara haft idrott och engelska som vanligt på onsdagar. Det är rätt skönt att sluta tidigt en dag i veckan iallafall. Imorgon blir det en slapp dag, eftersom att vi har 3 inställda lektioner så vi börjar kanske vid 12 och slutar vid 2. Vid 6 så ska det vara Öppet hus så , några i klassen ska gå in till stan och äta lite =) Så det blir en rätt så bra dag imorgon också! Nu vet jag inte vad jag ska göra, får se om jag kan hitta på något.


Puss!

Godnatt

Nu har jag precis tittat på Desperate Housewives, det var mycket bra! Men nu så tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite Twilight och sen sova. Så nu säger jag Godnatt!


Puss!

Tränat

Nu har jag precis kommit hem från gymmet! Känns skönt när man väl har varit där. Jag kände inte direkt för att gå dit först för jag var jättetrött men när man väl är där och när man är färdig så känns det grymt skönt. Tränade mest armarna idag, hoppas jag inte får träningsvärk för imorgon så tror jag vi ska ha styrka på idrotten. Men det får man se imorgon. Nu ska jag ta det lugnt och titta på Desperate housewives, vet inte omdet börjar vid 8 eller 9? Får titta det! 


Puss! 

Sitter i skolan

sitter just nu i skolan och väntar på att jag ska ha utvecklingssamtal! Har varit på BLT innan och fick göra en framsida, gjorde det med Johanna och vi kom rätt så bra överens. Så det var rätt så roligt, tycker jag. Innan jag stack dit så var jag och mamma i stan och då hittade jag 3 linnen och en tröja =) Skitbilligt var det! 250 kr bara :D Fyyyynd kallar jag det! Men nu ska jag titta runt lite, höhö .


Puss!

Hos Jonas

Är hos Jonas ikväll och jag har bakat snoddas! =) Dom blev goda, jag glömde först att lägga i bakpulver men Jonas mamma fixade det sen, hehe. Nu så sitter jag bara här och titta lite på internet.. Börjar vid halv 1 imorgon också och då ska bli åka till BLT. Vi ska göra en tidning i skolan som vi ska hålla på med i en månad med. Så jag antar att vi ska få se hur det går till och så. Jag kommer där i från vid halv 5 och sen så ska jag på utvecklingssamtal! Jag tycker det är jätteroligt med det, då får man ju reda på hur det går i skolan och så. Det är ju kul! Skriver mer imorgon!


Puss!

Skooola

Nu ska jag snart sticka till bussen för att åka in till skolan. Vi ska bara ha foto och bild, så det blir slappt. Jag åt precis lite raggmunkar, fett gott! Ska ta bort lite hundhår ifrån min jacka nu.


Puss!

Skola igen

Nu är det slut på lovet och så ska man gå tillbaka till skolan..Känns ju inte sådär jättekul men det är bara 7 veckor kvar till jullovet! :D Lääängtar! Vi har bara 2 lektioner idag, känns lite onödigt att gå dit men det får vara så. Jag börjar inte förräns vid 1 idag, men jag steg upp vid 8 för att hjälpa mamma med hundarna. Det är ju fan svinkallt ute nu!! Hatar det =(  Det blåser ju som om det är typ storm ute. Men aja, nu ska jag gå och göra något annat.

Puss!

Tränat

Nu har jag varit och testat på Zumban och den var faktist rätt så rolig! Det var rätt svårt att hänga med men man lär sig och det blir nog roligare då också! Blev på mycket bättre humör efter också men dom säger ju att det är bra att träna när man är lite nere  =) Nu ska jag nog göra mig lite rostade mackor med ost och gurka på och sedan titta på Djävulen bär prada, den är rätt så bra den filmen!


Puss!

Träna

Nu ska snart jag sticka iväg och träna lite. Ska pröva på Zumba :P Hoppas det är roligt, lär väl säkert vara helt slut efter det! Skriver mer sen kanske!

Puss!

Deppig

Usch, jag vet inte varför men jag känner mig bara sur och deppig idag. Jag kanske har en anledning men ja. Det är tråkigt och jag försöker muntra upp mig men det går inte. Jag känner inte för att träna sen heller, men det är ju alltid bra så det ska jag göra ändå. Jag skulle behöva köpa nya skor och kläder och kanske en ny väska också. Då skulle jag bli glad! Inte för att man har pengar till det så jag kan inte göra det heller. Ett tråkigt inlägg men det får vara såhär.


Puss!

Söndag

Vaknade vid ungefär 10 idag och av att Jonas försökte irritera mig! Jag har börjat få ont i halsen nu också, så Jonas har smittat mig! Dumma han, fast det är ju mitt fel att jag är med han. Men usch, vad jobbigt att bli sjukt. Mamma och jag ska till maxi sen så då ska jag köpa lite glass som jag kan ha när jag har ont i halsen. Dagen består av att jag ska till maxi, ta det lugnt, göra lite matte kanske och sen ska mamma och jag träna!


Puss!

RSS 2.0